WIZZ AIR - 32

• 63 573
  • 748
  •   2
Отговори
# 60
  • София
По-добре в 6:00, половин час по-късно според мен е малко рисковано, ако става дума за София

# 61
С паспорти на устройствата минават всички над 14г., не над 18. Всички валидни бг паспорти са с биометрични данни.

# 62
  • Milano
[quote author=::: link=topic=1064924.msg37445437#msg37445437 date=1538485128

Става. Да. Ако нямате багаж за чекиране. 6:30 е ок. Звучи ми малко съмнително броят на полетите въпросната сутрин. Обикновено са доста повече от Т1. Ако полетът е в понеделник и имате възможност, погледнете колко са полетите предишния понеделник.
[/quote]

Нямам багаж за чекиране.
Неделен е полета. Онзи ден (неделя) гледах ''заминаващи'' за деня и имаше 3 полета до 6.40ч и после е моят в 7.40, след което в 11.55ч. Останалите бяха от Т2.

Може да ми е убягнало нещо, но не мисля. Пак ще проверя, благодаря!

По-добре в 6:00, половин час по-късно според мен е малко рисковано, ако става дума за София

Мерси, змия.
6.30 беше от гледна точка, че може би ще е по-свободно, заради това че хората от полета в 6.40 вече ще са минали.

# 63
Последния път като летях от Т1 на летище София на проверката за сигурността имаше най-дългата опашка, която някога съм виждала там. Изумях с каква скорост обработиха и провериха всички. Даже ги поздравих как добре се справиха. Аз бих отишла в 6:30 без багаж.

# 64
  • Milano
Последния път като летях от Т1 на летище София на проверката за сигурността имаше най-дългата опашка, която някога съм виждала там. Изумях с каква скорост обработиха и провериха всички. Даже ги поздравих как добре се справиха. Аз бих отишла в 6:30 без багаж.

Отлично, благодаря ти.

Предният път (преди 3г) вървеше доста бавно, затова питам.

# 65
С паспорти на устройствата минават всички над 14г., не над 18. Всички валидни бг паспорти са с биометрични данни.
ОК, нека да е над 14. По спомен викаха над 18. Въпросът на съфорумките беше защо с паспорт и къде е логиката...
Все таки- тази проверка не засяга wizz конкретно и темата се оспами (вкл. и този отговор).

# 66
За да излезем от спама, да питам нещо(дано е за тук, а не за темата за Букинг 😂). Правих 2резервации една след друга в Букинг от уиз профила ми. Сега като гледам, само за едната са ми дали точки. Има ли някаква особеност, лимит за резервциите, нещо такова...
И двете не са минали, знам че трябва първо да мине настаняването. Но под едната си пише, че ще имам еди колко си точки, а под другата-нищо😊

# 67
  • Milano
ОК, нека да е над 14. По спомен викаха над 18. Въпросът на съфорумките беше защо с паспорт и къде е логиката...
Все таки- тази проверка не засяга wizz конкретно и темата се оспами (вкл. и този отговор).

Няма значение Wink, щом им е интересен аргумента.

Моята ЛК е хартиена и няма такива данни, например.

# 68

Бг картите въпреки че са пластика и са с биометрични данни,пак не стават. Само паспорти. Не е заяждане. Сеидетел съм била как хората дремят на километрични опашки и не ползват устройствата. Аз специално също не знаех, разбрах малко преди подледното ни пътуване и нарочно взех паспортите. Не мисля все пак, че спамим, много хора не знаят, нищо че не става въпрос точно за уиз 😍

# 69

Бг картите въпреки че са пластика и са с биометрични данни,пак не стават. Само паспорти. Не е заяждане. Сеидетел съм била как хората дремят на километрични опашки и не ползват устройствата. Аз специално също не знаех, разбрах малко преди подледното ни пътуване и нарочно взех паспортите. Не мисля все пак, че спамим, много хора не знаят, нищо че не става въпрос точно за уиз 😍

За какви устройства говорите? Тип "провери се сам" ли?

# 70
Да, точно така. Сканираш паспорта, сканират ти муцунката/и май дланта, не съм сигурна/ и минаваш.

# 71
  • София
В София такова устройство има само на терминал 2

# 72
  • София (Възраждане)
И то не работеше, дано да са го оправили!

# 73
  • София
Над 18 г.е ! И на Малпенса и на нашето летище изрично го пишеше. Инфото ми е от началото на септември ! На Т2 работеше 1 от 3. Simple Smile

# 74
Над 18 г.е ! И на Малпенса и на нашето летище изрично го пишеше. Инфото ми е от началото на септември ! На Т2 работеше 1 от 3. Simple Smile
Синът ми е на 14г. На. Фиумичино  минахме през август. Пишеше си 14+, една митничарка потвърди и даже ни помогна. Ако след това или на друго летище са променили правилата, това е друг въпрос. Аз казвам от опит.

Общи условия

Активация на акаунт