WIZZ AIR - 32

• 64 215
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Скоро си използвах върната в профила сума. Като дойде момента на плащане щв те попита дали искаш да използваш сумата от профила ти.
Благодаря, лесно се получи, но понеже ми е за първи път, реших да се допитам Simple Smile

# 481
Здравейте, чета от час в групата. Летя в неделя. Билетите са ми купени още през август за скромната сума от 59лв. двупосочно.  Чета и не разбирам или по-скоро не мога да повярвам, поради факта, че е купен преди 10.10 мога да чекирам куфар до 10кг. безплатно и безплатно още една чанта/сак/раница на право, следователно цели два багажа уаууу. Поправете ме, ако греша?! Ако не.. съм уцелила 6 от тото-то хаха

# 482
Смятай се за късметлийка, имаш право на 10 кг. чекиран багаж и раница или сакче с посочените от wizz размери.

# 483
Здравейте,
Ще пътуваме на 14.12 за Милано и си закупих Priority. Ще пътувам с ръчна чанта, която е с размери 42 см*19*28, но може да се смачка и да влезне в обозначените 40*20*30, надявам се да няма проблем.
Въпросът ми е за куфара, който е от плат и също малко се различава от размера с 1,5 см на дълбочина - 55*38*24,5. Преди съм пътувала с него и без проблем си влиза в решетката, особено ако не е препълнен и не е издут. След въвеждането на новите правила, бих искала да ви попитам според вас дали това ще представлява проблем? Благодаря и хубава вечер Simple Smile

# 484
  • Варна
Нови полети от Варна:

Ehaa! Супер, дано се задържат.

# 485
Ако влиза в кошарата няма проблем, останалото е късмет дали изобщо ще те проверят.

# 486
Нови полети от Варна:

Ehaa! Супер, дано се задържат.

И аз много се радвам, но от статията, която прочетох останах с впечатление, че са само в лятното разписание Rolling Eyes А на мен за предколедни ми звучат много добре:)

# 487
  • София
Здравейте, от днешното намаление си харесах билети до Мадрид от София за края на месец март, но връщането след  седмица е на малко по-висока цена. Ако купя  само отиването, дали има шанс за обратният полет в началото на април да занижат цената? Към момента е почти 100 лв. /за членове на дискаунт клуба е днешното намаление/. Другият ми въпрос е: имам възстановена сума от резервация в профила, как да я използвам при закупуването на билети? Благодаря предварително!
Вземай и за обратно,няма да паднат цените!

Не е възможно да не паднат нито в един момент. Говориме за 4 месеца напред Hushed Аз бих изчакала. Така успях да си намеря билет преди седмица за Айндховенза Коледа ....., а 2 седмици поддържаха цена от 100 евро, накрая го взех за 90 ЛЕВА.

# 488
  • sf
За жалост няма гаранции, всичко е лотария. Три месеца дебнех Сф-Ница за точна дата през януари. Всеки ден проверявах, цената варираше от 130 до 250лв, и в рамките на един ден имаше промени. Преди три седмици купих за 140лв, в момента е 361 😣
Мисълта ми е, няма правила.

# 489
Sunny, благодаря ти. А ако има така проверка, тя кога се извършва?

# 490
Здравейте, от днешното намаление си харесах билети до Мадрид от София за края на месец март, но връщането след  седмица е на малко по-висока цена. Ако купя  само отиването, дали има шанс за обратният полет в началото на април да занижат цената? Към момента е почти 100 лв. /за членове на дискаунт клуба е днешното намаление/. Другият ми въпрос е: имам възстановена сума от резервация в профила, как да я използвам при закупуването на билети? Благодаря предварително!
Вземай и за обратно,няма да паднат цените!

Не е възможно да не паднат нито в един момент. Говориме за 4 месеца напред Hushed Аз бих изчакала. Така успях да си намеря билет преди седмица за Айндховенза Коледа ....., а 2 седмици поддържаха цена от 100 евро, накрая го взех за 90 ЛЕВА.

номера е не само да паднат, но и ти да проверяваш в момента, в който са паднали

# 491
Проверяват преди гейта, не съм сигурна дали нямаше на гишетата за чек ин кошари в които можеш сам да си премериш багажа.

# 492
Това, че не мога отсега да си чекирам връщането означава ли, че ще трябва в Брюксел да търся къде да принтирам бордни карти? За пръв път ще пътувам и не ми е изобщо ясно.

Изтегли си приложението на телефона. Ще се чекираш когато трябва и ще покажеш бордната си карта от телефона.

А как става това с приложението ако съм резервирала и платила билети на друг човек? Пътуващият няма регистрация в Уиз.

# 493
Трябва да влезе през твоя профил в приложението или ти да му изпратиш бордната карта като снимка ( скенерите ги четет и така )

# 494
Трябва да влезе през твоя профил в приложението или ти да му изпратиш бордната карта като снимка ( скенерите ги четет и така )
Благодаря, на отиване смятам да разпечатам бордната карта, но исках да нямам ангажимент и с връщането. Явно ще трябва пак аз да го чекирам и ще изпратя, като снимка.

Общи условия

Активация на акаунт