WIZZ AIR - 32

• 64 137
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Ще си купувам билет до Лондон от Варна и искам да попитам кога е най-изгодно да взема?
Още този месец или февруари също може? Билетите ще са за дати около 12ти април.

# 646
  • София
Здравейте,
Току що направих чекинга и на дата на изтичане/тъй като сме с паспорти/ми изписа 31.12.2150,а всъщност изтичат 05.04.2021г.
Помагайте-как мога да коригирам,ще имаме ли проблем ,към кого да се обърна,?????
Обадете се на телефона на Уиз, за да ви го коригират.

Няма такова нещо. Никой не се качва в самолета без да има вече определено място при чекиране.
Но явно е било така. Моя грешка , снощи при търсене Гугъла ме е метнал в една "тема 14" / от преди 4 години /където е описан този момент с борба за места.
Да, така беше преди години.

# 647
  • На морето!
И аз съм от следящите за полети до и от Лисабон през май. Евентуално гледам и за такива до Мадрид, от там до Лисабон, но все още ми се струват скъпи. Надявам се да направят и някакво пролетно намаление Smile

# 648
Аз пък следя за билети  София-Дубай-София. Онзи ден, когато имаше 20% отстъпка с дискаунт клуба - имаше хубави оферти за по 210 лева двупосочен билет, но ние нямаме дискаунт карта. На следващия ден, при намалението без дискаунт клуба, цените бяха толкова завишени, че само при първото проверяване и затворих сайта =) . Някой, ако следи за Дубай, до колко лв. мислите, че ще паднат цените? Аз бях чел статия, че миналата година е имало намаление по 60 евро двупосочно - да чакам ли него пак? =D

# 649
Ние миналата година ходихме в Дубай през септември за 350 лв. двама - двупосочно. Виждала съм и по-ниски, но ние сме с дискаунт. Без дискаунт клуб не съм виждала ниски цени. Аз съм останала с впечатление, че повечето намаления се правят за членове, останалите са 20% за всички и то от цената на билета, но адм. такси са в повече.

# 650
Ние миналата година ходихме в Дубай през септември за 350 лв. двама - двупосочно. Виждала съм и по-ниски, но ние сме с дискаунт. Без дискаунт клуб не съм виждала ниски цени. Аз съм останала с впечатление, че повечето намаления се правят за членове, останалите са 20% за всички и то от цената на билета, но адм. такси са в повече.
350 лева с чекиран куфар ли?
Аз колкото и да смятам - за 3-ма възрастни + 1 дете (до 12г.) поне с 1 един чекиран куфар или с приорити за всеки = 1000 лева ще излезе.

# 651
Аз пък следя за билети  София-Дубай-София. Онзи ден, когато имаше 20% отстъпка с дискаунт клуба - имаше хубави оферти за по 210 лева двупосочен билет, но ние нямаме дискаунт карта. На следващия ден, при намалението без дискаунт клуба, цените бяха толкова завишени, че само при първото проверяване и затворих сайта =) . Някой, ако следи за Дубай, до колко лв. мислите, че ще паднат цените? Аз бях чел статия, че миналата година е имало намаление по 60 евро двупосочно - да чакам ли него пак? =D
По въпроса за дискаунт картата тя се купува в процес на резервация. Аз също нямам защото не съм пътувала с Wizz, но като си избера билетите  ще я добавя веднага.

# 652
По въпроса за дискаунт картата тя се купува в процес на резервация. Аз също нямам защото не съм пътувала с Wizz, но като си избера билетите  ще я добавя веднага.
Да, то в случая с четирима пътуващи ще ни е най-изгодно да купим дискаунт картата. =) Добре са го измислили =D

# 653
Билетите София-Ейлат(Израел) са по 2 (два) лева в момента Grinning

# 654
Ако са на загуба, ще ги продават по десет лева, а не два. Уиз не са благотворително дружество все пак.
Линията най-вероятно се дотира от нашето или израелското правителство.

# 655
  • София
Тази промоция до Ейлат (Овда) е от средата на декември 2018 и се промотира масово и в сайта им, и във ФБ, и с мейл кампания.

# 656
Потвърдено ли е, че няма полети до Рим заради ремонт на летището? Защото на сайта му не видях такава информация.
Мислех февруари - април да ходим, и се изненадах неприятно като видях, че няма полети .....

# 657
  • Sofia
Ползвали ли сте наземна стюардеса за непълнолетно лице и предлагат ли изобщо такава услуга Уиз?

# 658
  • София (Възраждане)
Уизз не допуска непридружени от възрастен деца на борда.

# 659
нискотарифните нямат такива услуги

Общи условия

Активация на акаунт