Празник има малкото мече, на годинка вече е ! Октомврийчета - Тема 13

• 38 844
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте. Ние сме в процес на отказване на сутрешния сън, защото следобяд не мога да го накарам да спи и вечер си ляга в 19.30! 😂
Извеждам го с боди с дълъг ръкав, суичър и яке, и не много дебел панталон. В по-студеното ще слагам вълнен чорапогащник и по-дебело яке, маже и допълнително блуза. Имам и космонавт, с него не знам как ще е. Ботуши и дебели обувки няма и се чудя какво да взимам. Някой, ако може да даде идея. 😊
Има и покривало към количката (не е точно чувал). Също и дъждобрана мога да ползвам при нужда.
Яде всичко, не иска вече пасирано, от кухнята давам както си е. Яде и с ръце и с лъжица (с лъжица аз го храня де). Махнах сутрешното мляко и давам след попарата сутрин кисело мляко. Зеле яде от кухнята, също и боб. Вчера му дадох портокал. Много му хареса.
Пробиотик не съм давала от месеци.
Венците са му подути и на четирите предкътника и е ужас някакъв от мрънкане, неядене, блъскане, лигавене и ръцете до лактите в устата.
Попи, вие как сте след ваксината? При нас реакция засега няма. Дано да няма!
Това е от нас.

# 571
Keiti, няма реакция и при нас за сега.

И при нас с предиобедния сън продължава да е сложно. Събота/неделя става по-късно и го пропуска, но през седмицата скача със сестра си около 6.30 и няма как да издържи поне до 13. Поне ме устройва, че така излизаме към 12 и нещо до 2 и нещо, когато е най-меко времето

# 572
Нейзвестна, има ръкавици с палез и залепящо пряз китката. Пробвай с тях и аз ще взимам.

# 573
  • София
Аз мисля да не слагам ръкавички на тия фини кукленски пръстета.
Аз го махнах ,то май тя си го махна де супер лесно,но спи фо 8,30 ~9 сутрин де.

# 574
  • Варна
Вчера му сложиха синфлорикс и днес е топличък с темп 37.1. Притесних се, защото всички казват, че не са имали реакции децата. Не знам тази за морбили как ще му понесе.

# 575
Здравейте момичета Simple Smile много съм щастливаааа
Вчера малкия беше рожденик ,вече е на 1 годинка , беше много хубаво,бяхме си вкъщи с бабите и дядото и вечерта дойдоха много близки приятели и така,малкия ни се стори че му хареса много Simple Smile Днес го подстригах на бързо,че беше много дълга косата,аз едвам го подстригах,представям си като го заведем на фризьор,ще е забавно
Радвам се,че се оправят децата,дано ваксините минат леко Simple Smile
Миднайт ,благодаря много за хватката,ще пробвам задължително,че е борба яка с лекарката Simple Smile
Ема, нашия постоянно температурата му е 37-37,1-37,2...и аз се чудех дали е ок,но той си е постоянно така Simple Smile
Нашият също е ял зеле от кухнята и много се хареса,не е имало реакции Simple Smile
Аз до скоро не слагай яке..,но вече слагам ,иначе за момента е с тънка шапка,панталон варира в повечето случай ,боди с къс или дълъг ръка и блузка и вече и якето,а преди това дебел суитчър(не съм сигурна как се пише правилно ).Утре черен петък ако сте забравили напомням 25% хипо,30% Комсед Wink

# 576
Честито, пораснало мъниче, Крис02! Да е жив и здрав! Вие и коса подстригвате вече, браво! Ние сме с пет косъма на кръст. Е пораснаха, посгъстиха се, но си е плешивка мамина...
Предните два горни зъби са ни доста раздалечени. Поверието гласи, че било на щастие, но май ще се ходи на ортодонт по-нататък... Чудех се дали няма да се по сгъстят и поприберат по-нататък сами?!?
С всеки изминал ден видимо порастваме. Знае все повече думички и сладко ми вади душичката, като каже мамо... Ние вече се преселихме в градската ни обител, и се оказа, че бебата я е забравила и сега всичко й е интересно. Обикаля цялата къща самостоятелно, катери се по стълбите в преследване на горката котка, която се е видяла в чудо от малкото същество, което я преследва и вика “маО” Simple Smile

# 577
  • София
Аз си коригирам предния пост- двата Горни предкътника са избили, не са само подути венците. Успях да проверя тази вечер!
Крис, честит рожденик! Жив, здрав и щастлив да ви е!
И Алекс е с 5 косъма на главата... хихи...чакам ги да се сгъстяват вече.
Думички при нас липсват. Само някакви нечленоразделни звуци издава и си има и един боен вик и това е!
Хитрушана, според мен зъбките им ще се понаредят като станат повечко. На Алекс предните долни са кривички, но се надявам, че няма така да останат.

# 578
Честит рожденик! Да е здрав и безгрижен!
И Богич е с разстояние между зъбите. Ама то крушата ябълка не ражда. И аз и баща му сме така. И все пак... Надявам се да се коригират сами.
Моя е пак с кашлица Sad вече не знам какво да му давам да пие Sad педиатърката  е болничен. Отчаях се много.

# 579
Не съм сигурна, че постоянните зъби ще вървят по млечните, така че не е ясно дали ще се наложи ортодонт. А и постоянните зъби са доста по-големи. Голямата щерка сега минава през ортодонтско лечение, не е приятно, но поне има шанс да избегнем брекетите.

Крис, да ти е жив и здрав рожденикът!

# 580
  • София
Крис, жив и здрав да ти е!

# 581
  • Варна
Честит рожденик, Крис! За зъбите четох, че като излязат и другите и се наместват.
Момичета, колко са високи дечицата и с колко растат на месец вече? Моят ту 79 го изкарвам, ту 80. На 1.1 година.

# 582
Честит Рожден ден на мъника Крис. Оказа се че като му я меря през деня и вечер е 36.7,явно сутрин им е по-висока. Аз я следях заради пневмонията. Но разбрах че не е нормално да се поддържа 37,37.2 през целия ден въпреки че навсякъде пише че при бебета било нормално...еднократно,да ама не през целия ден.

# 583
  • София
Грам не знам мерки и теглилки. Последно на 11м беше 9800/75, ама от тогава са минали 2м.

# 584
Сутрин е по-висока t, да. Изобщо след сън май се повишава.

На консултацията миналата седмица беше 74 см, 8.800 кг.

Общи условия

Активация на акаунт