Празник има малкото мече, на годинка вече е ! Октомврийчета - Тема 13

• 38 839
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
И аз забелязвам ,че като стане сутрин е по-топъл. Като е на гърнето го меря и си е екстра. Върти се около 36.4

# 586
Благодаря ви много за пожеланията Simple Smile
Оооо при нас коса да искаш Wink иначе и неговите зъбки са раздалечени ,предполагам ще се наместят ,при нас температурата постоянно е така,май ще питам лекарката,тъкмо се бях успокоила че има и други бебоци така.Нашия с 1 см последният път беше пораснал само, сега незнам:)
Вижте как папка от тортата на мама Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 10:16 от kris_02

# 587
Да е честит сладкият бебчо. Вече всички са на годинка.

И Анди е бая дългокос. Майка ми всеки път напомня да го пострижем, че ще почнат да го бъркат за момиченце.

# 588
  • София
И малкия има разстояние между зъбите и долните 2 са криви. И той е за подстригване ама нещо все се разсейвам хаха. Бъркат го почти всеки ден за момиче

За кашлица

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 11:21 от AleksandraT

# 589
  • София

И Елени има голямо разстояние,дано са късметлий.

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 10:54 от midnightStar

# 590
  • Варна
Андрей

# 591
Мале,колко са готини всички Simple Smile
Дано да са големи късметлии да, и нашия постоянно го бъркат за момиче, бил много нежен и дълга косица Simple Smile

# 592
  • София
Количката е ярко розова,има обици и пак ме питат~ момче или момиче е?

# 593
  • София
И аз преди да го подстрижа получавах въпроси за пола му, въпреки че е облечен в синьо и количката е като дънкова. Ама той имаше и къдрици де хаха.
Подстригвах го края на август и сега пак трябва да го водя.

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 08:50 от Неизвестна16

# 594
  • София
Toni ,къде се загуби ?

# 595
  • София
Ех, че много дечица видях. Страхотни са всички! ❤

# 596
Тука съм, не ми остава време напоследък. Прочетох назад, при нас всичко за щастие е наред, НО сън няма и няма!!! Започна да спи по корем и му купихме възглавница. И тя не помага 😂 Иначе се катери навсякъде, много говори, но реално казва само мама и баубау.
Следващата седмица ще слагат ваксината за МПР 🙏  притеснено ми е.
Всеки ден излизаме по два пъти и го обличам последните дни с чарапогащник и долнище на анцуг, боди с къс ръкав и ватирана блуза и дебело яке с качулка и тънка шапка. Ако сега извадя дебелите и вълнените дрехи, истинската зима какво ще го правя??
Пожелавам на всички дечица бързо да се оправят и да не се разболяват повече! Честит рожден ден и на всички, които съм пропуснала. Бъдете живи и здрави

# 597
Аз ваксини няма да слагам поне до пролетта,че като гледам как постоянно вируси има и много ме е страх. Изпуснахме последната доза Хеп Б,ма кво да направя,зорлем за ваксината няма да го водя с пневмония да в слагат. Мен ако ме питате,МПР или което и да е друга се тая,ваксина. Иначе сега като почнах бачкане повече оценявам уикенда с децата:)

# 598
Аз се връщам в понеделник. Притеснено ми е. Преди да изляза по майчинство бях машина. Малко зорлем ме "избутаха" да си почина преди раждането. Сега съм позабравила разни неща. Има няколко нови проекта, с които трябва бързо да вляза в час. А колегата, които върши моята работа, ме чака като манна небесна, защото не смогва сам.

# 599

Снимката е от миналия уикенд.

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 21:49 от TsvetelinaP

Общи условия

Активация на акаунт