Празник има малкото мече, на годинка вече е ! Октомврийчета - Тема 13

• 38 835
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Мани,аз съм толкова затъпяла и неадекватна. И мен ме върнаха от днес за утре че една колежка напуска и няма кой да приключи месеца,пък аз съм толкова не в час:)

# 601
Дребната или е болна, или е с реакция от МПР ваксината. Днес е 9 ден от поставянето. Вчера ѝ се появи грапав обрив на едната бузка. Намазах го с крем с колоидно сребро, днес го няма. От сутринта е с хрема с прозрачен секрет, а одеве вдигна 38.2. Сега, има една подробност, че и сестра ѝ е с хрема, лека кашлица и я боля гърло онзи ден.

# 602
Здравейте на всички октомврийчета-мечета и техните майчета.
Искам да попитам, дали има някой от вас, който да ползува нещо такова:
https://wanderlustbaby.de/ikea-learning-tower/
https://www.etsy.com/de/listing/606229939/ready-to-ship-in-13-bu … lar_listing_bot-6
https://www.etsy.com/de/listing/596446398/leea-lernturm?gpla=1&a … QYAyABEgJlpvD_BwE

Наближава Коледа и търся подарък за племенника ми. Една такава кула ми се струва добра идея.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 20:22 от Анонимен

# 603
Момичета, изкарвате ли децата сега и ако да как ги обличате? Ние от 2 дни сме у дома и трябва да купя шапка и ръкавици но ми е студено и не ми се излиза никъде, обаче малкиа ще се побърка у дома май...

# 604
  • София
Аз да,чорапогащник,панталон,блуза и яке,шапка тънка.Чувал на количката и найлон.Тя заспа навън.

# 605
  • София
Боди с къс ръкав, тънка блуза, чорапогащник и от комплектите гащеризон и яке. Шапка също. Че дори и ръкавици търпи, 1ч се въргаляхме в снега.

# 606
  • София
Не им ли е студено само с 1 дълъг ръкав и отгоре яке Joy Аз му слагам 4 ръкава дълги хахаха, боди с дълъг, блуза, суичър и яке....но дали не му е жега Laughing
Днес му взехме апрески от лидъл, супер са!

# 607
Днес излизахме само с количката с чувала, не съм я пускала навън, че нали е болничка. Беше с пухено яке, блуза и боди с къс ръкав, надолу - плътен клин и плътни чорапки. Шапка-шал и накрая купих ръквички, че нямахме. В такова мокро време обаче мисля да я извеждам със ски екип, защото ще се насвини яко.

Говорих с педиатърката ни днес. Каза, че симптомите и времето, по което са се появили, като нищо сареакция от ваксината, дори и хремата. Обаче, при положение че и сестра ѝ е с вирус, няма как да се каже от кое е. Сега пак вдигна 38, ще я водим довечера на лекар.

# 608
Боди с дълъг ръкав, чоропогащник, ски екип-гащеризон, тип грейка, яке, дебела шапка и ръкавици. Само покривалото на количката слагам.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 20:25 от TsvetelinaP

# 609
А дечицата ви гледат ли тв? Нашия все при телевизора ходи и търси бейби тиви, живеем в много малко жилище и полудява вътре като е лошо времето и това му е разнообразие.

# 610
И аз взех от лидълските апрески,  но се чудя дали да не ги върна. Малко като робокоп е с тях.
Днес беше с боди дълъг ръкав, ватирана блузка, чорапогащник и космонавт. А, и вълнени чорапи вместо обувки. Сложих и чувалчето на количката. Успя да заспи и го завих с тънко поларено одеалце.

# 611
Мами, кога ще продавате количките? Ние не ползваме вече. Детето ходи, сега в този студ сме в парка до нас или около блока обиколка и се чудя на пролет за я пускам... на година и половина едва ли ще стои в нея... чудя се много

# 612
Моето също ходи доста, ама накъдето тя иска, та за момента нямам никакъв шанс да стигна от точка А до точка Б без количка. Joy С голямата щерка ползвах количка до 1.5 г. Сега мисля да я запазя повече време.

# 613
Нашата е вече продадена. Тя окончателно отказа да се вози още през септември, оставих я за месец все пак, но реших да си освободя мястото. Ергономичната раница я ползвам веднъж или два пъти седмично, иначе крачи до мен.

# 614
  • София
Аз голямата я продадох,сега взех тип чадър с пълно легнало.Поне до 2г. Ще я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт