Празник има малкото мече, на годинка вече е ! Октомврийчета - Тема 13

• 38 808
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Дано бързо да оздравее Мони, Алекс. Унил ли е, играе ли?

# 631
  • София
Алекс,стойте,щом чуват хрипове не е ок работата.Ще се оправи Монката нали е наше момче.

# 632
Алекс,как сте днес? По добре ли мина нощта?
Момичета нашият малчо си няма обувки...днес мисля да ходим до Колев и Колев,но сега като му мерихме крачето 11,5 см и като се прибавят там 6-7 мм, пак е малко, незнам от къде ще му търсим обувки,тряба пак буйки май, а не ми се иска,има ли някой с малки крачета,от къде взехте обувки май това се равнява на 18-19 номер.

# 633
Аз имам от приятелка чисто нови на Кокодрило. Не знам къде ги продават , но много ми харесват. И са с вата за зимата

# 634
Clark’s, Primigi имат малки номера. В Скай сити в София има три магазина с неизвестни марки детски обувки, в които също има малки номера. Едната е тази - https://www.amazon.co.uk/Shoes-Bags-Tanodacipo/s?ie=UTF8&fie … ;rh=n%3A355005011, другата е Lepi (май са български и ги продават в магазини, които не са само детски, май и в Ринг мол ги има), третата не ги знам какви са, но са симпатични. И Biomecanics май имат малки номера на някои модели. И тях ги има в Скай сити в “И за мама”.

# 635
Благодаря ви момичета, много сте бързи Simple Smile
На primigi уж гледах,но не видях по малък от 20 номер,ще гледам ,ще намерим все някаде,Скай сити ни е близо Simple Smile
Капчица гледах ,че имат малки номера незнам дали са хубави.Иска ми се да са зимни вече,защото май няма смисъл от други ,вече си е студено.

# 636
Kris, Primigi разгледай и в Амазоните, явно тук не зареждат най-малките номера. Отделно ми обясниха, че всеки магазин си е сам за себе си. Наистина, сега погледнах бг сайта и видях само едни момчешки 18 номер, даже 19 от тях няма. В магазина на Сердика имаше момичешки ботуши 19. А виж тези в Амазон са 1 uk, което отговаря на 17 номер и са 11 паунда! https://www.amazon.co.uk/Primigi-Boys-8002-Baby-Shoes/dp/B072F723TN

# 637
На Колев и Колев са бая умалени. 19 може да е ОК. На мен просто не ми харесва ципът през петата на много от техните модели. Широчината на крачето има също значение. На Анди на дължина са му за 20, ама под 21 всички са му много тесни.

# 638
  • София
С обиколки и търсене става. Много бързо им растат крачетата. Първите му обувки купих 15/16 на КК, но бяха летни буйки. Би трябвало да имат и зимни малки номера. Зa Primigi и Кларкс също знам, че имат, но Попи вече те е посъветвала.

Другите дечица с какви номера са? Аз купих зимни 22 номер.

Алекс, чакаме добри новини.

# 639
  • София
Буйките са й 19 номер,но зимни 20 ще взема.
Неизвестна синът ми беше с почти кръгло краче като картофче,беше голям проблем с обувките,израстна го,но само  с лепки му ставаха.

# 640
  • София
Нощта мина добре, чак днес зацепих как да му правя инхалация легнал и дори не се събуждаше. Сутринта го чуха и му разредиха вентолина на 6 часа, вместо 4, не е кашлял  вчера следобяд изобщо, надявам се утре да ни пуснат. Иначе за стая метър на два е ведър да хаха, яде, но му доскучава, имаме 1 куфар с играчки, пускам песнички, рисуваме...изчерпах се.

# 641
Алекс, дано бързо ви изпишат и да сте добре.
За зимните обувки нейните са 22, буйките са и 19 номер.

# 642
  • София
То и моят е с дебело краче, малките и безименните пръстчета са му изкривени навътре - като на баща му. Мъка е с тия обувки, честно.

Добри новини, Алекс, бързо да се прибирате още утре!

# 643
Баща ми и аз сме с много извити сводове на стъпалата и намирането на удобни обувки е драма винаги. Дано поне дебелокрачко това да пропусне.

# 644
Краче като картофче...Joy Колко точно определение. И дребната е така. В номера, който ѝ е ок като дължина, няма шанс да ѝ влезе крачето. Първите обувки ѝ бяха 18, следващите 19, сега зимните са 21.

Стъпва навътре. Надявам се да се коригира сама. С голямата не съм имала проблеми в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт