Празник има малкото мече, на годинка вече е ! Октомврийчета - Тема 13

• 38 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря много на всички Simple Smile
Нашият също с едното краче леко навътре стъпва,казах на лекарката, тя каза че трябвало да се изчака,заради памперса можело да е така,каза като махна памперса и си ходи вече ,ако е така ще даде направление за ортопед,но се надявам да няма проблем.
Утре ще търсим обувчици Simple Smile много благодаря за предложенията на всички

# 646
Алекс, бързо да се оправя Симеон и да ви изпишат днес!

# 647
Алекс,ужас,бързо да се оправя човечето. Моя опит с големия е че неоизлекуван бронхиолит води до следващ много бързо след това. Аз за съжаление с това имам доста опит. Иначе и аз мислех че с пневмония винаги влизаш в болница,но на нас ни изписаха антибиотик и инхалации правех. Имай предвид че аз толкова съм свикнала с инхалациите,педиатърката от педиатрията ми е една от най-близките приятелки,познава ме и ми има пълно доверие че всичко ще спазва и знае че ако има нещо ще и звънна веднага. Като цяло не се отчайвай защото докато се израства това,не е бързо. Какъв пристъп е направил? Съветвам те да запишеш час при Пулмолог и да запишеш час при Алерголог. Въпреки че този ларингит който върлуваше май при малките склонни към тези неща слизаше надолу.

# 648
  • София
Псевдокруп, нощеска се събуди, не можеше да диша, лаеща кашлица и така. И днес не ни изписаха, утре се надявам вече да си ходим, защото стана една седмица Cry Иначе казаха, че е здрав, намалиха вентолина (май го казах), но от ларингит стана бронхиолит, защото слезе надолу да. Още утре ако ни изпишат сме при педиатъра, но ларингита е на алергична основа и гадното е че тези пристъпи винаги са през нощта. Поздрави от Мони и благодарим за подкрепата Heart

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 12:18 от AleksandraT

# 649
Значи Големия е имал моменти в които така е свистят докато диша,давел се е в храчки и сополи и кашляше като луд. За мен да не можеш да дишаш значи да получиш нещо като асматичен пристъп,аз така си го представям. Имай предвид Алекс че сега алергия от летящи и треви просто няма как да е,имай предвид че алергия от храна също може да причинява такива неща. При Големия всички борнхиолити бяха свързани с боледуване. Миналата година за първи път през пролетта си покашлв на ал.основа,вечер само и то по час-два кашля. Но с Ериус тогава реших проблема.

# 650
  • София
Малък сърдитко, дано по-бързо да ви изпишат.

# 651
Горкият, сладичък, болничък Мони... (hug)! Милата Алекс и ти, представям си как се чувстваш, ужасно е, но сте герои...
И това ще мине, така растат... Случвало ми се е и на мен с големите, когато бяха малки, като се сетя..., чудя се откъде съм намирала сили да премина през всичко това..., но факт, минават нещата, колкото и трудно и непосилно понякога да ни се струва. Кураж и търпение!
Давам отчет за напредъка по отбиването. Е, все още не съм. Но през деня, с редки изключения, не кърмя. Вечер за приспиване и това е. Измъквам се от семейното ложе и я оставям да спи с баща си. Будеше се по няколко пъти с рев да ме търси, но след като пореве се унасяла и заспивала. Прави го вече все по-рядко и сутрин доволно спи до 10! Малко ми е сърдита сутрин, гледа ме лошо и вика тати, а като посегна да я гушна ми вика  Не! После решава, че иска мама и Папи, и следва хленчене почти целодневно, за да суче. Заплесваме я с клипчетата от Тубата, и задължително се изстрелвам с количката на вън, за да спи, иначе нямам шанс да я приспя у дома без кърмене. Добре, че прояде почти всичко от нашата трапеза, и имам чувството, че непрестанно с нещо се тъпче, то и ходенията й се увеличиха на три пъти, което никога не е било. Ще я карам така още седмица две, да мине кофти ваксината с шарките, пък ще видим. Да ви се похваля, почти нов човек се чувствам, разполагайки с цяла нощ само за себе си, без да ме цокат непрекъснато... а здравата се бях изнервила...

# 652
Вчера хич не сме спали,малкия с будеше през час и рев,реших че е от брюкселското зеле което яде на обяд обаче сутринта се събуди с 38 и сега съм е шах..Никой в къщи не е болен,той няма сополи,не кашля....почвам да се чудя да не е свързано нещо с тази пневмония,да не я е доизлекувал или пък имунитета му толкова да е паднал че да е забързал нещо дори в магазина примерно... Лв к хора,големия докато не тръгна на Ясла не е боледувал..да приема че баткото носи сега,Еми ок ама не е болен...

# 653
Според един педиатър в ПДКК, до 38,5 можело да е от зъби. На Анди му случи през юни. Вкъщи никой болен. Той без други симптоми. Весел, жизнен, обаче ми се стори топъл. Премерих го - 38,2. Аз - в шах. Накърмих го, спадна температурата и това беше.

На мен са ми много съмнителни тия "разтройство от зъби", "температура от зъби" и "сополи от зъби", ама и аз почвам да се съмнявам.

# 654
Да,то може покрай някой зъб,имунитета да пада и оттам някое леко вирусче да забързват,но той се будеше цяла вечер през 30 минути с рев,аз реших че го боли корема,знам ли...да ти кажа на Големия не разбрах кога му пораснаха,сега с малкия има ли вирус дето да мине и оп някой зъб след това израства..

# 655
Моя така вдигна температура за ден и след това видях, че два зъба са му тръгнали. От тогава си е добре, беше сао за ден

# 656
  • София
Отиваме на ваксина ний.Тази на 12м.

# 657
Е.М.А. според това проучване децата с АБКМ имат повишен риск от респираторни инфекции Sad

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4884778/

# 658
Горкият Стани, да оздравява бързо, че много му се събра. Между другото, дори и да сте здрави, не е гаранция, че не сте му прехвърлили нещо.

И ние борим още хремата от миналата седмица. След t, имаше съвсем леко завишение на левкоцитите, но нищо притеснително. Такъв рев му дръпна, като ѝ боднаха пръста, все едно я заклаха. Май отказа предиобедния сън. Случва се ако сме в движение да придреме около 12, но я будя и после спи хубаво следобяд.

# 659
  • София
Хитрушана, браво за отбиването. И браво на всички кърмещи, вие сте героини!

И бързо всички болни да се подобряват!

Моят също поддържа/ше температура. Обвинявам зъбите, въпреки че той е с много подути кучешки и кътници от поне месец насам.

Общи условия

Активация на акаунт