Изясняване на взаимоотношения

• 6 615
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
................ Да седна да се чудя дали, какво, защо просто нямам нерви. Директно питам.
И колко пъти си го правила питането? разкажи за отговорите, които си получавала, ако не е тайна.

# 31
  • Най-красивата страна
Аз не бих го питала.За мен 8 месеца не са достатъчно.
Не бих се натискала да живеем заедно.Това може да го отблъсне.Просто ще изчакам и в един момент,ако връзката не се развива според моите очаквания ще сложа край.

# 32
  • Варна
18+, 30+ , 35+ .....
ма , то и при 60+  стават такива работи - годините  не са от значение
всяка двойка си е различна , някой се женят на 3тия месец , други на 5тата година си живеят отделно и не виждат нужда да живеят под един покрив.Личен опит - 3г. идваше по за ден два при мене на седмица - две и накрая се разделихме и не заради нас ,  а заради децата и , нито искаше нито можеше да ги доведе при мене.Тъй че колкото двойки , толкова и варианти , всеки трябва да си решава сам.

# 33
Аз не бих го питала.За мен 8 месеца не са достатъчно.
Скрит текст:
Не бих се натискала да живеем заедно.Това може да го отблъсне.Просто ще изчакам и в един момент,ако връзката не се развива според моите очаквания ще сложа край.
А за мен са повече от достатъчно, за да има някакво развитие, а не просто да се виждаме 4-5 пъти седмично за кафе/кино/секс....
Не бих питала не заради срока, а защото когато жената "изнасилва" връзката, тя обикновено не върви и се разпада.
За да има поне малък шанс за дълга, здрава, стабилна и силна връзка, задължително условие е Мъжът да "търчи" след жената.Той да е по-влюбения, той да е по-"загубения", той да я търси, той да иска нон-стоп да е с нея, той да иска да я "прибере" в дома си само за себе си.....или, кратичко, той трябва да е повече от 100% отдаден на връзката и на жената.
Загубена кауза е тя да търчи след него с "Искам да прекарваме повече време заедно/да живеем заедно/да се женим/да си имаме бебенце/да предпочиташ мен пред приятелите си....!".
Затова написах, че ако след няколко месеца заедно, през които не виждам никаква стъпка в посока аз да съм му по-важна от важните му работа/приятели/роднини, бих се дистанцирала малко.Просто да видя дали ще му залипсвам и ще направи стъпка към сближаване или нещата ще си седят непроменени.
Ако не даде никакви индикации, че е забелязал разредените ни срещи, моя "завой" настрани от връзката, значи не е моят човек.И не се налага нищо да питам, то е ясно, че нямаме бъдеще.
Влюбен и обичащ мъж не оставя обекта на любовта си да му се изплъзне, не и докато е луд по него.

# 34
Съгласна съм, с уточнението, че това важи повече,  ако мъжът наистина е влюбен и са се срещнали сродни души, и един вид, да не "развали" работата. Но в случая е видно, че тя е по-обичащата ,така че няма и кой знае какво да загуби. Той трябва да тича  и да е луд по нея, а не обратното.

# 35
Не бъркайте секса с отношението.

# 36
Защо пък да не са достатъчно 8 месеца? Според мен са си даже точно подходящо време, за поставянето на въпроса с развитието на връзката еле пък за хора на по 30+. За 8 месеца е станало съвсем ясно кой какъв го играе. Това по принцип, но явно тук има предистория изложена в друга тема, която аз не съм чела.

Общи условия

Активация на акаунт