Осми клас 2018/2019 - 2 Есенно минорно мажорно

• 47 757
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Аз смятам един ден да съм готина и бойна баба  - да се наслаждавам на свободното време и играта с внуците, разбира се като се пенсионирам на 75 (че натам са тръгнали нещата със социалната ни система). И ми се иска да се припозная в това Simple Smile

# 556
  • София
Ох, Русалке 😂 Голяма си!

# 557
  • София

Замислих в коя наборна тема ще пишем, след като наборите завършат гимназия
Как в коя? В тази  дългата като заглавие, дотогава бг мама  за вас  специално ще е сменила правилата и ще позволява по-дълги заглавия Simple Smile :
Скрит текст:
"Бабчета забавни,сладки,
без бръчки, сияещи и гладки,
имат си за цвят и дядко,
който си посръбва сладко.
Оценки тях не ги вълнуват,
внучетата веч целуват.
А на  детските площадки
не говорят за тетрадки,
ни за изпити, домашни
и за битки ръкопашни
с мързеливи дечурлига,
вече са във друга лига.
Снахата, зетя коментират,
със закачките не спират.
Само нещо май пропускат,
за момента не допускат
как туй внуче ще порасне
без по мат да се прехласне,
без тропите да разпознава,
без мързела си да признава.
Тогава ще се включи бабка,
мале  колко ще е сладка
за н-ти път във седми клас,
обясняваща в захлас
задачи, правила, уроци
на следващ набор от младоци ."

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 10:22 от пенсионирана русалка

# 558
  • Варна
Ох, Русалке, ВЕЛИКА си!!!!! Няма ми го кланящият ми се емотикон да те възвелича във вечна слава!

# 559
  • София
Добре Русалке, този талант защо го криеш?

И аз ти се възхищавам, обаче, публикувай, талантът блика направо!

Слънчева, моето и твоето форумски ли се водят или не?

# 560
  • София
Слънчева, моето и твоето форумски ли се водят или не?

Joy Нашите са с особен статут! Ако моето порасне за твоето, живот ще си живеят. Тя ще води парада, той ще си прави, каквото си е наумил. Важното е накрая да са на едно мнение, както са по принцип. Само не знам сутрин, до към 12, кой ще гледа децата, докато се наспят и двамата? Joy
Ще трябва да взимаме участие, че иначе внуци нЕма да завъдим...

# 561
  • София
Еййй, току виж съм седнала с теб най- после. Я на кафе, я на по бира. Ще се оправим всякак.

# 562
  • София
Ей, пет пъти проверявам дали съм влязла в правилната тема. Astonished Стига с тези бабешки мечтания, бе! Joy
Както сте тръгнали, скоро за болежки и памперси за вързрастни ще започнем да си говорим. Scream

Русалка, Hug Сега вече темата се върна в старото си русло. Joy

# 563
  • София
Ама то какво ни остана, бре?
Всички детски вълнения отминаха, чат пат ние нещо да се изрезилим, но както belinda беше писала по-напред, дамите не говорят за такива неща публично! Не, че няма какво да кажем и там, ама после снаАта, като се регне у форУмо, трябва да се сменям акаунт, а Слънчева си ми харесва. Joy

# 564
  • София
Ох, нещо ме въртят коленете днес....Дали времето не се  разваля🙄
😂

# 565
Санакова, нали за бебешки памперси иде реч, че както задълбахте в плановете за старините....Joy

# 566
  • София
Ох, нещо ме въртят коленете днес....Дали времето не се  разваля🙄
😂
Joy Мен кръста ме боли... Joy

# 567
  • София
Санакова, нали за бебешки памперси иде реч, че както задълбахте в плановете за старините....Joy

Ааа, аз не съм! По-младите задълбаха. Joy Аз няма да остарявам. Sunglasses Утре навършвам 39 за седми път. Joy

# 568
  • В светлината на слънцето
Спрете се, бре! Рано е за болежките. Никакви колене, никакъв кръст. Още сме млади. Поне духом. Grinning

Русалке, скрит талант си ти, скрииит! Flowers Bouquet

# 569
  • София
Мале, благодаря ти Боже, че имам все девойки. Шансът зет 1, 2 или 3 да се регне в бг мама и да гледа сеира на тъщата си е в пъти по-малък от този в случай, че бях свеки х 3. Да му мисли Белинда..Така че съм доволна, дори след време, поседнала прегърбено пред монитора, с цайси с висок диоптър и със старчески памперс под фустата, пак ще съм си с този акаунт. Вярна на него докрай..

Общи условия

Активация на акаунт