Осми клас 2018/2019 - 2 Есенно минорно мажорно

• 47 756
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Joy Ама гледай зетьовете да нямат сестри. Joy

# 571
  • София
Оле, ужас, не бях го поглеждала от тази гледна точка 😱

# 572
  • София
Модератор да се намеси и бързо да замете винарските постове, като за начало... Joy
Аз поне ш'съ излагам само веднъж (дано!)! Stuck Out Tongue Winking Eye

Ходи обяснявай после, пред някоя благоприлична девойка, че не съм била алкохоличка, с чашка-две вино, по късни доби пред компютъра...

# 573
  • София
Оле, ужас, не бях го поглеждала от тази гледна точка 😱
Нали? Ай сега да те видя с к'ви очи ще обясняваш на синчетата, че трябва да си търсят жена, която не пие, не носи кожени панталони и не танцува на Тигре, тигре. Joy

Слънчева, няма да стане само с винарските постове. Едно 5-6 поредни теми /около резултати и класирания/ трябва да се изтрият изцяло + цялата Русалкина поезия. И пак не е сигурно. Joy

# 574
  • София
Моля за помощ!
Може ли някой, който има сборника по алгебра на Интеграл, да провери какво има на стр.76? Издирвам от коя година е изданието, в което на тази страница има задачи от движение... Sweat Писна ми да купувам неправилните сборници тази година!
А, да, и какво има на стр.51 от изданието със задачи от движение на 76 стр.?

# 575
Моля за помощ!
Може ли някой, който има сборника по алгебра на Интеграл, да провери какво има на стр.76? Издирвам от коя година е изданието, в което на тази страница има задачи от движение... Sweat Писна ми да купувам неправилните сборници тази година!
А, да, и какво има на стр.51 от изданието със задачи от движение на 76 стр.?

Довечера ще мога, Слънце, твоите нови ли са, че аз ги взех от позната, сега да не се наложи пак да търся????

# 576
  • София
2015, ама май някъде от 2007 или 2009 е трябвало да бъде... Колкото по-старо, толкова по-добре Joy
Алексова, много благодаря!

# 577
  • София
2015, ама май някъде от 2007 или 2009 е трябвало да бъде... Колкото по-старо, толкова по-добре Joy
Алексова, много благодаря!
А може ли да ходят да се гръмнат ! Сега остана и по антикварни книжарници да тръгна за сборници по математика.

# 578
  • София
Момичета, помогнаха ми! Kissing Heart
Търсеното издание е от 2002.

# 579
  • София
Ако сте изчерпали внуците, я кажете нещо за децата. Joy Как се чувстват в новото училище?
Дъщеря ми все повече си харесва и училището, и класа. Имало двама-трима "странни" екземпляра, но повечето били "пичове" /синът на Гугичка е в групата на "пичовете" Joy /. Стават си все по-близки, пишат си в групата, атмосферата в класа е много хубава засега.

# 580
  • София
Официалната версия е, че много си харесва класа и училището. Пишат си в групата непрекъснато, хилотят се, връща се от училище спокоен и в настроение, макар и малко уморен. Но същевременно, ако е така, не разбирам защо не се събират? Досега не е излизал с новите деца. То всъщност е излизал само няколко пъти въобще - да порита и на кино, но все е със старата компания. Според него причините са втората смяна и липсата на време. То всъщност второто следва от първото. Дано да е така!

# 581
  • София
А, и девойката излиза само със старата компания /обаче всеки ден Rolling Eyes /. Нормално е, все пак отскоро се познават, а старите приятелства са от години.

# 582
Лека полека свиква и моята девойка. Имат  поне 2 теста по англ. език всяка седмица , кой по лек , кой по - труден. В понеделник имаха правописен тест по БЕЛ , който е за всички ученици от 8- 12 клас , прави се всяка година. Бил мнооого гаден и ако резултата е под опр. брой точки ги пращат да пишат допълнително, та ме е предупредила , че едва ли е блеснала Simple Smile. Ходи и на доп. английски -за деца, които не са учили преди това .....та очаквам вече да почне да сънува на езика. Вече имат общи проекти за правене. АМА си е чанч Simple SmileSimple SmileSimple Smile, ама няма лесно. По физическо покриват някакви нормативи , добре, че не се е метнала на мен, щеше да е на поправка. Записа се в клуба по футбол  - харесва и, а и са я харесали как рита. Ще свикваме и те и ние .....с малко повече беЛо Simple Smile

# 583
Белинда, потвърждавам мнението на съученика, добре са децата, просто не остава свободно време. Той явно на теб се е метнал, духовит, щерката ни разсмива с някои негови лафове. Но спирам дотук, защото тя редовно проверява, да не предам четата нещо...

# 584
  • София
Ако сте изчерпали внуците, я кажете нещо за децата. Joy Как се чувстват в новото училище?
Дъщеря ми все повече си харесва и училището, и класа. Имало двама-трима "странни" екземпляра, но повечето били "пичове" /синът на Гугичка е в групата на "пичовете" Joy /. Стават си все по-близки, пишат си в групата, атмосферата в класа е много хубава засега.
Ох, Санака, тази дума вече е в речника и на малкия. Joy
Почти всичко в Испанската е с титла "пич" - съучениците (имало само едно по-странно дете, самоопределящо се като интровертно, но и то не било чак зле), учителите, учителките, директорката, зам.-директорката, само жената в лавката не знам дали и тя вече не е "пич".
Вечер наистина групата приприщява на телефона през секунди. Учи и гледа в чата едновременно, е как да не се издъни на последното контролно по испански.
Аз мрънкам, но всъщност им се радвам, че си пасват и се забавляват.

Общи условия

Активация на акаунт