Осми клас 2018/2019 - 2 Есенно минорно мажорно

• 46 999
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Търся он-лайн курс по английски, върти ми се, че тук някой бе споменал, но не успях да открия.

Aз. Виж във  futurelearn.org и потърси english language- има от elementary до ielts. И са напълно безплатни.

Виж също и на други платформи - www.coursera.com, udemy.com

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 23:23 от Manzhelka

# 61
  • София
Ще видите вие, като дойде дипломирането, и ни пратят пак да носим бележки, че децата се отказват от дипломата в старото, за да я вземат в новото... Joy

# 62
Да си призная с тези промени и липса на всякаква яснота, кой , кога, какво ще учи се моля  да стигнем до заветното дипломиране.
Дочувам, че липсва всякаква яснота какъв ще изпита на сегашния 7ми клас, какви ще са програмите след 10ти клас при нас... и ми става топло на  душата от успокоението, че сме втори и ще пооправят програмите в движение, пък може и да измислят с какво ще се дипломират децата... има тоолкова време.
Съжалявам, ама ми звучи все едно сме в Абсурдистан- никой, няма никаква ясна идея, план и визия.

# 63
  • София
Търся он-лайн курс по английски, върти ми се, че тук някой бе споменал, но не успях да открия.

Aз. Виж във  futurelearn.org и потърси english language- има от elementary до ielts. И са напълно безплатни.

Благодаря ти Manzhelka, че споделяш интересни и полезни неща!

# 64
  • София
Мандаринка, не ми се пишеше толкова. Joy Мерси, че ме отмени! Hug Нямаше как да изпусна шанса от непредвидената среща с директора. Успя да ме поуспокои жената, факт. Категорично заяви, че промяна в нивото и обема на знания по основния език, с които ще излизат децата по новата програма, няма да има. А господинът по английски имал план за справяне със ситуацията. Wink

Като говорите за подобрения в училищата, да чиститя на 2 АЕГ. Имат си чисто нова лаборатория по химия и кабинет по биология, оборудван с големи монитори с тъч скрийн, прожектиране на холограми и т.н. - много хай-тек бил. Дъщеря ми днес е била там и се чувства прецакана, че не се е случило по нейно време. Frowning1

# 65
  • Варна
Моля, удоволствието е мое. Тази седмица пак съм на дълга командировка, имам време в хотела да поцъкам. С детето си говорим по телефона. Цяла седмица правят входни нива, утре трябва да е последното по мат. Днес са имали да правят презентация по ИТ по зададена тема като входящ тест. Има първа шестица по английски на диктовка, ама то остава и да няма след като толкова години е учил езика. Използва тези последни дни докато още са на преговор/входни да поиграе на компа, а и новата Фифа е почнала, отбор сбира Simple Smile. Впечатлен е, че американката в училище също играела на Фортнайт. А пък аз лично се впечатлих колко е трудно да се играят тези игри - тази седмица имах да премина през едно онлайн обучение за етично поведение и финалният тест беше симулация на компютърна игра. Кърших пръсти по клавиатурата в опит да бъда бърза, ама работата със стрелките е къде-къде по-трудна от това да си правя формулките на ексел Simple Smile.

Честито за новата база в училищата! И в училището на сина ми базата е страхотна, но самата сграда е реновирана скоро. Също много се радвам, че 5 години най-после ще е само първа смяна.

# 66
  • София
Ще видите вие, като дойде дипломирането, и ни пратят пак да носим бележки, че децата се отказват от дипломата в старото, за да я вземат в новото... Joy
А, не, вчера ходих "за последно" Joy
Скрит текст:
носих бележка за малката, че е записана в друго училище... промяна никаква

# 67
  • София
Десем, за малката май трябва да се носи без възражения. Тя не е участвала в държавния план-прием. Joy
Е, оставям настрана хубавото пожелание, училищата да се информират вътрешно....

# 68
Санака сан, тенкю фо информейшън, бейби, за 2 АГ, че ни е на прицел. Joy

# 69
  • София
Скрит текст:
аз промяната, имах предвид в самото училище - анархия, охраната подвиква по родители, те си ходят където  си искат(и защо не никой не ги спира), а аз се опитах да вляза срещу записване, но не успях Joy

# 70
  • В светлината на слънцето
Ооо, аз вече занесох заветната бележка до старото училище. 21 век - век на технологиите, да живеят хартишките. Joy

# 71
  • София

Ю ар уелкъм, хъни! Joy Ама не мога да ти 'Фана прицела - то не бе НПМГ, не бе АЕГ, не бе фризьорското... Само Бузема /без кавички/ и Мария Луизиана не са попаднали още под прицела ти. Joy А не е редно, не бива така да се ограничаваш. Wink

# 72

Ю ар уелкъм, хъни! Joy Ама не мога да ти 'Фана прицела - то не бе НПМГ, не бе АЕГ, не бе фризьорското... Само Бузема /без кавички/ и Мария Луизиана не са попаднали още под прицела ти. Joy А не е редно, не бива така да се ограничаваш. Wink
Как хъни, колегата какво ще каже newsm78. Проучвам, проучвам. Кобрета иска езикова. Аз математическа. Щерката иска медицина, козметика. Красотата била бъдещето. Бебетата също, репродуктивната биология, де. newsm78

# 73
  • На черешата
На моето са му върнали профилактичната здравна карта. Искат всяка една ваксина да е написана с дата, на която е поставена. При вас как е?

# 74
На моето са му върнали профилактичната здравна карта. Искат всяка една ваксина да е написана с дата, на която е поставена. При вас как е?
При нас са изписани всички със съкратено наименование и дата в трите реда за ваксини.
Струва ми се ново изискване. Досега не е била така картата.

Общи условия

Активация на акаунт