Осми клас 2018/2019 - 2 Есенно минорно мажорно

• 47 734
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Belinda, първо ще съм сериозна. Наистина за мен пишещите в тази тема са по-специални. Затова ми е кеф да си контактувам с вас макар да нямам осмокласник. В темата има атмосфера, нападките и начукването на канчетата е сведено до минимум, не се говори само за учене и най-важното - носите на майтап, нещо, което в доста теми е мираж..
Сега вече съм по-малко сериозна.. Simple Smile Алексова толкова мерак имаше да види семейството на Мента, та от сърцето ми се откъсна снимка (негова само, за жалост), до която случайно се докопах.

Готин е, а? И  честен... Ей го в 6 часа наистина  върти палачинките за потомството, че даже ги буди щерката и сина, та да хапват вкусотиите топли. И какъв е жертвоготовен само, първо палачинките, чак после убийствената комбинация от мляко и червено вино за неговия собствен рахат..

# 616
  • София
bibi, добри новини от теб, много добри! На Витоша, казваш, хайде дано! Моята девойка първата седмица, че и втората изглеждаше стресната. Сега вече понадига глава, но то е, защото не са им върнали входните по химия и биология още. "На съветска" е била веднъж, по градинките, Събуей и така. Снощи каза, че се познават вече с едната ти девойка.

Русалке, и ти си ни специална! Тук сме ти фенклуб!

# 617
  • София
bibi, добри новини от теб, много добри! На Витоша, казваш, хайде дано!
Eпа, декларации поДпълвах (без да пиша датата), но говореха нещо за другата събота. Не ти ли е поднасяно такова нещо за подпис ?

# 618
  • София
Декларация писах за Банско. За Витоша не съм.

# 619
  • София
Хахаха, да не се окаже, че не било Витоша, ми Пирин...🤣

# 620
   РУСАЛКА-ПРЕЗИДЕНТ!!!!Момичета,заклевам се,без вас не правя нищо повече.Късно се включих,две години само ви четях,но животът с вас е по-лесен!
    Русалке,откъде,мА,душо,извира тоз талант?!Респект!
    Да се допълня-за сработването с класа,те са заедно от 5ти ,а с голям част от и от 1ви клас.Изобщо,движи се една голяма тумба,навсякъде заедно.Казвала съм,че и ние мамите сме група и в риъла.Имаме си традиция всяка година на есен и през лятото-уикенд по женски с децата/все отбор момчета/.Иначе,всяка сутрин сборен пункт преди работа,в едно кафене,който може,който иска,но винаги има по двама трима,включително и татковци.Така че,при нас нещата са като преди.Излизанията зачестиха,всяка вечер на фитнес след у-ще.Една от мамите ми подшушна,че и група девойки ходят там,заради нашите момци.Все по-често се застоява пред огледалото,все по-често свършват парфюмите,гела за коса....На майка хубавеца той!!!
    Чисти косми под мишниците от преди две години,краката от лятото,мустака с тример,от миналата година.Не го спирам,напротив.И той е спортист.Правим терапия за акнето,поддържа страхотна лична хигиена,спря сладкото,освен мед,внимателно подбира храната.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 17:08 от марулета

# 621
Ох, откакто ви чета, съм все усмихната на работното място. Току-виж ми повишили заплатата.
Само с кискането имам лек проблем, за да не се хиля на глас, малко на кудкудякане го докарвам.

# 622
Русалке, добре ги пермутираш от проза в поезия Bowtie

3littlepigs, така ли:

Joy

# 623
Лоренца, ако това чудо с метаболитен синдром ще ми е евровизията, предпочитам си балканската. В моя случай - шопско-македонската, ако можеш да си представиш такъв токсичен хибрид.

# 624
  • София
Да ви почерпя, че днес ставам на 39. Joy Birthday

/не ми се получава прикачването на снимка, та си представете, че съм прикачила торта и бЕло Wink

# 625
  • София
ЧРД, Санака! Пожалавам ти да си здрава и всеки ден да имаш поводи за усмивки. Tada

# 626
  • София
Честита да си на 39, които, ако помня правилно отбелязваш за 7 път Simple Smile
Математиката ми е страст, внимателното четене не  ми е сила винаги (само когато трупам материал за рими паметта ми е дългосрочна), та си рекох в първия момент - брех, таз Санака с това 19-20 годишно моме как е и следвала (зубрила закони и наредби), и дете е гледала на едва 19-20... И после се сетих за майтапа, та сметките по-реални изглеждаха вече Simple Smile
Тази ли снимка ти се опъна за прикачване?

Жива и здрава бъди, все така носеща на закачки, обичана от близки и приятели, горда с постиженията на девойките!Опс, забравих младежа... И той да те радва само!

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 19:15 от пенсионирана русалка

# 627
  • София
Санака се е объркала и вместо 2 е натиснала 3, но ние знаем, че тя става на 29 и нито ден повече Hug

Честит празник, прекрасна майко на трима, колега и форумска дружка Hug Да си все така свежа и забавна, на ръце да те носят вкъщи, по-малко работа за повече пари и БЕЛО Heart Eyes
Тъкмо се чудех, като стана седем, дали вече не е неприлично да отворя една бутилка и ето ти повод! Колко хубаво Joy

# 628
  • София
Санака, моме, да си жива и здрава. Много поводи за усмивки и щастие! Обещала си, че няма да остаряваш, та все такава свежа те очакваме.
В твоя чест и по повод петъка, ще пийна едно червено вино!

# 629
  • София
ЧРД на Санака и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт