Осми клас 2018/2019 - 2 Есенно минорно мажорно

• 47 770
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Слънчева, спри се, бре! Баси апокалипсиса описа! Anguished
Малкият е втори клас. Когато той е на 14, сестрите му ще са на 20 и 25 съответно, а аз ще съм на 50+. И тъй като тяхното е неизбежно, единственото, което мога да направя е да не влизам в климакс до 75. Joy

# 526
  • София
Само се шегувам и не много благородно завиждам, че дълго време в домовете ви ще има глъч, пубертети, ученически притеснения и т.н... Вярвам в това, че когато човек е заобиколен с млади хора, си остава по-млад дух.
Аз какво да кажа, като младежът ме заплаши, че ако заприличам на баба му, ще се откаже официално от мен! Joy

# 527
Само се шегувам и не много благородно завиждам, че дълго време в домовете ви ще има глъч, пубертети, ученически притеснения и т.н... Вярвам в това, че когато човек е заобиколен с млади хора, си остава по-млад дух.
Аз какво да кажа, като младежът ме заплаши, че ако заприличам на баба му, ще се откаже официално от мен! Joy
Слънце, стягай се тогава, има фитнеси, танци, разкрасителни процедурки, Молове за модни парцалки. Нема да се даваме. Няма да сме кат' нашите майки, 300% съм убедена!

# 528
  • София
Слънчева, спри се, бре! Баси апокалипсиса описа! Anguished
Малкият е втори клас. Когато той е на 14, сестрите му ще са на 20 и 25 съответно, а аз ще съм на 50+. И тъй като тяхното е неизбежно, единственото, което мога да направя е да не влизам в климакс до 75. Joy
Мно-го сме, сил-ни сме !  CocktailWine Glass
п.с. Макар ,че когато отидох да раждам трето на 35 си мислех, че ще съм най-големия дъртофел там, а се оказа, че бях средна хубост. Някои на 40 раждаха първо.

# 529
  • София

Аааа, 'що само по дух? Аз смятам да си остана вечно млада във всяко отношение  - като Дънкан Маклауд. Joy

Алексова, аз нямам нищо против да съм като майка ми. На 78г. още е с костюмите, с токчетата /само им свали височината/. Не можеш да й дадеш годините.

# 530
  • София
... Вярвам в това, че когато човек е заобиколен с млади хора, си остава по-млад дух.

Готови, идвай да работиш с мен. Както сме млади по дух, така ще ти се прииска да им откъснеш главите на неграмотните "колеги".

Слънчева не я слушайте. Тя си е мацка и размъкнато бабе няма да стане никога.

Сузане, започнаха от понеделник при нас. Вчера мина входното и са на нов материал. Моето се гордее с решена геометрия с допълнителни построения. За алгебрата не чух нищо. Ще видим в shkolo.bg какво ще се появи.

Лелеее, редактирам се. Вече има нанесено входно по математика в школото. От снощи в 19 и нещо. Шапка му свалям на господина! Щерката е блеснала с 5,80.

# 531
  • София
Браво на нашето момиче! Kissing Heart

Ама вие какво ме направихте, не слушайте Слънчева за това, не я слушайте за онова... Много олеквам, значи, а аз само истини говоря!
Яна, нали знаеш, че някои остарявали като катедрали, други като цървули... Рано е да кажем, от кои ще бъдем. Joy

Синковецът имаше предвид по-скоро, че ако стана зла, кавгаджийска бабичка.... хахаха!

# 532

Тази тема за климакс + пубертет + риск за внуче, може ли да я сменим? Weary

Тц,не може!Аз стягам сватба,т.е. щерката си я стягат,ама аз съм поканена.
    При мен положението е-предстояща нова работа +климакс+пубертет/само сумти  и върти очи/+ предстояща сватба/за внучета още никой нищо не казва,но аз съм готова по принцип/.
    Към 4те шестици по НЕ добавяме две 5ци,за които скръцнах със зъби,защото не искам даостават неразбрани и ненаучени неща.Много мълчалив младеж си имам,хич не иска да говори с мен.
    Искам си предишнотго дете,дето всяка вечер не можех да изгоня от спалнята,дето искаше да се гушим,да си говорим,.......искам си бебето!!!!

# 533
  • В светлината на слънцето
Ох, какви теми сте подхванали. И аз бих била щастлива да приличам на майка ми. На почти 80 е (без 1), а не мож й ги даде. Краката са й по-стройни от моите. Иначе и аз от късно раждалите се броя. Та сега си късаме взаимно нервите с наборката. Joy

# 534
При нас положението с потомството е 19-13-11.
19-годишният си има приятелка, native alaskan. Та значи, ако положението стане сериозно, ще ви питам за имената внуците - Ситка, Кенай, Уинтър...?

# 535
Ох, в тази компания на човек да му стане неудобно да каже, че има САМО две деца! Joy

Макар че и при двете изостанах с плана (какво да се прави, понякога в живота нещата не стават точно както ги искаш), все пак на 50+ дори и малката ще е тъкмо поизлязла от пубертета, така че вкъщи ще се редуваме една по една с остри хормонални флуктуации. Satisfied Сега каката застъпва първа смяна, след 5-6 години ще е ред на малката и после... а бе добре че си падам перде. Да му мисли четвъртият в къщата! Wink

# 536
  • София
А по английски им казали да си изберат книга, която да четат и после да могат да я разкажат. Ние имаме няколко двуезични за начинаещи / едната страна е на английски, другата - на български/, но не трябвало да е такава. По-напред в темите някой беше препоръчал подходящи книги като за ниво А1 - В1 - но не мога да ги намеря. Ще съм много благодарна, ако някой ми подскаже.
https://knigomania.bg/george-s-cosmic-treasure-hunt-lucy-hawking … phen-hawking.html
както и другите от серията, разбира се;  
четат се лесно
Благодаря, ще ги погледнем.

# 537
  • София
Та значи, ако положението стане сериозно, ще ви питам за имената внуците - Ситка, Кенай, Уинтър...?

Joy Joy  Joy

# 538
  • София
Леле, сега се замислих, че ще съм на 50, когато малкият е на 14. Разликата му с наборката е точно 10 години. Тъкмо бях забравила що е то памперс... 🙄 Тъкмо ще забравя що е то 7-ми клас. Мани.🤣

# 539
  • София
Ииииигасииии, колко интересна стана темата, след като поотминаха истериите с оценки, класирания и първоначалния осмокласен шок. Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт