Осми клас 2018/2019 - 2 Есенно минорно мажорно

• 47 765
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
За капак ще прибавя, че и аз не съм на мене си, щом преди малко изпих цял литър прясно мляко  #Crazy. Решавахме задачи едновременно и с двамата. След малко ще уча по история с малката, да взема един червен винцок да вкарам междувременно ли  newsm78. Да не взема да се гътна само.

# 541
Ама аз не искам да остарявам!!! Гадно е 😱 И аз си искам бебетата 😭

# 542
  • София
За капак ще прибавя, че и аз не съм на мене си, щом преди малко изпих цял литър прясно мляко  #Crazy. Решавахме задачи едновременно и с двамата. След малко ще уча по история с малката, да взема един червен винцок да вкарам междувременно ли  newsm78. Да не взема да се гътна само.
Най- много да се гътнеш в нужника. JoyJoyJoy

# 543
Защо в нужника? Да не искаш да кажеш, че съм екстремент? Joy

# 544
  • София
Ама аз не искам да остарявам!!! Гадно е 😱 И аз си искам бебетата 😭
Не е гадно, но аз лично не съм готова.

# 545
Скрит текст:
За капак ще прибавя, че и аз не съм на мене си, щом преди малко изпих цял литър прясно мляко  #Crazy. Решавахме задачи едновременно и с двамата. След малко ще уча по история с малката, да взема един червен винцок да вкарам междувременно ли  newsm78. Да не взема да се гътна само.

Пише се ексКремент.
Аз реших, че от твърде много учене и напитки, може да получиш стомашно неразположение.

# 546
Скрит текст:
За капак ще прибавя, че и аз не съм на мене си, щом преди малко изпих цял литър прясно мляко  #Crazy. Решавахме задачи едновременно и с двамата. След малко ще уча по история с малката, да взема един червен винцок да вкарам междувременно ли  newsm78. Да не взема да се гътна само.

Пише се ексКремент.
Аз реших, че от твърде много учене и напитки, може да получиш стомашно неразположение.
Да така е, тъкмо проверявах, че и мен ме усъмни. Както винаги права.

# 547
  • София
Скрит текст:

Пише се ексКремент.
И аз това имах предвид бЕло прЕсно млЕко с червено вино да не стане неочаквано "добра" комбинация.
п.с. оня ден с изненада установих, че осемгодишната ми щерка знае значението на екскремент.

# 548
  • София

И аз това имах предвид бЕло прЕсно млЕко с червено вино да не стане неочаквано "добра" комбинация.
                                                                             А ако продължи така до НВО, ще гледа лятото през прозореца. Joy

# 549
Ментата пак е съчинил интересна дума Simple Smile от екскремент-екстремист идва сигурно Simple Smile определено му се получават.

# 550
  • София
Ментата пак е съчинил интересна дума Simple Smile от екскремент-екстремист идва сигурно Simple Smile определено му се получават.
JoyJoyJoy

# 551
  • София
Скрит текст:
Моите аплодисменти
за спряганите тука теми -
старост, внуци, екскременти,
екземпляри сте големи!
С мляко със червено вино
Ментата ще се налива,
стягай се затуй, дружино
за нощ забавна, закачлива.
Човекът явно е изпушил
след решените задачки,
в момента в ъгъл се е сгушил,
бърше млечните мустачки.
Някои внуци веч кръщават,
с имена американски,
други пък се възмущават
от мързел толкова гигантски
на детенцето любимо,
дето на компютър щрака -
не прави нещо по-значимо,
а чати до откат и в мрака..
Разбирай, че есе не пише,
вероятности не пипва,
думи с грешен род не брише
и при укор мамин рипва..
Трети пък са новодомци,
гардеробите нареждат
и на своите потомци
критично в почерка се вглеждат.
Други баткото оставят,
нали отдавна е класиран,
планове за брат му правят-
без уроци, балансиран.
Мама с него ще поучи
в ръка със бебо и черпака
и детайлно ще  проучи
къде да прати тя хлапака.
Санака вещо обяснява
по тъмни доби, време нощно -
така другарче  улеснява
как се пише пълномощно.
По-назад не съм се върнала още да чета...та спирам поради липса на материал..

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 01:07 от пенсионирана русалка

# 552
  • София
Русалкее, голяма си! Голяма! Прекланям се пред такива таланти!

Замислих в коя наборна тема ще пишем, след като наборите завършат гимназия, щото, нали така се каним - ние си пишем, нищо, че вече не се вълнуваме от текущи оценки. Само да не ни прехвърлят в някой бабешки подфорум, дето обсъждат невъздържаното поведение на "младите", че ще се депресирам Joy А Ментата ще трябва да добави към името си и малко Глог и Валериан, та да ни преглътне Stuck Out Tongue Winking Eye

# 553
Е що бе,и бабешки да е,кво лошо има?!Ние ще сме си младежи по дух.И как така няма да се възмущаваме и да обсъждаме?!Ооо,само гледай.ще обсъждаме -гаджета,снахи,зетове,а нашите ще са най-хубави и винаги прави!!!

# 554
  • София
Марулетка, време е тогава да наложим правила. Първо правило: Никакви сродявания на форумски деца, че ще се хванем за косите! Joy

Общи условия

Активация на акаунт