Колко Ви е сметката за ток на месец? - тема №2

• 57 485
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм много мнителна...такава ниска сметка, лятна бих казала, при толкова ел.отопл.уреди....хммммм.....
Не знам...не знам...
А всеки месец ли е толкова сумата?
Тази зима е много топла, може затова да е така.

26 лв ? Дори и само за домашни уреди е супер малко- под левче на ден... Винаги се чудя как става.
Нашата лятото като сме само с мъжа ми е 20 лв. Хладилник, 2-3 пъти седмично пералня и готвене около 30 мин. на ден, миялна почти всеки ден и др. дребни. Така че ако е пускана малко духалка, си е съвсем нормална сметката.
Същото, но с бойлер би било към 60 лв., което си е съвсем прилична сума.

# 526
Миналия имахме 108,68 лв,а преди това 82,70.

Срещу теб да тичам...пак не мога да те стигна Joy

# 527
  • оттам, откъдето започва България
Съгласна съм с Тета, нереална ми се струва сметката при 4 климатика.
По принцип при нормално ползване един климатик харчи 30-35 лв. за месец. А ако са по-високи градусите е още повече. Отделно другите ел. уреди.
Но както се казва: Дай Боже всекиму такава сметка! Simple Smile

# 528
  • София
Баба ми е с 25 лв ток, но пък с 220лв топлофикация си наваксва.

# 529
Съгласна съм с Тета, нереална ми се струва сметката при 4 климатика.
По принцип при нормално ползване един климатик харчи 30-35 лв. за месец. А ако са по-високи градусите е още повече. Отделно другите ел. уреди.
Но както се казва: Дай Боже всекиму такава сметка! Simple Smile
+1
Aз имам толкова сметка с 2 климатика, едниния само нощем, нямам сушилня и миялна.

# 530
  • На топло в неговото сърце.
И четирите са Митцубиши клас А+++

# 531
Това с "...4 климатика и всичките ел. уреди-100 лв" е възможно само ако по цял ден няма никой и климатиците са на 15-17 градуса, а само вечер се вдигат на 20 за 2-3 часа.През нощта пак се намаляват.
И не Мицубиши, а супер космическа нова версия да са ....   Smiley
Ако работят нормално, на 23-24 градуса/24 часа, няма начин.

# 532
И четирите са Митцубиши клас А+++
Ами ако работят и 4те нон стоп + другите стандартни уреди, пак ви е малко сметката. Радвайте се.

# 533
  • на последния етаж
18.12-17.01: 44.94 лв (отопление и топла вода - ТЕЦ).

# 534
  • Под Сините камъни
70,01лв отопление на ТЕЦ,готвене на газ.Айде покрай празниците по често фурната работеше

# 535
748 - всичко на ток 2 бойлера ,пералня всеки ден ,миялна ,сушилня , прахосмукачка на ден по 2 пъти , климатик ,конвектор и една печка ... тв и т.н
 ....

# 536
  • Варна
748 - всичко на ток 2 бойлера ,пералня всеки ден ,миялна ,сушилня , прахосмукачка на ден по 2 пъти , климатик ,конвектор и една печка ... тв и т.н
 ....

Извинявам се, зала Армеец ли отоплявате Flushed

# 537
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
А аз се впечатлих от прахосмукачката по два пъти на ден.

# 538
От 2 месвца плащаме такива космически сметки ! И аз се чудя пуснахме жалба ,но мои близки казват ,че може и да е нормално ...

# 539
  • Шумен
Абе как ще е нормално?! За каква площ става дума, каква температура поддържате? Двата бойлера са си разход сериозен, ама чак пък толкова...

Общи условия

Активация на акаунт