Открих, че партньорът ми се вижда с мъже и е активен...

• 14 590
  • 107
  •   1
Отговори
# 105
Не мога да ви разбера, страх ви е от конкуренцията ли? Simple Smile

Конкуренцията наистина е сериозна! Чувала съм, че педе...те правят по-хубави св..ки от жените, а и доста мъже си падат по ан..ен секс ... Grinning Само дето пък два чифта топки им идвали много, та не знам всъщност ... Grinning

# 106
Би трябвало да зависи от човека, не от пола, но знае ли човек Simple Smile
До сега не съм успял да убедя гаджетата, да пробват с жена, защото лиже по-добре.

# 107
Би трябвало да зависи от човека, не от пола, но знае ли човек Simple Smile
До сега не съм успял да убедя гаджетата, да пробват с жена, защото лиже по-добре.

Еми ето, значи „твоите мъже” си падат само по мъже. Значи са си хомо, в което естествено няма лошо. Но е глупаво да твърдиш, че хетеро мъж би пробвал с друг мъж. Ако пробва той просто не е хетеро.
Аз дориси мисля, че няма и такова нещо като би. Трудно ми е да повярвам, че някой може да харесва и мъжките, и женските характеристики. Съвсем различни са. Може би, повечето определящи се за би, просто не искат да признаят и пред себе си, и пред останалите, че си падат по собствения пол.
Иначе съм по-склонна да вярвам, че хетеро мъж би си паднал по така наречените транссексуални жени, но там отново са привлечени от чисто женските характеристики.

Общи условия

Активация на акаунт