Форумски липси - 6

• 71 363
  • 691
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
От много време не съм срещала bubaleche Мисля така и беше никът.

# 106
  • Ямбол
За Olia Nik някакви предположения?

Дай линк към профила, да се просветим. Или в коя тема да я търся.
http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=600664

# 107
Olia Nik си е...Olia Nik, ние не я познаваме, но тя ни познава отдавна, защото години наред е чела без да се регистрира. 😂😂

# 108
Ми не Естелке, същата си си.

Малко по-зле е сякаш с новия ник. Леко гнусни подробности, които пречат да я вземеш насериозно. С предишния акаунт беше по-приятна като цяло, предизвикваше някаква загриженост у някои потребители.

Те много хора четат десетина години подробно форума, без да се регистрират и без да изпитат нужда да пишат, и после явно като се регидтрират, така ги напъват писателските нужди, че успяват да напишат 200 поста седмично във всевъзможни теми.

# 109
Nikifin се подвизава в датските групи във фейса. В една от групите са я блокирали. Непрекъснато плюе Дания, законите, порядките, хората. Същото прави и с българите. Заяжда се с всички. Объркана личност ми се струва.

На мен ми липсва Бижу - обичах да я чета.

# 110
  • Другата България
Малко по-зле е сякаш с новия ник. Леко гнусни подробности, които пречат да я вземеш насериозно. С предишния акаунт беше по-приятна като цяло, предизвикваше някаква загриженост у някои потребители.
Изобщо не е предизвиквала загриженост у мен, на моменти "откачаше" безпричинно и ставаше груба и "грозна" за четене. Аз не съм много запозната с битието ѝ, а и не помня маловажни неща, но всъщност по това поне аз я познах - в една тема по същия начин от нищото "избухна" срещу Антигона и стана много грозно. Бързо заметоха, ама вече бях сигурна, че това е Естел.
Olia Nik си е...Olia Nik, ние не я познаваме, но тя ни познава отдавна, защото години наред е чела без да се регистрира. 😂😂
И на мармота братовчед му завива Чоколад..... Sunglasses Wink

# 111
Да, всички са чели от самото създаване на форума,  някои 'новобранци" дори си позволяват и забележки да правят как не се чете внимателно и пр., как се слага спойлер, а последното са го научили само с четене. Не, че е невъзможно, ама...
Много бързо се ориентират, браво!

# 112
Да, и теми пускат пряснорегистрираните, критики отправят за оформлението на пуснати от друг теми, само с гледане са научили всички чалъми на старата и новата версия, и на двете мобилни тоже...

Антигона всъщност не съм я засичала отдавна.

# 113
Пише Антигона, но много рядко сякаш.Много я харесвам.
Зсичала съм я в оплакваческата тема.

# 114
  • София
Скрит текст:
Изобщо не е предизвиквала загриженост у мен, на моменти "откачаше" безпричинно и ставаше груба и "грозна" за четене. Аз не съм много запозната с битието ѝ, а и не помня маловажни неща,
но всъщност по това поне аз я познах - в една тема по същия начин от нищото "избухна" срещу Антигона и стана много грозно. Бързо заметоха, ама вече бях сигурна, че това е Естел.
Скрит текст:
И на мармота братовчед му завива Чоколад..... Sunglasses Wink
Да, много грозно и непредизвикано беше това.

А тези, които години наред чели форума, но изведнъж са решили, че трябва да пишат за норматив... Мразя да ме лъжат толкова елементарно.

# 115
  • София
Явно само на мен не ми се струва тоооолкова невероятно, някой(е не баш всички) да е чел само и изведнъж да му дойде музата Thinking

# 116
Явно само на мен не ми се струва тоооолкова невероятно...
Не си единствена Simple Smile Преди доста години, може би над 6, редовно четях форума. Даже се бях регистрирала и пишех за кратко, но тогава бях между 18-20 г. и някак си не успях да намеря общ език с останалите потребителки.
Та, спрях да пиша, но си следях няколко теми като имах възможност. От тогава съм запомнила и аз Богинята, много й симпатизирах, определено ме беше впечатлила.
Също Шанел, мамасита, Лиляна, Естел. И други разбира се, но конкретно тези потребители споменавам, че са ми пред погледа в темата.
Иначе не съм запозната в детайли с историите на всички, даже не разбирам когато си сменят имената, но добре че има и добри души да светнат нас, заблудените. 😀

# 117
И аз четох 2-3 години и познавах задочно доста потребителки.
Нищо странно не виждам.
Регистрирах се и прописах чак, когато купих на дъщеря ми лаптоп. Умишлено бавих покупката, заради нейните проблеми с очите.
От служебния компютър не исках да пиша.

# 118
  • Другата България
Абе странно не, но си личи когато даден потребител не е нов.
А е нов стар. Grinning

# 119
Не е странно някой дълго време да чете, след това да се регистрира. Странен е бумът на новорегистрирани "четящи от много време" в рамките на месец-два след внедряването на  GDPR. И все плуващи в свои води, никакъв синдром на новака.
Случайност? Може, може...

Отделен феномен е по-малкият бум на също такива "четящи" по време на отпуски и празници. Така де, по един профил от всеки хотел, по един и при мама, баба, свеки... И ето ти пълна лудница с шизофреници.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт