Форумски липси - 6

• 71 384
  • 691
  •   1
Отговори
# 120
Някои неща се усвояват само с практика. Личи им на девствените откъм писане форумци, когато се разпишат.

Не е странно някой дълго време да чете, след това да се регистрира. Странен е бумът на новорегистрирани "четящи от много време" в рамките на месец-два след внедряването на  GDPR. И все плуващи в свои води, никакъв синдром на новака.
Случайност? Може, може...

Ама как синхронно всички едновременно ги напъна нуждата да пишат. Що не си останаха още няколко годинки да четат само. Досега форумът е преживял без тяхната намеса в компроматните и спам-темите.

# 121
  • София
Не е странно някой дълго време да чете, след това да се регистрира. Странен е бумът на новорегистрирани "четящи от много време" в рамките на месец-два след внедряването на  GDPR. И все плуващи в свои води, никакъв синдром на новака.
Случайност? Може, може...

Е, дори и моята наивна особа е наясно, че има някои стари с "нови лица". Но може би, защото се припознавам в ролята на новак, който никне много често там ,дето не го сеят, съм склонна да не се съмнявам чак толкова Grin Не страдам от "Синдрома на новака" и никога не са ми правили впечатление хора, които влизат като у тях си във всякакви теми Trollface

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 17:35 от Morríghan

# 122
  • Другата България
А как да влизат?
Нещо регламент ли има, правилник, нормативна база? Laughing
Та това е форум, публичен, всеки може да влиза и излиза когато и както си пожелае, което и се случва.
Изобщо много голямо значение и важност му се отдава, а поне за мен това е излишно.

# 123
Абе, да започват по азбучен ред да се отчитат- кой са псували,кой са дърпали за плитките или са преследвали из темите, че на някои им е много важно.

# 124
  • Ямбол
Не е нужно да се отчитат. Някои си пишат в профила кои са били преди. Това ми е достатъчно. Нямам как да съм мила и в помощ на някаква, която ме кълна, пожелава ми да съм зле и всичко най-лошо.

# 125
Лиле, ти нали не вярваш в такива неща. А и ако не е очи в очи, магии и клетви не ловят.
Изпробвано!😂

# 126
  • Другата България
Абе драма си е, мани ти.
То да са един и двама, с мед да ги намажеш. Wink

# 127
  • Ямбол
Аз не съм казала, че се притеснявам от клетви. Отношението им към мен е било грозно и долно и това ми е достатъчно.

# 128
Аз пък не ги смесвам нещата. Това, че в някоя тема сме си дърпали плитките по жизненоважния въпрос от коя страна трябва да е китката на жената, когато стане сутрин, или с коя част нагоре е по-правилно да се става по принцип, не ми пречи в друга, сериозна тема да предложа помощ, ако съм счела, че мога да съм полезна.
Ритането по кокалчетата или неособено положителното мнение за някого никога не е било причина да откажеш съвет или помощ.
Просто не е приятно някой да се опитва да те прави на маймуна, само защото се мисли за много хитър.

# 129
  • Бургас
Мамасита-бандита ми липсва и много съм и се кефила,и чела преди да се регистрирам.Много умна мацка!
Другата която съм чела с много интерес,беше в темата за новите придобивки.Забравила съм и името,че имена и цифри не са ми сила,но помня,че пишеше-Белгия.Жена с много вкус и индивидуалност.
Това е!Те ми липсват и са ми интересни!

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 01:28 от Nina_Z

# 130
  • Другата България
 Laughing Мамасита си е тука, тя никъде не е ходила, просто има нов профил от доста време.
Щом чак толкова те е кефила е направо недопустимо да не си се запознала с новото и творчество, тя е доста продуктивна потребителка.
The Siren of Titan по-точно ѝ е новия профил. Wink

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 20:03 от Merri_An

# 131
  • Бургас
Laughing Мамасита си е тука, тя никъде не е ходила, просто има нов профил от доста време.
Щом чак толкова те е кефила е направо недопустимо да не си се запознала с новото и творчество, тя е доста продуктивна потребителка.
Сирената на титаните ѝ е новия профил, The Siren of Titan по-точно.
Благодаря!Да,много адекватна и рядко умна мацка!Докато я търсих,попаднах и на много други мнения сходни на моето за нея,и това много ме радва! Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 01:33 от Nina_Z

# 132
Сирените от Титан.
Титан е спътник на Сатурн. А никът е заглавие на роман на Кърт Вонегът.  Simple Smile
https://chitanka.info/text/1257-sirenite-ot-titan

# 133
  • Бургас
Сирените от Титан.
Титан е спътник на Сатурн. А никът е заглавие на роман на Кърт Вонегът.  Simple Smile
Знаех си аз,че ще има някаква препратка към името Simple Smile

# 134
  • Другата България
Сирените от Титан.
Grinning Сирените от Титан, Сирената на титаните, Титановата Сирена - все тая, ясно е за коя Сирена иде реч, важното е на жената да ѝ стане ясно кой точно е никът, да си я намери и да си я чете.
П.П. Заглавието на романа не е точно като ника, ако трябва да сме съвсем точни и да издребняваме.

Общи условия

Активация на акаунт