Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 544
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
съдя по цените, че това е магазин за паралелен внос
в този, в който аз ходя, цените се сходни - финиши на пантен по 2-3 лв, "кенгурските" продукти на половина и по-евтини от тези в лили и т. н.
Ще издадеш ли в кой ходиш Innocent

# 181
Не мисля, че е за паралелен внос Мира. Имат магазини в Монтана, Видин, Враца и Плевен май. Имат си и сайт miraonline.bg Цените на доста неща са по-ниски от Лили и Дм. Доближават се до Ремедиум и Елитис.

# 182
Пели, писала съм много пъти, за това избягвам - "чист дом" - има както онлайн магазин, така и реални обекти (на сайта са изброени)

# 183
  • Шумен
Аз също съм поръчвала - да, цените са доста прилични, много съм доволна, пристигат за около седмица. Скраба, който поръчах е на двойна цена на други две места. Сайтът е читав за мен.

# 184
Стана ми интересна тази марка Revuele. Ходих в Елитис и си взех това:
Скрит текст:
Приятно изненадана съм от опаковките им, много са красиви. Да видим по нататък самите продукти как са Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 185
Страхотен сайт на Мира,но там изобщо не видях евтини или каквито и да е продукти на AUSSIE.

# 186
  • Somewhere far away
Мда и аз не видях. явно в сайта нямат толкова избор колкото във физическия магазин.

# 187
Днес влязох в Медея и забелязах, че има 2бр балсамчета на Nuxe bio beaute на 11,39лв. Взех на Eucerin, по препоръки от форума.

# 188
В сайта ще ги качат, но не знам кога, може би от скоро ги зареждат. Така беше и с продуктите на Инекто, в магазините им ги имаше още юни месец, а в сайта - не. Вече са налични и в сайта, явно по - бавно го обновяват. Simple Smile
П.с. за Мира става въпрос

blondyberri кои балсамчета взе? Хвърлила съм око на този с праскова. Има ли аромат/вкус и цвета наситен ли е? Иска ми се нещо полупрозрачно.

# 189
Искам да пробвам bubble маска,може ли да ми препоръчате?
Намерих в сайта на Чист дом,но там стойността на поръчката не може да е под 30лева.
Според мен това е супер тъпотия.
Как може от други сайтове да поръчам нещо за 2 лева,да си платя 3.50 доставка и всичко да е ОК,а при тях не.
Отказах се,не виждам чак толкова хубави неща,за да им направя 30+ лева.

# 190
Бих искала да похваля продуктите за коса на Nature box. Загледах ги в кауфланд, че са на промоция и реших да пробвам. Взех си шампоан, балсам и крем с авокадово масло и ги пробвах днес. Останах очарована! С къдрава коса съм и след като си я измих ми стана на прекрасни оформени букли. От ааадски мн време косата не ми е изглеждала толкова добре. Подредени къдрици без хвърчащи коси.
Надявам се с времето да не ме разочарова, но първоначалното впечатление е отлично.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 19:57 от Анонимен

# 191
Вчера си купих бъбъл маска от Ремедиум. Беше намалена на 2,77. Още не съм я пробвала и нямам впечатления.

# 192
От makeup.bg съм поръчвала, но обслужването/комуникацията с тях е невъзможна. Не бих поръчала от тях отново. Доставката е безплатна над 30 лв. Цените са като в сайта на Revolution в повечето случаи. Ако поръчвам пак марката, ще е директно от Англия.

Елфи, ще чакам отзив от серума Simple Smile

# 193
Мнение за този двоен стик за контур, моля!

# 194
Мнение за руската марка "до и после"?
Има разнообразни продукти на ниски цени,аз днес си взех гел-крем за проблемна кожа,ще давам отзиви.
Имат даже антицелулитен крем :0

Общи условия

Активация на акаунт