Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 547
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Доволна съм от ексфолианта за лице на Билка с хиалурон. Точно такива харесвам нежни, а не грубички Simple Smile

# 196
PELLI, дaй жокер зa тaя козметикa, рускaтa. Линк. Нищо не ми говори.

# 197
PELLI, дaй жокер зa тaя козметикa, рускaтa. Линк. Нищо не ми говори.
Скрит текст:

# 198
Блaгодaря ти.  Hug

# 199
Кремчето 911 за тежест в краката и разширени вени на тая руска фирма е много добро.Това лято то ме спаси от парене на ходилата.

# 200
Кремчето 911 за тежест в краката и разширени вени на тая руска фирма е много добро.Това лято то ме спаси от парене на ходилата.

Did-ko, Венолгон 911 или ПИЯВКА 911 гел-балсам при тежест, умора и оток в краката използва?

# 201
labrex. от пиявки е моето.Изобщо не знаех, че има и друг вид.Оттоци нямах, но имах тежест и ходилата ми горяха вечер.

# 202
  • София

Did-ko, Венолгон 911 или ПИЯВКА 911 гел-балсам при тежест, умора и оток в краката използва?

Имам много кремчета на 911, но този Пиявки го нямам. Ще го търся!
Благодаря за информацията!

# 203
В сайта ще ги качат, но не знам кога, може би от скоро ги зареждат. Така беше и с продуктите на Инекто, в магазините им ги имаше още юни месец, а в сайта - не. Вече са налични и в сайта, явно по - бавно го обновяват. Simple Smile
П.с. за Мира става въпрос

blondyberri кои балсамчета взе? Хвърлила съм око на този с праскова. Има ли аромат/вкус и цвета наситен ли е? Иска ми се нещо полупрозрачно.
Взех си на Eucerin без аромат е, но хидратира много добре. Ще взема и на Nuxe, но по нататък във времето. Все още немога да свикна с продукти без никакъв аромат.

# 204
А на тези две марки - ECO Laboratorie и Perfecta пробвали ли сте нещо?

# 205
Аз не, ама загледах Perfecta.
Дано някое момиче сподели отзив, ако е ползвала марките.

# 206
Ох, следваща ми поръчка определено ще е от този сайт, виждам доста интересни продукти, жалко че не всичко е в наличност.

# 207
И да похваля и този балсам без отмиване на Вела
https://www.kosmosonline.bg/BALSAM-SPREI-ZA-KADRAVA-KOSA_pr962.html
Много добре ми стои косата. То аз хиляда неща ѝ наплесках сутринта де, ама това е новото, което ѝ сложих и резултатът много ме радва - хубави оформени и разделени къдрички и коса с обем Heart Eyes
Много трудно я укротявам, защото я боядисвам руса и това още повече я изсушава.
Тези неща на Ауси и аз ги взех от Мира-та в Плевен. Ама изкупих 3 минутната хидратираща маска и не са зареждали повече.
Аз я изкупих, ама започнах да я подарявам и сега пак съм само с една налична бройка, та ще чакам ново зареждане  Wink
На кумата взех едно масло за къдрици и чакам отзиви
Скрит текст:

# 208
Моля, тези от вас, които са с чувствителни скалпове да ми обяснят кое им е чувствителното, че моя подозирам и той е от тях (има червени петна, които от време на време им изчоплям големи и дебели люспи). И да ми дадете акъл как процедирате.

# 209
Моля, тези от вас, които са с чувствителни скалпове да ми обяснят кое им е чувствителното, че моя подозирам и той е от тях (има червени петна, които от време на време им изчоплям големи и дебели люспи). И да ми дадете акъл как процедирате.
.

Обиконовено къде се появяват червените петна?

Общи условия

Активация на акаунт