Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 546
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Скрит текст:
Искам да се оплача, че след похвалите към експресния крем за ръце на биотен, го бяха изкупили в Лили и неможах да се снабдя.
Иначе си взех още една опаковка ит биотенския серум и пептидния серум на ревюел за проба.Да не остана по-назад , понеже дори не бях чувала за Блистекс, а препоръчахте балсама за устни и беше намален си взех един с ванилия, предпазващ.
Естествено минах и през ДМ, от там взех доста неща, но ми е интересно някоя от вас ползвала ли е лимитирания балсам за устни на алверде с череша, имаше добри отзиви за този с невен, за който бях и тръгнала,но като видях този веднага го грабнах.
Някоя от вас има ли отзиви за балсамите за коса на Дав, бяха намалени на половин цена и грабнах един докато си чаках реда на касата, че даже съм взела за боядисана коса, каквато моята не е, ако не е подходящ за мен, поне да го подаря на майка ми.
И последно питане, някой има ли мнение за крем-дезодорантите на Балеа?

П.С. Най-накрая си взех храната за коса на Гарние с банан, сигурно съм последната.
elichka4,  днес имаше в Елитис. Изнесен е към щанда с пастите за зъби.

# 226
  • Бургас
Серумчето с колаген на Биотен е намалено в Ремедиум на 6.41лв.Само така за инфо споделям ако някой се е засилил за покупка.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 227
Аз ще го купувам!!!
По-различно ли е на усещане от това на Делиа?

# 228
Аз ще го купувам!!!
По-различно ли е на усещане от това на Делиа?
За мен -да. Серума на Биотен е много хубав. Вече имам по-трайни впечатления и бих казала, че не си въобразявам. Много добре ми се отразява на кожата, чувствам я освежена и озарена почти веднага след нанасянето. В момента правя сравнение и със серумите на Ревюел, които засега нямат сякаш ефект. Биотен ги бие. Просто кожата ми много го харесва и ми се отблагодарява със свеж вид.

Серумите на Делия при мен нямаха видим ефект.

# 229
Постоянното ползване на различни продукти и марки не ви ли се отразява зле на кожата понякога?

# 230
Аз съм чувала, че не се препоръчва козметиката да е от една и съща серия и марка - примерно почистващ продукт, серум, крем. Било хубаво да са различни. Обаче защо, нямам отговор.

Иначе на мен не ми се отразява зле на кожата ползването на различни продукти. Постоянно нещо ми хваща окото и все искам да се мажа с нови и нови неща. Мислех, че като открия точните продукти за мен ще се спра, ама ... все си мисля, че мога да намеря и нещо по добро. Та, опитите продължават.

# 231
  • Deutschland
Джаста, това все едно аз съм го писала. Рядко повтарям продукт, мисля само маските на Шабенс и Балеа и шампоан/маска на Гарниер с маслина и тези с шеа. Искам да повторя и Дав в бяло-златиста туба, но тук намирам само синьобялата, Oxygen нещо си, ако не бъркам.

# 232
  • Бургас
То в тази тема май повечето сме така,постоянно се изкушаваме да пробваме нови неща.
pafal днес ходих до Елитис ама явно съм бляла и не ги видях, обаче си взех няколко маски. В нашият Елитис щендерите на есенс и катрис бяха абсолютно празни, имаше само тук там тестери,то вярно , че там по принцип не е подредено и често има изчерпани стоки , но такова нещо не бях виждала, все едно мислят да спират да ги предлагат и за това не зареждат. Някой да е забелязал в друг Елитис нещо подобно (говоря за този в Бургас)?

# 233
Момичета къде я има храната за коса на Гарниер?

# 234
https://belita.bg/produkt/noshten-mezo-krem-za-litse-50/
Някой ползвал ли е тази марка козметика?

# 235
Искам да се оплача, че след похвалите към експресния крем за ръце на биотен, го бяха изкупили в Лили и неможах да се снабдя.
Хах, и в Елитис беше разграбен. Имаше само една самотна опаковка, а от останалите им видове имаше в изобилие.
Хвърлих око и на тоя с шамфъстък, много хубаво ми замириса като го подуших, но имам толкова кремове за ръце,  та .... гледах, гледах, вземах, връщах и реших, че няма да купувам сега. Малко да понамаля поне наличностите, че тогава да трупам.
Аз днес грабнах експресния крем за ръце на Биотен от Елитис и нощния крем с водна лилия Simple Smile

# 236
  • Бургас
Аз я взех вчера от ДМ намалена на 9-10лв.

# 237
  • Бургас
ДМ,Лили.

# 238
  • Бургас
elichka4, със сигурност имаше. Аз вчера се поддадох на изкушението и си го купих. Днес влязох за да търся спирала, защото видях, че тези на L'OREAL са на промо / изкушения, свършващи продукти и резултата е празно портмоне /. Нямаше избор. Наистина и на мен ми направиха впечатление празните стелажи за които говориш. А и увеличаването на разстоянието между рафтовете ми напомня за началото на края на Карфур. Дано не съм права! Елитис има добри цени. Лошо е, че там съм виждала най-много отваряни и пробвани продукти, които не са тестери. Но съм сигурна, че крем за ръце имаше. Нали ме разбра - не по дългата страна на рафтовете, а по късата. Заставаш с гръб към пастите за зъби.

# 239
А и увеличаването на разстоянието между рафтовете ми напомня за началото на края на Карфур. Дано не съм права!
Май ще излезеш права. Преди месец в Ст. Загора ми направиха впечатление празните рафтове на някои стоки/ марки, които изглеждаха така, сякаш няма повече да се презареждат. Щом и в другите градове е така, работата е ясна.

Общи условия

Активация на акаунт