Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Влизам да похваля това малко съкровище, взех го за проба - за сваляне на грим от очи.
https://remedium.bg/make-up-remover/bioten-skin-moisture-nutriti … cotton-125ml.html
Приятно съм изненадана, тъй като с лекота свали спирала и черен молив от тези автоматичните на AVON, които по принцип са много трайни и много трудно се свалят. За сравнение - с розовата мицеларна вода на Гарниер не може толкова лесно да се свали, дори бих казала, че никога не успявам на 100%.
Може би не е съвсем от най-евтините, тъй като цената от около 3-3.50 лв. е за 125 мл., но ще го ползвам само за очи.
В тази връзка - някой може ли да сподели дали и мицеларната вода на Биотен е толкова сполучлива? Колебая се между нея и тази на Гарниер, която по принцип от по-бюджетните е супер и е хвалена в темата не един път.

# 481
  • София
Скрит текст:
Не само ти го харесваш. И от най-предлаганата от теб марка са го харесали – https://revuele.eu/wp-content/uploads/2015/05/slide03.jpg

Не е същия, но наистина има прилика. Хах, странно. Аватара си го избрах през Гугъл търсачката, като написах боб каре или каре или боб, нещо такова, защото поддържам такъв фасон. Grinning

Боже, сериозно ли се обяснявам за такива глупости. Емотка - тупкащо се по главата човече.

ПП Явно е, че не ме харесваш, няма лошо, не си длъжна, никой не е. Но спри да ме набеждаваш в нещо, което не е истина. Наистина не е. Нямам никакви връзки с никоя козметична фирма и не правя реклама на никой продукт, който споменавам. Търсенето на под вола теле, винаги се увенчава с успех, защото който иска да го намери ще направи всичко възможно то да е там, но това не означава, че си намерил истината.
Ха, значи:
Грубо около 2/3 от препоръките ти за козметика са за конкретна марка, независимо дали продукът е подходящ за съответния тип кожа/коса. От хиляди възможни аватари ти си избрала такъв от реклама на същата марка, и всичко това е съвсем случайно....
Доообре.

Мавина, мога да препоръчам на Здраве Акне Стоп. Водят го и против акне, но при мен матираше доста добре.  Използвала съм 2-3 опаковки от него, последно миналата есен.
Скрит текст:
Този и аз го ползвам, но само през нощта, сутрин кожата ми е матирана.

# 482

В тази връзка - някой може ли да сподели дали и мицеларната вода на Биотен е толкова сполучлива?
Според мен, да, но имам впечатления само от тази с розовата капачка, с памук . Хубава е, нежна, добре почиства. Някои момичета обаче са споделяли, че им люти на очите. При мен няма лютене, нито лепнене.

Скрит текст:
........
Ха, значи:
Грубо около 2/3 от препоръките ти за козметика са за конкретна марка, независимо дали продукът е подходящ за съответния тип кожа/коса. От хиляди възможни аватари ти си избрала такъв от реклама на същата марка, и всичко това е съвсем случайно....
Доообре.
Ох, хайде да прекратим тази безсмислица. Вярвай в каквото искаш, само не ме набеждавай. Нямам нищо общо със съмненията ти и играта в която искаш да ме вкараш. Споделям за всеки продукт, който ползвам и ще продължа да го правя независимо дали ти харесва или не. Мисля, че досега съм давала достатъчно адекватни препоръки и мисля, че на никого не съм навредила.

# 483
orange_girl ще си взема и ще го пробвам.
И ще споделя впечатления. Hug

# 484
Влизам да похваля това малко съкровище, взех го за проба - за сваляне на грим от очи.
https://remedium.bg/make-up-remover/bioten-skin-moisture-nutriti … cotton-125ml.html
Приятно съм изненадана, тъй като с лекота свали спирала и черен молив от тези автоматичните на AVON, които по принцип са много трайни и много трудно се свалят. За сравнение - с розовата мицеларна вода на Гарниер не може толкова лесно да се свали, дори бих казала, че никога не успявам на 100%.
Може би не е съвсем от най-евтините, тъй като цената от около 3-3.50 лв. е за 125 мл., но ще го ползвам само за очи.
В тази връзка - някой може ли да сподели дали и мицеларната вода на Биотен е толкова сполучлива? Колебая се между нея и тази на Гарниер, която по принцип от по-бюджетните е супер и е хвалена в темата не един път.

Ползвам мицеларната със зелената капачка ( мисля, че беше с дюля), със смесена към мазна кожа съм много доволна. На очите не съм я пробвала, защото ползвам отделен продукт за там.

# 485
Аз съм пробвала зелената мицеларна на Биотен. Не ми хареса, въпреки че като цяло харесвам продуктите им. Лепнеше ми и не почистваше добре. За сметка на това розовия тоник ми е любим. 💗
Харесвам розовата на Гарние, Лореал в големите сини шишета, Skin Perfection Loreal, както и на Нивеа MicellAir с лилаво.

# 486
  • София
Ползвам двуфазната на Гарниер, вкл. и на очите, и съм доволна от нея, но не ползвам водоустоичив грим, не знам дали на практика би свалила такъв.

# 487
  • Варна
Аз ползвам двуфазния на Боитен, също съм доволна. С остатъка по тампоните, минавам и лицето, а след това с гел го измивам основно.
В тази връзка, свършва ми гелът, някакви идеи?
Всъщност имам на Лореал, от онази серия с хума, частици и т.н.,но той винаги ми остава по линията на косата (т.е.,изплаква се по-трудно).

# 488
За пореден път се убеждавам във влиянието на този форум. Почти всички продукти, които са хвалени тук и си бях листнала за покупка бяха изчерпани. По- специално за Елитис говоря,  но в ДМ също ми се е случвало. От планираните покупки на околоочен гел на Евелин и ревюелския  хидралифт, накрая успях да купя само Ревюел, но мезодерм серията, която по- назад също ми препоръчаха. Не мога да дам отзив още, но лепнах и един шампоан https://revuele.eu/produkti/grija-kosa/shampoani-2/revuele-pharm … yavane-na-kosata/ Някой има ли наблюдения?

# 489
Направих  пореден опит да ползвам зеления -колагенов серум на Биотен.  И пак не ми се получи Sad.
Какъвто и крем да сложа отгоре, все се получава кир ефект.  Frowning1
А толкова се бях надъхала за него...

А зеленият крем пък ми омазнява изключително много лицето.

Сега ще пробвам само вечер да ги слагам Confused

# 490
Направих  пореден опит да ползвам зеления -колагенов серум на Биотен.  И пак не ми се получи Sad.
Какъвто и крем да сложа отгоре, все се получава кир ефект.  Frowning1

Изчакваш ли няколко минути след серума преди да нанесеш крем?

# 491
  • Шумен
Използвам в момента въпросния серум на Биотен. Никога не ми е правил кир ефект след крем. Кремът също е  на Биотен, но е вярно, че изчаквам мин. пет минути. Слагала съм и други кремове след серума.

# 492
Използвам в момента въпросния серум на Биотен. Никога не ми е правил кир ефект след крем. Кремът също е  на Биотен, но е вярно, че изчаквам мин. пет минути. Слагала съм и други кремове след серума.
И аз така, даже и не изчаквам. Нанасям серума, масажирам хубаво да попие и нанасям крем. Върху него съм слагала и крема от серията, зеления с колаген, както и други кремове, но с нито един не ми се е получил кир ефект.

Кир ефект получавам от един околоочен на Балея с Q10, е с този крем не можахме да се разберем, опитвах как ли не, не става и не става, направо на трици става на лицето ми. По принцип съм забелязала, че при наслагването на продукти за грижа за лицето, някои от тях явно не се съчетават добре и се получава този ефект, но с този крем просто винаги се получават трици и много ме дразни.

# 493
Абсолютно съм съгласна за околоочния Q10 на Балеа. И при мен ставаше така, но помислих, че е развален и наивно купих друг. 🤦🏻‍♀️
Кир ефект при мен става и с гел крема на Балеа с алое. Нищо не стои добре върху него. А ако сложа слънцезащита, става още по-страшно. Така си го хвърлих ползван няколко пъти.

Колагеновия на Биотен и Аква на Балеа са ми много любими. Слагала съм всякакви кремове отгоре, с нито един няма кир. Понякога изчаквам да попие 5-6 минути, понякога като бързам не повече от минута, докато нанеса околоочния, но нямам проблеми.

# 494
Много съм доволна от нощния крем на Биотен с хиалурон, околоочния и серума с колаген. Нанасям серума и масажирам почти до деколтето, а почти веднага след това слагам и крема. С комбинирана кожа съм, но попива и заглажда много добре. Купих си и дневния крем на Биотен, но изразходвам в момента два крема на Балеа - околоочния крем с алое, но не попива добре... и крема с Aqua, който не си струва парите...

Общи условия

Активация на акаунт