Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
А за мицеларния шампоан на Нивеа какви са отзивите? Дали е добър, че сега е малко намален в кварталния магазин и много му се чудих. Или някое Здраве....
Косата- мазни корени, сухи крайща.
Пуснали са и любимата ми маска, че бяха я спрели или поне аз не я намирах, точно за коса като моята и я обожавам!!

# 496
Елена, Фрау беше писала за мицеларния на Нивеа, за мазна коса специално, че щерка и е много доволна- краищата и леко се изсушават от него, затова пък корените и трети ден са ок. И аз му се чудя- моята коса е мазна в корена и суха в краищата. Но не вярвам в двойното действие на подобни шампоани- ако има изсушаваща съставка, за да тушира корените, тя попада и в краищата.. Забелязала съм за себе си, че хидратиращите шампоани ми действат най- добре, тези за мазна коса имат добър ефект няколко нанасяния, след това омазняването става още по- интензивно. А и с мазната ми кожа също важи това правило. Наблягам на хидратацията. Получава се.

# 497

Изчакваш ли няколко минути след серума преди да нанесеш крем?

Да, дори да нанеса серума вкъщи и след час като отида на работа да сложа отгоре крем, пак се получава кир ефект Disappointed

# 498
  • София
Елена, Фрау беше писала за мицеларния на Нивеа, за мазна коса специално, че щерка и е много доволна- краищата и леко се изсушават от него, затова пък корените и трети ден са ок. И аз му се чудя- моята коса е мазна в корена и суха в краищата. Но не вярвам в двойното действие на подобни шампоани- ако има изсушаваща съставка, за да тушира корените, тя попада и в краищата.. Забелязала съм за себе си, че хидратиращите шампоани ми действат най- добре, тези за мазна коса имат добър ефект няколко нанасяния, след това омазняването става още по- интензивно. А и с мазната ми кожа също важи това правило. Наблягам на хидратацията. Получава се.

Аз съм с мазна коса, но почти не ползвам продукти з мазна коса. Тотално ми скапват дължината. Един от малкото продукти е маската за която писах. Даже сега гледах розовия мицеларен шампоан. Общо взето избирам или нещо за обем, за хидратиране, за слаба и изтощена коса и т н.

# 499
  • София
Скрит текст:

Аз съм с мазна коса, но почти не ползвам продукти з мазна коса. Тотално ми скапват дължината. Един от малкото продукти е маската за която писах. Даже сега гледах розовия мицеларен шампоан. Общо взето избирам или нещо за обем, за хидратиране, за слаба и изтощена коса и т н.
Абсолютно! За краищата ползвам балсами за суха коса, а шампоаните са ми себорегулиращи.

# 500
Точно! Явно, щом и при вас е така, тактиката срещу мазни корени е действаща. Елена, как нанасяш маската? Предполагам, не слагаш в корена? Малко се запасих откъм маски, а четох, че балсамите не трябва да се пренебрегват. Даже бях питала за подходящ, но бих пробвала тази, щом сме с еднакви коси.

# 501
От Елитис си взех серум за околочен контур с ботокс ефект на Ревуел за 2.50 -2.60лв
Чудесен!

# 502
От кои хидратиращи и себорегулиращи шампоани сте доволни Blush

# 503
  • София
Аз себорегулиращ евтин, който да върши работа, не успях да намеря. Иначе ползвам на Фито и косата ми е добре с тях.

# 504
  • София
Точно! Явно, щом и при вас е така, тактиката срещу мазни корени е действаща. Елена, как нанасяш маската? Предполагам, не слагаш в корена? Малко се запасих откъм маски, а четох, че балсамите не трябва да се пренебрегват. Даже бях питала за подходящ, но бих пробвала тази, щом сме с еднакви коси.

Не я втривам в корена, но спокойно я нанасям по цялата дължина. Другите маски съвсем не смея да доближа скалпа и слагам съвсем в края на косата.

# 505
  • Бургас
А за мицеларния шампоан на Нивеа какви са отзивите? Дали е добър, че сега е малко намален в кварталния магазин и много му се чудих. Или някое Здраве....

Здраве не препоръчвам,изсушават ужасно много дъжините,косата става като слама, за мицеларния на Нивеа съм чела май само хубави мнения.

# 506
Здравейте, използвах мицеларна вода на Bioten detox. Веднага след нанасянето и ми се образуваха пъпки по лицето. Възможно ли е да е алергична реакция?

# 507
  • София

Здраве не препоръчвам,изсушават ужасно много дъжините,косата става като слама, за мицеларния на Нивеа съм чела май само хубави мнения.
А, въпроса за Здраве съм го пропуснала. Абсолютно същия ефект имаше и при мен. Доволна съм от матиращия им крем, но от шампоана категорично не.

Нещо, от което съм много доволна – https://www.zoya.bg/%D0%93%D1%8A%D0%B1%D0%B0-%D0%9A%D0%BE%D0%BD% … %D0%B6%D0%B0.5326
Само че я купих от Лили, защото там беше 3-4 лв някъде. Вечер я ползвам с гела, който ползвам към момента, сутрин само с вода, кожата ми "светна", диша... Много добре измива, без да е абразивен продукт.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 22:12 от milenaka

# 508
От близо две седмици ползвам Revuele MEZODERM Матрикс-гел за очи.В началото не можех да реша дали ми харесва - странен ми беше, а е и гел, не е мазничък като кремовете ,които ползвах.Забелязвам, че ми повлия подпухването под очите - след него, то е слабо изразено.Тена под очите обаче не ми изравни - имам нещо като бели пегминтации точно под долния клепач. Всъщност търсех лек само за подпухването и съм много доволна от гелчето.

# 509
  • София
Здравейте, вчера си купих зеления серум с колаген на Биотен, разбира се, веднага го пробвах. Нанася се лесно, изглажда и още при нанасянето усетих стягащ ефект, дано не си въобразявам. Тъй като съм с мазна кожа, ми стои една идея по-мазно, отколкото обичам, но е поносимо.
Elena_of_Avalor, и аз като теб обичам да ми е леко на лицето и също съм купувала какви ли не кремове, вкл. и от медицинската козметика и не мога да намеря идеалния за мен крем за лице - искам хем да матира и да не омазнява, хем да се грижи и за застаряваща кожа - на 40 г. съм.
Джаста Праста, късно видях препоръката ти за Хидра Лифт серията на Ревюел, но ще я пробвам след като измажа серума.
Предстои ми закупуване и на околоочен, като търся предимно ефект намаляване на торбичките и премахване на черните кръгове. Насочила съм се към Ревюел, Биотен или Евелин. Прочетох доста мнения назад в темата и тотално се обърках. Някой ако може да ми помогне със сравнение като резултати ще съм благодарна.

Стана много дълго, но още един въпрос - някой да е виждал подобна палитра в бюджетен вариант, може да не е толкова голяма, но да ги има основните черешови цветове:

Общи условия

Активация на акаунт