Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 68 947
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
На Нивеа плодовите са толкова пристрастяващи, че трябва да се мажеш през 20-30 минути, защото иначе устните са ужасно изсушени. Поне при мен е така. Единствено съм доволна от този в бялата опаковка Nivea MED.

Най-скорошното ми откритие, от което съм много доволна е маслото на Катрис. Има 4 цвята, придават съвсем лек цвят на устните и се усещат много комфортно. Аз взех цвят 040.
Скрит текст:

# 91
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали руж, грим за контуриране на лице, мерки А грим, коректор / освен този на Импала/? Никога не съм се стараела толкова много в гримирането, но понеже видях скоро една статия и реших да се пробвам, за да видим на каква маймуна ще се направя...Grinning Знам, че може би моят коментар е единствения с толкова много питане, но ще се радвам някой да отговори поне на нещо. Simple Smile)

# 92
Lotus4
Коректори: Aura correct me, Maybelline Fit me, Catrice liquid camouflage

За контуриране: дуо хайлайт и руж, хайлайт и контур Llums, пудра Aura velvet matte, Essence adventure awaits (лимитка е и го няма навсякъде), палитрите на Aura за контуриране, пудра Rimmel natural bronzer, на Flormar бронзиращи пудри, хайлайтър Essence mermaid, палитрата с хайлайтъри на Essence go to glow, Catrice high glow, Essence matte/satin blush, Loreal le blush

За това се сещам на първо време, отиди в Лили/Дм и пробвай. Simple Smile

# 93
petyovaa,огромно благодаря! Hug Все нещо от изброените от теб неща ще си намеря. Лека вечер! Blush

# 94
Благодаря на потребителката, която ми препоръча тази спирала. Много добре ми седи. Ще видим по-нататък как се държи, но аз търсих точно такъв ефект.

# 95
Lotus4
Коректори: Aura correct me, Maybelline Fit me, Catrice liquid camouflage

За контуриране: дуо хайлайт и руж, хайлайт и контур Llums, пудра Aura velvet matte, Essence adventure awaits (лимитка е и го няма навсякъде), палитрите на Aura за контуриране, пудра Rimmel natural bronzer, на Flormar бронзиращи пудри, хайлайтър Essence mermaid, палитрата с хайлайтъри на Essence go to glow, Catrice high glow, Essence matte/satin blush, Loreal le blush

За това се сещам на първо време, отиди в Лили/Дм и пробвай. Simple Smile
По-добре в Лили, има повече марки.
Тази Мермейд хайлайтър палитра какъв отблясък дава?Чуех й  се доста, нямаше тестер.
Вчера си купих коректор и фон дьо тен 2 в 1 на Голден Роуз, ще дам отзиви.
Търсех основа или фдт покривен, предложиха ми това, имам неравномерен тен на лицето.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 18:05 от ДХ3

# 96

Тази Мермейд хайлайтър палитра какъв отблясък дава?
Лек, много нежен, не особено забележим, озарявайки без да се натрапва.

# 97
Купих си околоочния гел на Ревюел hydralift, но съм се мазала 3 4 пъти с него и всеки път усещам едно затопляне, запарване не мога да го обясня. На вас случвало ли ви се е и да спра ли употребата на гелчето?
Имам въпрос към момичетата със суха кожа и черни точки. Как се справяте с черните точки при положение, че повечето продукти против черни точки и разширени пори са за мазна кожа и повечето допълнително изсушават кожата?

# 98
Купих си околоочния гел на Ревюел hydralift, но съм се мазала 3 4 пъти с него и всеки път усещам едно затопляне, запарване не мога да го обясня. На вас случвало ли ви се е и да спра ли употребата на гелчето?
Аз нямам такива усещания. Може да имаш непоносимост към някоя съставка и кожата да реагира. Ако не ти е комфортно, имаш зачервяване или раздразване, спри употребата му.

Докато сме на тема техни продукти да споделя, че пробвах да нанеса пилинга с охлюв на суха кожа, както писа Бубанка, влезнах под душа, но преди да си навлажня лицето нанесох пилинга и търках известно време, като внимавах да избягвам мъхчето, което имам към бакенбардите и в края на контура на лицето, мъничко, тъничко и незабележимо е, но го има. Ами, какво да ви кажа, нямах никакъв проблем с отмиването му. Нито нещо полепна, нито нищо. Отми се бързо с топла вода. Все повече започвам да си мисля, че проблема там е в досега на мъхчето на лицето с продукта. Полепва по него и трудно се отмива, колкото и нежно и незабележимо да е лицевото мъхче.

# 99
  • София
Джаста Праста, забелязвам, че когато някой има някакъв проблем с продукт на тази марка, ти винаги се намесваш с положителен отзив за съответния продукт. Без значение за какъв тип кожа е (примерно), ти ползваш всички и винаги си доволна.

# 100
Ами, споделям си впечатенията. Написала съм в темите кои продукти ползвам на марката и като питат момичетата - отговарям. Ето, написа се за вероятен проблем - написах да се спре употребата. Това, че аз нямам проблем, не означава, че на другите ще им понесе.
За пилинга си направих експеримент, за да изпробвам всички възможности и да видим как действа продукта. Какво лошо. Споделих, че и аз забелязвам описаното от момичетата за пилингите и търся причината. И споделям мнението си. Никъде не съм похвалила нещо безпричинно или отхвърлила възможност за непоносимост спрямо другите. Е, какво да излъжа ли, като нямам проблем, само и само да не ме обвините в рекламна дейност.
Ползвам продуктите, момичетата питат, отговарям според моя опит. Не хваля, не рекламирам, споделям, че съм доволна. Какво искате не знам. Наистина не знам.
Понеже ми харесват си купувам всичко тяхно, което се появи на нашия пазар и какво да не би да е подсъдно. И споделям във форума, това забранено ли е.

# 101
  • София
А, нищо, просто явно кожата ти е феноменална – продукт за суха кожа на точно тази марка ѝ се отразява много добре, продукт за мазна кожа на точно тази марка ѝ се отразява много добре...

# 102
Аз също нямах никакви проблеми с отмиването на пилинга с киселини.
Ама и много малко търках де. Веднага започна да се получава беленето на кожата и гледах да не прекаля като за първи път.
За сметка на това нощния крем с арган не ми харесва. Ще го измажа на ръцете вероятно.

Днес си взех
Шампоан Вела - 3,80лв
Скрит текст:

Балсам без отмиване Вела - 2лв.
Скрит текст:

Ампулка Вела - 50ст.
Скрит текст:

Имаше и такъв хидратиращ серум на Пантен за 2 кинта, ама не го взех.
Някакви отзиви за него?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 10:46 от My All

# 103
Повечето им продукти са универсални - хидратиращи, подхранващи. Избягвам обаче продуктите им за мазна кожа, защото не съм с такава. Къде видя някой да споделя, че е ползвал продукт за мазна кожа и аз да съм отговорила. Споделя се за универсалните им продукти, които очевидно се отразяват добре и на смесена кожа.

ПП Както съм писала вече, моята кожа е нормална с леко омазнена т-зона лятото, и засушаване зимата. Ползвам различни продукти според нуждите на кожата си. Не виждам никакво разминаване или противоречие. Но търсейки под вола теле, всеки би го открил.

Цитат
Цитат на: milenaka в пн, 01 окт 2018, 10:43
Е, принципно "универсален продукт за всеки тип кожа" е маркетингова лъжа.
Възможно е. Всеки е свободен да интерпретира, както той го разбира.

ПП И да не се урочасам, но аз наистина съм малко "куча марка", кожата ми не е особено чувствителна и рядко реагира отрицателно на повечето продукти.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 10:48 от Джаста Праста

# 104
  • София
Е, принципно "универсален продукт за всеки тип кожа" е маркетингова лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт