Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 522
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
ако някъде са на по-малко от 8 лв., казвайте, моля! Smile
моята у дома девойките ми почти я свършиха

В по-малките магазини за козметика и в магазините за паралелен внос – продукт, внос от Гърция и предназначен за гръцкия пазар – около 8 лв.  Simple Smile

# 151
# 152
Аз упорито отказвам да вярвам в конспирации и като кон с капаци си купих няколко продукта на Ревюел, за които сега ще искам мнение Sweat Smile
1. Маска за коса със затоплящ ефект
2. Шампоан за коса с кератин
3. Детокс скраб за лице с охлаждащ ефект
Благодаря предварително на всички, изказали положителни или негативни мнения Grin

Е, ти като си ги купила вече какво мнение искаш, ти ще си ги пробваш и ще дадеш мнение.

# 153
Е какво искате - да не плащат за доставката до тук? Цените се определят от куп неща и е безсмислено да търсите обосновка. В крайна сметка in the end of the day никой не ви кара да купувате или не нещо.
Жената сподели мнение, от там насетне се хукнаха да го купуват всички - аз не съм от тях и нямам и намерение. Междудругото дори да беше подставено лице /знам, че не е/ голяма милионерка щеше да стане от кремове за 2 лв.
Аз например от нещата на Балеа съм ползвала доста и много малко са ми харесали, независимо че  хората ги употребяват постоянно. Хора всякакви. Calm your tits.

# 154
  • Сливен
Че има транспорт има,но тук заплатите а вероятно и наемите са по-ниски спрямо Германия.

# 155
Вчера си взех душ гел Нивеа 750мл за..  4.99лв. От Джъмбо, до касите

# 156
Те ако гледат заплатите, трябва да ги пуснат безплатно :Д

# 157
  • Deutschland
И моята храна за коса с банан свърши, по-точно девойката я оползотвори. Аз имам още малко от маската с кокос ( направо ги ям все едно) и ще търся нещо ново. Не знам намира ли се още Гарниер с маслина, май отдавна не съм виждала

# 158
Може ли някой да покаже пак маската с кокос, за която говорихте колко е хубава. Вчерагледах в ДМ и нещо имаше една с кокос ама май не е същата и друга не видях и не знам вече

# 159
  • Deutschland
Breedlove,

# 160
Много благодаряя Heart

# 161
И моята храна за коса с банан свърши, по-точно девойката я оползотвори. Аз имам още малко от маската с кокос ( направо ги ям все едно) и ще търся нещо ново. Не знам намира ли се още Гарниер с маслина, май отдавна не съм виждала
Аз преди храната за коса с банан ползвах балсам Жая с какао и беше много добър. Косата ми имаше страхотен блясък и беше много мекичка, като коприна. Скоро видях, че имат и такава маска, та предполагам, че и тя ще е добра, ако искаш нещо ново Hug

П.П. Учудващо за мен ароматът се усещаше дори на следващия ден, въпреки всички неща, с които си мажа косата.

# 162
  • Deutschland
Няма Жая тук Sad Мога да проверя в българския магазин, имаше разни козметики. За марката съм чувала хубави отзиви, благодаря

# 163
Цените в България на продукти от типа дрогериен са завишени минимум веднъж. DM е дрогерия, която е доста евтина в Австрия и Германия, живеещите там  могат да го потвърдят.Така че цената не винаги е гаранция за нещо си...Темата е изключително полезна с мненията, давани в нея и на когото нещо не му изглежда както трябва, просто да не влиза или да подминава коментари.
Има нещо такова, да. Не знам дали е 100%, но определно са по-надути.

Не е точно двойно, но обикновено са с 1 лв. отгоре. Има някои продукти, които са на почти идентични цени.

# 164
  • Deutschland
Някои продукти са идентични като цени, да, но масовите са по-евтини. Ето пример - реална цена 1.25, намалено на 0.75, а намаления има винаги. В България струва доста повече

Общи условия

Активация на акаунт