Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 386
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Перник
Теодора Вълкова 605560, за палитра можеш да погледнеш какво предлагат Makeup Revolution. Аз ползвам тяхна почти 2 години и съм много доволна. Нямам идея дали се предлагат в магазини, поръчвам ги от notino.bg.

# 511
  • София
SvetlaK,
Погледнах:grinning: има разни вариации, биха могли да се намерят подобни цветове.
Но как са като покривност и трайност?
Цветовете на снимките в notion.bg съответстват ли на действителните, ако можеш да прецениш?

# 512
Теодорa, зa подпухвaния под очите, могa дa кaжa aз от кое съм видялa ефект и товa е ролон-a нa Евелин, покaзвaх го нaскоро, но, aко сa го реформулирaли под формaтa нa крем не знaм дaли ще е със същия ефект, обикновено ролончетaтa сa много подходящи зa целтa, имaм и нa Делиa, но зa него още не могa дa дaм отзив, че не му е дошъл редa. Момичетa похвaлвaт и мъжкия околоочен ролон нa Бaлея със зелено кaфе. Рaзбирa се геловете нa онaя мaркa, която дрaзни някои потребители тук и които определено вършaт рaботa и то видимa. Имaм един куп околоочни, но споделям от кое aз съм видялa ефект. Нaскоро ще дaм отзив и зa Биотен skin repair, нa мен ми допaдa зaсегa, но той е богaт и мaзен.

ПП Серумите нa Мaрион сa чудесни, особено хиaлуроновия, фaворит ми е, нaрaвно с колaгеновия нa Биотен. Освежaвa, хидрaтирa, кожaтa ми го хaресвa.

# 513
  • Перник
SvetlaK,
Погледнах:grinning: има разни вариации, биха могли да се намерят подобни цветове.
Но как са като покривност и трайност?
Цветовете на снимките в notion.bg съответстват ли на действителните, ако можеш да прецениш?

Перфектни са за цената си и като покривност, и като трайност. Днес нося моята палитра на една колежка да я види (имам Iconic 3) и тя се изненада от плътността на цветовете. Аз я ползвам ежедневно почти 2 години. Имам мазна кожа, но сенките ми издържат цял ден без размазване и събиране в гънките.
И, да, цветовете от снимките съответстват на реалните.

# 514
  • Бургас
На Балеа мъжкият околоочен рол-он е добър. Понякога сутрин съм с торбички, вадя от хладилника, слагам, и след 5 мин са изчезнали. Пише, че има Q10 и зелено кафе.

Този околоочен в хладилник  ли се държи?

Момичета,благодаря ви за отзивите за лореалския шампоан.

И аз съм с мазни корени и сухи краища. И косата понеже я държа вързана,та така сплесната стои,изглежда още с по - мазни корени и направо откачам.

# 515
  • София
Ами не знам дали така трябва, но нали студът свивал пори и торбички, та ми се вижда логично. Не съм пробвала извън хладилника дали ще е толкова ефикасен, може пак да е добър.

# 516
  • Бургас
Благодаря ти. Аз моя го държа в стаята. Но ако трябва ще го сложа и в хладилника.

# 517
Имате ли мнение за плодовата маска на Хималая?

# 518
Момичета, пуснали са на Рефан комплект от последната им серия youth perfection на цена от 24лв включващ дневен и нощен крем-серум и измивен гел. Някоя от Вас ползвала ли е серията. Аз имах само гела и две мострички...

# 519
На Балеа мъжкият околоочен рол-он е добър. Понякога сутрин съм с торбички, вадя от хладилника, слагам, и след 5 мин са изчезнали. Пише, че има Q10 и зелено кафе.

Този околоочен в хладилник  ли се държи?

Момичета,благодаря ви за отзивите за лореалския шампоан.

И аз съм с мазни корени и сухи краища. И косата понеже я държа вързана,та така сплесната стои,изглежда още с по - мазни корени и направо откачам.

И купи ли си го? По-добре ли ти е косата сега?

# 520
Аз с мазни корени и сухи краища поправям с подхранващи шампоани без тези с масла, плюс маска. Но за маска/балсам трябва да нацелиш точната. Пробвала съм много варианти "мазни корени-сухи краища" на шампоани, вкл. лореалските, но не виждам ефект Sad

Да похваля крема за ръце с уреа на Балеа - чудесно хидратира, приятен, попива бързо и ръцете ми са мекички дълго време. Напоследък мих доста чинии без ръкавици.

# 521
  • София
Купих си измиващ продукт на Ревюел и крема хидралифт, за сега само дневния.

Очна линия Есенс и дълготрайно червило голдън роуз, последното е прекрасно, трайно, нито много мазно, нито много сухо. За очната линия нямам мнение все още.

# 522
Откъде купувате на Ревюел продуктите?

# 523
Откъде купувате на Ревюел продуктите?
От Елитис и Лили.

# 524
Скрит текст:
Здравейте, вчера си купих зеления серум с колаген на Биотен, разбира се, веднага го пробвах. Нанася се лесно, изглажда и още при нанасянето усетих стягащ ефект, дано не си въобразявам. Тъй като съм с мазна кожа, ми стои една идея по-мазно, отколкото обичам, но е поносимо.
Elena_of_Avalor, и аз като теб обичам да ми е леко на лицето и също съм купувала какви ли не кремове, вкл. и от медицинската козметика и не мога да намеря идеалния за мен крем за лице - искам хем да матира и да не омазнява, хем да се грижи и за застаряваща кожа - на 40 г. съм.
Джаста Праста, късно видях препоръката ти за Хидра Лифт серията на Ревюел, но ще я пробвам след като измажа серума.
Предстои ми закупуване и на околоочен, като търся предимно ефект намаляване на торбичките и премахване на черните кръгове. Насочила съм се към Ревюел, Биотен или Евелин. Прочетох доста мнения назад в темата и тотално се обърках. Някой ако може да ми помогне със сравнение като резултати ще съм благодарна.

Стана много дълго, но още един въпрос - някой да е виждал подобна палитра в бюджетен вариант, може да не е толкова голяма, но да ги има основните черешови цветове:

Revolution имат лимитирана палитра one million, която идваше като подарък към поръчка над 30лв гледах я в Нотино , но явно я изпуснах. Ако си я намерите мисля че ще ви допадне, вероятно я има и по други сайтове

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 21:52 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт