Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Аз говоря за сухия им шампоан.Ползвах този зеления, доколкото си спомням, Anti-grease. При мен нищо не правеше. Не попива себума, и дори по-скоро сплъстява косата
(но моята е тънка и рядка. При гъста може да не сплъстява толкова)
Термозащитата им също не ми харесва. Не виждам ефект от нея, а и ми прави косата на клечки.

Стандартните им шампоани не съм ползвала.
Но май не харесвам цялата марка.

# 541
Някой ползвал ли е балсамчетата за устни на Биотен?
https://remedium.bg/product/138590/bioten-freshen-up-balsam-za-u … inya-h4-8-gr.html
Впечатления?
И ако са хубави мога ли да ги намеря в магазините на Lilly ,DM?
Точно този имам, но не съм впечатлена. Взех го от Елитис.
По-лошо ли е от Нивея?
Аз в момента ползвам балсамчета на Нивея.

# 542
Нивеа отдавна не съм ползвала, но мога да ти препоръчам на Леокрема с арган. 1 съм изхабила и скоро ще го подновявам. Ако си от Бургас мога да ти подаря Биотена Grinning

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 21:54 от bubanka

# 543
Tweety1993 от Сливен съм.
Щом си много доволна от Леокрема ще си купя такъв.
Благодаря ти! Hug

# 544
  • Шумен
Балсамите на Биотен на са първа прелест, пак зависи какво очакваш от балсама.Има един лилав на Балеа, който е много добър, поне според мен. С масла беше, ама не помня какви, помня цвета на опаковката. Аз обичам подхранващи, по -мазни балсами.

# 545
Балсамите на Биотен на са първа прелест, пак зависи какво очакваш от балсама.Има един лилав на Балеа, който е много добър, поне според мен. С масла беше, ама не помня какви, помня цвета на опаковката. Аз обичам подхранващи, по -мазни балсами.
Искам да е добре подхранващ и да не слагам от него през 5мин. да се задържа. Особено зимния сезон устните ми изсъхват и ако нямам балсам за устни се напукват много.
Ползвам целогодишно такива балсамчета ,но на Нивея го нося непрекъснато в мен и се мажа постоянно. Frowning1

# 546
А на Юсерин? Лип актив балсам, 5 лв

# 547
На Юсерин ми е любим. Взех и хваления на Алверде с невен - страхотен е, цената е 2лв

# 548
На Юсерин ми е любим. Взех и хваления на Алверде с невен - страхотен е, цената е 2лв
Опиши с няколко думи Юсерин-а.

# 549
  • В къЩи.
Ако харесваш мазни балсами,на Юсерин няма да ти хареса.На мен не ми мазнее върху устните,но ги прави много меки и напукването и сухотата изчезват веднага.
Лилавия на Балея е от тип вазелин,по-мазничък е.
Алверде не го харесах-много твърд и сух го усещах.
А Нивеа.....ужас,имам чувството ,че повече ми изсушава устните.

Така ги усещам аз. Нека и някой друг сподели.

# 550
Ако харесваш мазни балсами,на Юсерин няма да ти хареса.На мен не ми мазнее върху устните,но ги прави много меки и напукването и сухотата изчезват веднага.
Лилавия на Балея е от тип вазелин,по-мазничък е.
Алверде не го харесах-много твърд и сух го усещах.
А Нивеа.....ужас,имам чувството ,че повече ми изсушава устните.

Така ги усещам аз. Нека и някой друг сподели.
За Нивеа много точно си се изразила.
Колкото повече ги мажа ,толкова повече се изсушават Confused
*Л-и-я* ,нямам претенции дали е много мазен или не.
За мен е важно устните ми да са достатъчно добре хидратирани.

# 551
  • Бургас
За Нивеа съм на същото мнение, на Хималая много добре хидратират и няма нужда от често нанасяне,но са по-сухи, не мазнеят,таа че , ако човек е свикнал с мазни може в началото да не му харесат. Аз почти целогодишно си ползвам разни разновидности на балвйските.

# 552
Някоя от вас да е ползвала околоочен  анти-ейдж рол-он на Herbal Care със Сибирски ирис?
Днес го видях и съм заинтригувана, но не знам дали има някакъв ефект.
Видях, че тази марка имат и доста видове маски за лице. Някакви впечатления?

По ваша препоръка си взех 2 маски на Ciel от Лидъл - едната с нар и още една анти-ейдж с гроздово масло.  Ползвах най-напред тази с масло от нар и на другия ден си усещах кожата добре подхранена и сочна. Дори не си сложих крем сутринта, само почистих кожата и сложих малко серум.

Много ме зарибихте с двата околоочни на Ревюел. В DM и Лили няма голямо разнообразие на техни стоки (от Пловдив съм), а за магазин на Елитис в града нещо не мога да се сетя. Подсетете ме, моля, къде се намира.

На днешната обиколка из магазините видях, че в DM има намаление на продуктите на Биотен - с 1-2 лева, но все пак е нещо.

# 553
  • Пловдив
simpatikonia, има Елитис в Пловдив, в сградата на централната поща е. В края на лятото бяха заредили доста ревюелски неща, двата околоочни крема също ги имаше.

# 554
Много благодаря. Ще го посетя в най-скоро време.

Общи условия

Активация на акаунт