Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 354
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Миналата зима устните ми се изсушиха и напукаха болезнено. Нещото, което ми помогна, беше балсамчето на Оriflame Нежна грижа. Предлагат го с различни аромати. Недостатък е това, че трябва да се нанася с пръсти и не е удобен за използване навън.

Тези балсамчета са много хубави. И мен ме спасяват. Но са за домашни условия и според мен. Аз си загребвам от кутийката със шпатулка и нямам проблем. Но не го нося с мен. В чантата имам на Алверде, един на Сиен и един Зима, но той е балсам, колкото аз съм космонавт - нещо като лепнещ и сладнеещ гланц за устни е.

# 571
За по-мазни, които да се усещат на устните, бих казала тези на Хармония.

От години ги ползвам, а напоследък и този на Юсерин, който споменах по-рано.
Първоначално като си купих, ми оправиха напукани до кръв устни,с много мъртва кожа по тях.
Сега като че ли.. са ми малко по-слаби от към действие, но се усещат приятно. (аз харесвам да усещам балсама и да дава лек блясък)

# 572
Здравейте😊
Да споделя нещо за напуканите устни. Колкото повече ги мажете, толкова по- зле ще стават. Аз години наред бях все с мазила, във всяка чанта и всеки джоб имах по няколко. Ако пропусна да се намажа, устните ми се нацепваха до кръв. Поради тази причина и червила никога не съм ползвала. Откакто родих избягвам да си слагам такива балсамчета, все пак непрекъснато целувам детето, то ме пипа по лицето и т.н. Имах един критичен период в началото, когато усещах устните си страшно сухи и ми беше некомфортно, но отмина и в момента не ползвам такива продукти по необходимост, а ако ми е кеф. А преди ги ядях буквално и устните ми пак бяха зле на моменти.
За да не е спам, искам да похваля продуктите за коса на Aussie,  страхотни са! За съжаление тук изчезнаха от дрогериите и не знам къде да ги търся🤔.
Хубав ден💐

# 573
Скрит текст:
Здравейте😊
Да споделя нещо за напуканите устни. Колкото повече ги мажете, толкова по- зле ще стават. Аз години наред бях все с мазила, във всяка чанта и всеки джоб имах по няколко. Ако пропусна да се намажа, устните ми се нацепваха до кръв. Поради тази причина и червила никога не съм ползвала. Откакто родих избягвам да си слагам такива балсамчета, все пак непрекъснато целувам детето, то ме пипа по лицето и т.н. Имах един критичен период в началото, когато усещах устните си страшно сухи и ми беше некомфортно, но отмина и в момента не ползвам такива продукти по необходимост, а ако ми е кеф. А преди ги ядях буквално и устните ми пак бяха зле на моменти.
За да не е спам, искам да похваля продуктите за коса на Aussie,  страхотни са! За съжаление тук изчезнаха от дрогериите и не знам къде да ги търся🤔.
Хубав ден💐

Phenix, не знам къде е това "тук", но онлайн се предлагат продуктите за коса на Aussie, в нотино например, има ги и на други сайтове. Peace Кой от тях ти харесва? Само съм ги заглеждала, но не съм поръчвала досега.

# 574
  • София
Имате ли отзиви за сухите им шампоани?

# 575
  • Deutschland
Aussie все ги подминавам, накрая ще взема за проба. В един тукашен магазин за паралелен внос от Холандия открих и Дав в тубите и Aussie на добра цена и спирали Мис Спорти на евро и нещо, ще видя кога мъжа ми е по-свободен и ще идем до там, че не ми се мъкне малко дете по трамваите.
Между другото крема за ръце на Балеа с бутермилк и лимон, препоръчан от Джаста е първия в живота ми, който изхабих до край. Сега нямам никакъв, а откакто застудя ръцете ми са ужасно сухи и сърбят. Препоръки? Нещо на Дав, Нивеа, без Бг марки, защото тук няма къде да ги открия Sad

# 576
Фрау, на Биотен кремовете за ръце са доста прилични. Не знам дали ги има там където живееш.
Казват, че на Балея с урея е много добър, имам го, но още не му е дошъл реда и не мога да споделя лични впечатления.
Аз нали наскоро си бях купила един лосион за тяло на Леокрема с арган с който не се спогодих относно предназначението му и го префасонирах за крем за ръце и сега ползвам него. За ръце се оказа чудесен, при апликиране изглежда богат и мазен, но бързо попива и аромата му е разкошен и траен, поне на мен много ми харесва.

# 577
  • София
В момента ползвам този и съм доста доволна – https://remedium.bg/product/1141/krauterhof-krem-za-ratse-i-nokt … enol-x100-ml.html Има леко ухание, много е приятен.
На Neutrogena са много добри, но като цяло са за по-студено време, по-сухи ръце.

# 578
Аз да питам , дойде времето за избелващи продукти , препоръчайте нещо за комбинирана кожа , гледах на биотен имат skin defence мисля е серията, или нещо изпробвано от вас, само да няма парафин и запушващи порите съставки

# 579
  • Deutschland
Джаста, Биотен няма по немските дрогерии Sad, но в Бг съм ползвала този с авокадо и бях доволна.
Миленака, има и Кройтерхоф и Нютроджина, ще ги видя, благодаря. На първо време мажа с крема за тяло на Балеа с уреа, защото е нетърпимо.

# 580
Аз нали наскоро си бях купила един лосион за тяло на Леокрема с арган с който не се спогодих относно предназначението му и го префасонирах за крем за ръце и сега ползвам него. За ръце се оказа чудесен, при апликиране изглежда богат и мазен, но бързо попива и аромата му е разкошен и траен, поне на мен много ми харесва.
Аз съм много доволна от всички лосиони за тяло на Леокрема, а този с арган ми е любим Heart Eyes

# 581
Крем за ръце,който ползвам в момента и съм много доволна SNB портокалов цвят.
https://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938114506/

# 582
...
Аз съм много доволна от всички лосиони за тяло на Леокрема, а този с арган ми е любим Heart Eyes
Не знам, Ardenza, аз не успях да се спогодя с него, поне не и за тяло.
Племенницата също е очарована от този с аргана и тя казва, че и е любим.
Аз си го взех, защото аромата ме привлече и не устоях. Но при мен не се разнася добре, не попива, не знам, нещо не ми допадна, ама хич. Виж обаче като крем за ръце ми е перфектен, а аромата си е супер. В началото от яд, че не се спогодихме чак аромата му ме дразнеше, но сега пак се обичаме. Grinning

# 583
  • София-в сърцата на моите деца
Ама той е съвсем ню-ню....30мл за тези пари?

# 584
Ама той е съвсем ню-ню....30мл за тези пари?
Ами моят крем е 100 мл. за 12лв. и така излиза по-изгодно с по-голяма разфасовка.

Общи условия

Активация на акаунт