Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 333
  • 738
  •   1
Отговори
# 645

Luchia, трябва да прецениш с какъв подтон си. Няма как едновремено и да си с топъл, и със студен.

И аз това казвам.. Не мога да си намеря цвета. Може би конкретно с Лореал да не успявам. Тъй като нито един от двата не е моя, като ги смеся горе долу се получава.
С Афинитон или друг може да пасва по-добре.
Ако съдим по вените, на китката имам и сини, и зелени.
Може би се определям като бледо жълт, восъчен.

Ще се радвам да ми помогнете Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 20:43 от bubanka

# 646
  • Перник
Аз ще стана на 40 в края на месеца. Обикновено не ми ги дават. Винаги съм имала разширени пори и мазна кожа, въпреки че започнах да ползвам фон дьо тен някъде след двайстата си година.

Вчера получих тази палитра https://www.notino.bg/makeup-revolution/romantic-smoked-palitra-ot-senki-za-ochi/
Има и матови, и перлени цветове, всичките ми харесват, но на първо ползване като че ли са по-малко пигментирани от тази https://www.notino.bg/makeup-revolution/iconic-3-palitra-ot-senki-za-ochi/ , която имам от миналата година.

# 647
  • София
За мен по-скоро си със студен подтон, обаче през монитор... Това въобще не е сигурно. Най-добре вземи проби от 2-3 фдт и на дневна светлина без да имаш грим на кожата, само с крема, който ползваш по принцип,  на лицето нанеси една черта, която започва от челюстта и продължава няколко пръста върху шията; изчакваш 10-ина минути и виждаш дали цветът на фдт-а има разлика с този на шията до него или се е слял. Така се избира фдт. Ако има разлика, значи не става.
https://www.youtube.com/watch?v=BrPa2GaAnRg&t=1s – тук е показано как

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 10:40 от milenaka

# 648
Благодаря ти за съвета. Тоест, трябва лицето да го направя като шията на цвят? (а тя ми е по-беличка)

# 649
Здравейте😊, тъй като за широки пори си говорите, можете ли да препоръчате продукт за добро почистване на порите и евентуално свиване след това? Крем, маска, пълна серия- каквото и да е😊. Аз имаш съвсем малки порички по носа и брадичката, които, обачи много ме дразнят.
Благодаря предварително💐😊

# 650
Отизви за бб-тата на Гарниер?

# 651
На мен ми допада, но лъсвам, нищо че е за моя тип кожа.Но цвят и устойчивост-ок.

# 652
  • София
Благодаря ти за съвета. Тоест, трябва лицето да го направя като шията на цвят? (а тя ми е по-беличка)
Задължително. Иначе стои като маска.

На мен ми допада, но лъсвам, нищо че е за моя тип кожа.Но цвят и устойчивост-ок.
И при мен не матират, че даже и ми излизаха пъпки, изхвърлих го.

П.П. Не ги ли коментирахме съвсем скоро в тази тема? Или е била друга?

# 653
    Относно бръчките на 20... Да, възможно е. При много мои връстнички ги виждам, все около очите. Не е ген. До една всичките се гримират, ама се гримират всеки ден и то сериозно. Ще ме извинят поддръжниците на грима, но за мен ежедневното слагане на "маска" от продукти на кожата няма как да не й запуши порите... Не знам конкретно Нели дали се гримира или не, но всичките, които аз познавам и имат бръчки около очите на 20/21 год. се гримират ежедневно с "лек" грим, тоест задължително с фдт... Аз съм си направила изводите за себе си. ☺

От 16 годишна ползвам фон дьо тен редовно и пак нямам бръчки около очите, на 24 съм, повечето хора даже мислят, че съм още на 18. Е, фон дьо тена ми е лек и не ползвам огромно количество, една опаковка може да ми издържи близо година.
    Възможно е, разбира се. От кожа до кожа има огромна разлика. Аз само споделих относно собственото си обкръжение как е. На мен също "не ми личат" годините-свалят ми директно 5 год., но цялото семейство, за щастие, сме младолики. Но забелязах, че при момичетата, които не носят грим, също кожата им изглежда свежа и здрава.

Ако си набор '97, си на 20-21 години - направо е смешно да мислиш за младоликост. На тази възраст свалят от възрастта години основно заради нисък ръст или по-сериозно акне, което при повечето хора е до гимназиална възраст.

До около 25-годишна възраст "бръчките" около очите са на 99% от твърде агресивни измивни средства за мазна и акнетична кожа, използвани за премахване на грима от очите и за измиване на участъците около устата, където кожата е по-суха поради липса на мастни жлези, или от твърде грубо, с прекалено търкане, сваляне на грима.

# 654
    milenaka

Обаче с толкова бяла шия няма ли да стана като призраче?

# 655
    • София
    Е, ти не разчиташ само на фдт. Подходящ руж, останалият грим също е от знамение... Има много видеа, гледай. Тази дискусия не е подходяща за тази тема, а по-скоро за  тази – http://www.bg-mamma.com/?topic=1063525

# 656
    Luchia, на мен ми изглеждаш с жълт подтон.

# 657
    • Пловдив

Много ми харесва. Имам варианта Класик. Със средна покривност, не матира (което за мен е плюс), постига се сияен ефект с него.

# 658
    Благодаря Simple Smile

И още един въпрос (вече за друг продукт Grinning )
    Преди време ползвах

и много ми харесваше, лицето ми направо сияеше. Обаче.. марката е почти изтеглена от България. Някоя да знае все пак къде може да се купи / поръча?

# 659
    Идвам да похваля тази маска на Marion, която е загряваща. Много добре почисти лицето и много беше приятно това загряващо действие.
    Скрит текст:
    Не мога да кажа нищо лошо и за серума на Revuele. За цената си под 3 лева върши работа. Като се нанесе много бързо попива, първоначално е леко лепкаво, но след това не.
    Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт