Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 322
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора

Luchia, трябва да прецениш с какъв подтон си. Няма как едновремено и да си с топъл, и със студен.

И аз това казвам.. Не мога да си намеря цвета. Може би конкретно с Лореал да не успявам. Тъй като нито един от двата не е моя, като ги смеся горе долу се получава.
С Афинитон или друг може да пасва по-добре.
Ако съдим по вените, на китката имам и сини, и зелени.
Може би се определям като бледо жълт, восъчен.

Ще се радвам да ми помогнете Simple Smile

Снимка, ако върши работа?

Скрит текст:

Защо не пробваш с N2 или N3 на Лореал True Match... N e за неутрален тон..и дори и да си с топъл или студен би трябвало да ти пасне.

# 661
За 26 лв общо днес ми пристигнаха тези 5 продукта от една марка. Не съм ги ползвала никога и са ми неизвестни.

# 662
  • София
Коя е марката и откъде ги поръча?

# 663
  • София
Здравейте😊, тъй като за широки пори си говорите, можете ли да препоръчате продукт за добро почистване на порите и евентуално свиване след това? Крем, маска, пълна серия- каквото и да е😊. Аз имаш съвсем малки порички по носа и брадичката, които, обачи много ме дразнят.
Благодаря предварително💐😊
Препоръчвам този гел, ползвам вече втора опаковка, наистина свива порите и прави кожата нежна
https://www.beauty.store.bg/p200081/l-oreal-pure-clay-exfolating … a-pure-clay-.html

# 664
Ако знаете как мразя да получавам противоречива информация за едно и също нещо...Писах на Лили в страницата им във Фейсбук, относно подмяната на един продукт (взех по-тъмен цвят по невнимание, не е отварян) казаха ми, че няма как да ми го подменят за по-светлия, звъннах по телефона, там ми казаха, че можело Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 665
Коя е марката и откъде ги поръча?
Марката е Dr.Sante, така пише. От някаква каталожна търговия. Колежката домъкна нещо на нейна приятелка- май Греен Мастър беше, но не помня. Има ги и в този сайт онлайн, сега проверих https://www.notino.bg/dr-sante/macadamia-maska-krem-za-iztosshena-kosa/

# 666
Ако знаете как мразя да получавам противоречива информация за едно и също нещо...Писах на Лили в страницата им във Фейсбук, относно подмяната на един продукт (взех по-тъмен цвят по невнимание, не е отварян) казаха ми, че няма как да ми го подменят за по-светлия, звъннах по телефона, там ми казаха, че можело Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Направо отиди до магазина им на място, аз така бях объркала цвета на един молив сенка и по пътя видях, че съм сбъркала и се върнах, момичетата ми го смениха без проблем.

# 667
Мъфита,
Много, много ти благодаря! То е било логично, но не съм знаела до сега, че така ги отбелязват и в името :*

# 668
  • Бургас
Момичета минавам да кажа на любителките на кафето,че Палмолив имат душ гел с аромат на кафе (от Гурме серията им),страхотен е.
 Бях чела Джаста ,че препоръчва околоочно гелче на Ревюел,не запомних точно кое,но днес взех едно от Хидралифт серията.Много се зарадвах като видях мнението за серума на Ревюел,днес взех и от него.
Назад в темата имаше пост за шампоан на Балеа с шоколад ,някой виждал ли ги е в тукашните магазини (в България)?

# 669
Еличкa, дa, aз шоколaдовия шaмпоaн си го взех от ДМ/бългaрски/. Сегa се зaрибих по кaфеения Пaлмолив. Големи сте подстрекaтелки. Ще го дебнa дa си го купя.

# 670
Еличкa, дa, aз шоколaдовия шaмпоaн си го взех от ДМ/бългaрски/. Сегa се зaрибих по кaфеения Пaлмолив. Големи сте подстрекaтелки. Ще го дебнa дa си го купя.
На Ив Роше душ-гела с кафето също е хубав, но може би Палмолив ще е по-сладникав...

# 671
Доволна съм от 3в1 гела с глина на ревюел и душ геловете на Буржоа и Ейвън.

# 672
  • Стара Загора
Душ-гела на Палмолив с кафе съм го използвала отдавна, бях си го взела от Турция, беше в много голяма опаковка (650 мл. май) - приятен е и има малки частички. Използвах го през зимата, тъй като такива аромати ми идват малко тежки за в банята през останалите сезони.

# 673
Днес съм с ББ кремчето на Гарниер. Точно това, което търся като покритие и като усещане. Дано и след продължителна употреба да се усеща така. Ще видим как ще е и към края на деня. Нанесох го с гъбичка на Н&М. Чудна е. Бях си я взела за 2лв от някакво намаление😁

# 674
Аз да питам пак - знаете ли от къде мога да си купя/ поръчам

В ДМ има 2-3 неща на марката, но не и това

Общи условия

Активация на акаунт