ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 26 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пришълец

По фотосесии ги правят сами да не могат да се познаят, ама щом трябва  ooooh! Сякаш се опитват да им прикрият красотата.

Преди време се смях с една клетва при рускините, нещо ала в ръцете на турски стилист и гримьор да попаднеш дано hahaha
newsm62

А епизодите на ОС по БТВ и ДФ дали са с еднаква номерация newsm78 Не за друго, ами защото по първата тв като времетраене бяха по-дълги, по около 45 мин. На Нова плей веднъж забелязах, че бяха по 42-3 мин. Може пък да са повече на брой newsm78 Първи сезон беше раздробен на 63 еп., но предполагам от тези две-три минути, които пестят от епизод, Диемата са сглобили още 2-3 епизода Laughing Поне продължават с втори сезон без да правят пауза.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 13:12 от Маргарита Н.

# 151
 wavey

Много сладка Хазалка Heart Eyes сте публикували.

# 152
  • Пришълец
Май е нова Thinking

# 153

Дуня с куфарите  hahaha hahaha  

Маргиии знам пайтапите се форума е за развлечение .  
Да  окапе   и иде  бана не...  си живей славата и щастието  .

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 16:24 от femmi2

# 154
  • Варненска клюкарка
Много сладка Heart Eyes
Допълвам се за тази снимка. Прилича ми на стара, сякаш чак такива студове не е имало че да са облечени  по този начин, детенцето дори е с шал newsm78 А и лицето на Хазал е доста слабо, може би да е от началото на годината newsm78

Абе Фемо откъде го изрови това Joy Joy Joy

Марги, колкому е да скроят още 2-3 серии hahaha ДФ на ЗП от нищо им скроиха че да има до края на седмицата, кО им пречи и за тези hahaha

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 16:30 от Беллора

# 155
  • Пришълец
Вярно, чак сега забелязах, че детето е с шал Laughing Явно е стара снимката, Хазал на нея нещо не ми харесва, за разлика от онази от снощния епизод. Качи ли кг, в лице е много сладка, Heart Eyes но пък за тялото сме със забележки Mr. Green

# 156
Скрит текст:
Циганската маалЪ  Sick Joy  туркиш стилистите не разбират от сил  не всичко модно е добро .

със същата дреха  менкат си ги по фотосесии

Новите Хазалени  имам предпочитана фотосесия .Фотографа не знам кой е май беше от известните. Там е с кожено яке панталон и бюстие .  

Цитат
- роль Айчи будет не совсем такой как представляют зрители. Она возможно окажется двойным агентом
- роль Хазар возможно не сведется только к "лучшему другу" главного героя, однако пока это под вопросом
- на промокомпанию Защитника Нетфликс заложил бюджет, который не снился турецким сериалам. Причем пиар затронет не только Турцию, но и все страны где популярны турецкие сериалы. Нетфликс расчитывает на Латиноамериканский рынок, Ближний Восток, Восточную Европу и Индостан
Айчата агент  ще стане фантастико - криминален   колко е достоверно е друг въпрос .
  Латиносите са луди по Ча всичко ще гледат .        
 Пълният текст
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_728783

Скрит текст:
[imghttps://pbs.twimg.com/media/DoL-J42WsAASHox.jpg:large][/img]
 не се сещам коя е но с пижамата излязла

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 17:55 от femmi2

# 157
  • Пришълец
Мразя такива шарении ooooh!
Кака пък беше със същата поличка като на Хазал, сред нас първа Белка забележи, други пък не закъсняха и с колажите Joy

Феми, копнах линка в спойлера и набързо погледнах, прилича ми на Бела Хадид, а може и да не е... Преди време благодарение на нея видяхме Чачослав, който се беше озовал на същото място Joy

# 158

Joy Joy Киво умее да си променя визията също като нашия патрон  Wink

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=p3l7RS8tckE
фрага на комедията   Организе 2

от Анталия     пеят хепи бъдей и я поздравяват

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 17:57 от femmi2

# 159
  • Варненска клюкарка
Цитат
Намерили къде да го тропосат rotfImbo
Това интро ми е едно от най-любимите, но от няколко години като видя въпродния кадър се сещам и за Ча hahaha

Айчата може не просто да играе агент, а двоен агент т.е. нейната героиня да овършее ХаканчУ с някаква умисъл не просто щото му е безкрайно навита и кат я целЮни и омекват капачкитИ hahaha Четох ги и аз но всичко това са фенски предположения...

Този в спойлера миналата година изцепи нещо грозно за Хазалинда, а се помъкнал с по-дребна от нея, пък въпросната дори се е повдигнала на 5 сантиметрови токове странно нещо е животът Mr. Green

Скрит текст:

Той е с перфектен за мъж ръст-188 см. Към момента на изказването му, Хазал беше дори по-слаба от тази девойка. Абревиатурата им ЧагКай hahaha За разнообразие и тази била стилистка и явно работейки в сериала се е възползвала неправомерно от тялото му hahaha Ех тези стилистки, даже един филм вече да вземат да направят по въпроса "Стилистката"... примерно tooth Ще стане голям хит Mr. Green
Гледам го във Фазилет но още не см решила дали ми харесва  Crazy

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 18:37 от Беллора

# 160
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малгарелче  Hug, баш Бела Хадид е.  От края на септември по време на седмицата на модата в Париж.  Peace
Скрит текст:
П.П.
Скрит текст:
Оффффф  Sick
Отвратително!  Sick
Профилите вече се отварят само с новата версия  ooooh! . Е*** гадостта! Не мога да си намеря нищо в собствените публикации, да не говорим, че с тоя скапан нов вид изобщо не мога да видя какво точно чета. Пази боже да ми дотрябва да си правя някаква настройка! Всичко е толкова разхвърляно и неразличаващо се едно от друго. /Повръщащо човече/

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 18:13 от profi_1

# 161
Ще я видим Айчата  кво може че са и омекнали капачкитИ спор няма .На мен ще омекнат баджаначката шЪ ма придържа   Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 14:15 от femmi2

# 162
  • Пришълец
Мерси за пояснението, Проф, също и за начина, по който се обръщаш към мен Mr. Green Едни вълнения ми образува, а този път дори не е свързано с любимото цвете Mr. Green

Айчата може не просто да играе агент, а двоен агент т.е. нейната героиня да овършее ХаканчУ с някаква умисъл не просто щото му е безкройно навита и кат я целЮни и омекват капачкитИ hahaha Четох ги и аз но всичко това са фенски предположения...

А дано са им верни предположенията, омръзнали са ми истории, в които девойката все е потърпевша, някакъв я омайва  целейки да отмъсти на друг чрез нея, пък накрая вземе, че се влюби в ”жертвата” си smile3507

# 163
  • Варненска клюкарка
И особено някоя с вид на вряла и кипяла кака, като я наредят да играе скромна и добродетелна 20 годишна  Joy
Марги оправи ми правописната грешка в цитата Embarassed

Проф, мани снощи видях и аз. Което ми напомня да си поразчистя ЛС-тата че толкова съм събрала, после там нищо няма да мога да намеря Rolling Eyes

Цитат
Heart Eyes

# 164
  Аз съм на старата версия . Не ми се мисли с новата как ще се оправям  . Личните не знам къде се пишат . Емотките са ужас  ooooh!

На мен са ми омръзнали отмъщения  и лигавщини . За какво да отмъщава Хакан на Лейла нали ще спасява света . Новите сценаристи  сме в очакване какво са сътворили . Студент юпи по книгата щеше да го играе .  

Маргиии  ама хич не подаваш  ще ме държиш ли като падна  Joy Joy  

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 14:18 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт