ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 25 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Варненска клюкарка
Фемо ние нищо не казваме, само изреждаме фактите. Аксой заведе в Кан второстепенната актриса вместо Хазал и Бурак. Останалите сериали си ги рекламират и снимат пред плакатите главните Peace Припомням че лично Аксой в интервю каза че отива лятото с Хазал в Мексико, а вместо това тя отиде в САЩ... Преди дни е била забелязана да влиза в офиса на друга компания....Споменах и това което се носи като слухове.

Тази снимка преди време е харесала майката на Хазал в Т  Peace

Какво носле има тука Heart Eyes

# 676
 wavey

Оффффф като започнат със стрелкички, с кръгчета да открием Ча в навалицата Mr. Green #Crazy иииииии последния да затвори вратата. Joy
А на Хазар явно чавка и е изпила мозъка щом иска да се омъжва за този чичка, че и деца да му ражда, явно за нея се свършиха младите мъже. ooooh!
Между другото се сещам в момента да Ви питам, знаете ли колко години е разликата на Хазал и зетя!?

# 677
  • Пришълец
Наде, само 14 години им е разликата на Хазал и Мишока Mr. Green

На мен пък много ми харесва Емко тук Heart Eyes
Цитат на: femmi2

Феми, заповядай Laughing

# 678
  • Варненска клюкарка
Наде 14 г. Той 76-та, тя 90-та Peace

За Хазар ако тоя поне приличаше на годините си, мисля че е на 45, нямаше да е толкова зле погледнато отстрани, а по начина по който изглеждт, все едно дядо е хванал внучка си за ръка  ooooh!
Ама да се спасяват, като знам Хазал как ги харесва такива шантави дърти и с професия режисьор, тоя сега можеше да ни е зет Sick Че и в два от неговите филми е играла и в неговата компания се влачеше, ама добре че преди него се е запознала с мишо bishop

Марги и аз го харесвам, даже първо помислих като каза Ети бяла тениска че за тази сцена иде реч Peace

# 679
 Отложиха гостуването в  Латинска Америка  .  Като приключи ще отидат  Това е голяма реклама за него като продуцент . Един от най обичаните му сериали   и актьори в него . 

този на ХазаР не чичка ми бетер дядка

Срахотна си  Hug  newsm51    кабзовото яке   е готин

Заповядай колаж за награда  дано ти хареса  

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 21:39 от femmi2

# 680
  • Пришълец
Две от най-хубавите фемирски сцени според мен са на диванчетУ tooth С тази бяла тениска е едната от тях Heart Eyes

Бел, ти видя ли някакви резултати newsm78 Аз не, но пък забелязах туитовете колко далеч летят вече hahaha

Феми, с якето никак не го харесвам. Днес и утре приемам още поръчки Laughing

# 681

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 21:41 от femmi2

# 682
  • Пришълец
Между другото колажа, който си сложила като го срещнах днес и в туитър ми се стори по-читав от останалите, най-малкото щото е черно-бял и няма разни декорации по него...

# 683

Сечо тренира  

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 19:53 от femmi2

# 684
  • Варненска клюкарка
И аз мразя като вземат да цапат прекрасни кадри със сърчица, цветенца коронки ooooh! Има си неща които примерно да им се иска да скрият, но не се ли сещат за друг начин ooooh!

Марги там през където минах резултати не видях, но и честно не съм търсила много.

# 685
  • Пришълец
Или пък надпис в средата на снимката, охх Twisted Evil

Четох, че от първата неделя на ноември по БТВ започват излъчване на турски игрални филми. Ако е вярно, може и някой  Хазалкин или от двата Чачови да пуснат. Whistling

# 686
  • Варненска клюкарка
Това е много хубаво, но дано да не вземат да купуват най малоумните. А щом е в неделя поне няма да са нарязани че и окастрени както се случва със сериалите им.
Хазалитните са от типа фестивално кино и няма много да вървят за неделя вечер, но Чачовите по-може да ги пуснат.

# 687
  • Пришълец
Ай, гледам, че не съм уточнила. Не вечерта, ами по обяд или следобед ще има турски филми. Ако е вярно първият щял да е Септемврийски проблем с Фарах А и Енгин Акюрек... не съм сигурна в заглавието.

Абе тоя на Хазар, на 45, а сякаш е на 65 #Crazy Къде го намери това момиче, пък и при тях разликата е 19г. Затова се пошегувах, че при наша Хазалка и зетко е само 14. Mr. Green

# 688
Цапаници Joy Обичат го бе като не могат на яве не всяка е късметлийка като  шаманката  ще рисуват и му се радват на картинка . Една съфорумка за малко да го докопа кога снима Протектора  минала през друга улица .  Майтапим се че ще идем  .

Добре ако ги дублират и излъчат филмите. Ча има два филма Орела и Делибал.Хазал  не съм много наясно .Тоя с банката мъгла.Песен щеше да пуска към филма .

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 20:37 от femmi2

# 689
  • Варненска клюкарка
Марги пък аз писах че в сравнения с дядото на Хазар, наш зетко си е истински левент hahaha

Фемо то шаманката големия късмет- такъв мъж като Ча си е жива беля. Толкова е разглезен от внимание, такъв наплив има към него че на кака късмета ще е доста временен tooth

Общи условия

Активация на акаунт