ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 25 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

Сладката пиянска цена  Емо каза на Хандела няма проблем да пие когато е с мен .

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 16:54 от femmi2

# 661
  • Варненска клюкарка
Маргии нали ти бяха казала че Ча разнасяше на ръце някой по сета, попадна ми случайно снимката като минах през Ali Av  да прегледам за акцията Peace
Ето я, много лошо качество поорязали са стърчащите крака, но се вижда горе-долу Peace

Има и още няколко шеметни кадъра, като ходи по сета на ръце примерно, или си показва на дамите плочките Joy  ама не знам къде да ги търся вече ooooh!

Много неща заминаха безвъзвратно когато префасонираха Туитъра 2013 г. Нали тогава беше Проф newsm78

# 662
   newsm78  не съм я виждала    кого разнася

Седеф Авджъ играха  с Баръш Калъч окапа дизито

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 16:52 от femmi2

# 663
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Май разнасяше Юсуф.  newsm78
Белл, туитъра мисля го префасонираха по-късно - 2014 или даже 2015, не съм запомнила. 33uu

# 664
  • Пришълец
Феми, аз също харесвам Емко с карирана ризка, ама много мъгляво това бе Crossing Arms

Бел, вижда се, добих представа Laughing
Офф, колко интересни неща съм пропуснала, а имам акаунт в Туитър от 2013-та, Crossing Arms ама като не знаех как се използва Joy Озовах се там случайно и от любопитство, сефте hahaha

Аз пък съм си пускала доста пъти сцената с Емко и Фера на вратата на Жансу, разтърсваща е, а такава ми е най-вече заради нараненият Емко с пронизващ поглед Rolling Eyes Точно там, в рамките на няколко секунди, когато се гледат, после до колата не чак толкова... Друг момент, който ми е неповторим пак най-вече заради Ча е С мен ли си 2, т.е.3 Joy

# 665
  • Варненска клюкарка
Проф със сигурност беше 2013. Помня че нещо търсехме в профила на аблата, там бяха и всички официални снимки пускани от сета, както и от всички събития на които е бил Ча, но след префасонацията вече го нямаше или остана блокиран. Юни ли беше.... това не помня ooooh! Ча създаде свой профил през юли 2013 и беше след промените Peace

Сера и Керо все повече започват да си приличат, най-малкото какви са ушати и челати и двамата, а тя както си е облизала причоса изглежда с по-малко коса от неговата ooooh!

Марги, а като приключиха с погледите пред вратата, как мина през нея, бълсна я с тялото си и дори не се обърна Crazy Много разтърсващ момент.  Peace

Фемо мисля че разнася Юсуф, но кой да ти каже? В онези времена повечето снимки правени с телефони излизаха с такова качество ooooh! Освен тази пък където се разхожда на ръце по сета, имаше и една на която се набира на някакви лостове или железа... Имаше и една на Буюк Ада началото на втория сезон  бягащ на външна пътечка, а Хазал на уред тип изкачване на стълби - външни фитнес уреди в някакъв парк, ако ми попаднат и тях ще сложа Peace

Точно тази не бях я виждала, други подобни да

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 16:04 от Беллора

# 666
  • Пришълец
Бел, слагай като ти попаднат, за мен и други такива като мен, които не са ги виждали са интересни. Laughing

Сера и Керо още в началото на връзката им ни беше направило впечатление, че си приличат, но с всяка изминала година тази прилика се засилва ми се струва Shocked С какъвто се събереш, такъв ставаш е валидно в техния случай - и в пряк, и в преносен смисъл tooth

Следват много хубави моменти в АФК, до целувката в двора на университета съм ги повтаряла многократно. Освен този с разкриването на истината има и още разтърсващи, усещам, че и тях ще уважа. Mr. Green

С Енгин Grinning

# 667
  • Варненска клюкарка
Знаех си че Гинчо няма да я остави там сама Heart Eyes Тя не за пръв път има изява в италианския лицей, помня една такава май месец 2013 но нито тогава, нито друг път някоя от бившите и мениджърки я е придружавала.
Ама ужасна е тази блузка, добре поне че не е жълта че щеше да изглежда също пиле от улица Сезам ooooh!

Марги, ще слагам, тази от много време не бях я виждала и днес минах заради акцията, дано да излезе и цялата, знам че там стърчат и два крака във въздуха, мисля че който и да е в ръцете му, двамата с Ча си умират от смях и Ча едва го удържа да не го изпусне hahaha Аз и за други кадри съм се сещала които отдавна не съм срещала, дано някой ден отново да ги видим Rolling Eyes

# 668
Мъгляво е това намерих знам ,че ти е любимо с карираната .
Интересни моменти предстоят.Жансуто ще се фръцка с Емо  .Ония ще се чудят що се разделиха като всичко вървеше добре.Емо ще крещи  на Фера.Ще се разправят в парка с Мехмет за пръстена. Руята  тая седмица ли  е  гледаме как се вихри .

Каква акция в Т на Кивовата ли  само за Ча имаше акция но свърши.

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 19:59 от femmi2

# 669
  • Пришълец
И аз за Улица Сезам се сещам всеки път като я погледна, ама за тези няколко дни й свикнах вида hahaha

А, рано е за Рюята още...
Крясъците на Емко пред дома на Корай и как засили Фера Crazy заканваше се, че няма да забрави лъжите, и по-важното - няма да я забрави, Laughing приятелите му като дойдоха в блока и Фера отиде за боклука; Чепиков като разбра, че се познават Емко и Фера; Емко като я причака сутринта на входа, Heart Eyes като му върна пръстена... Все силни моменти. Когато мога, ще гледам.

Феми, за Хазал и Ча туитваха вчера. Иначе и за Кивовата знам, дните до рождения му ден са посветени на всеки от героите му.

# 670
Вярно латинската акция .Ще  има ли полза  ще си останат с желанията. .Времето ще покаже   не дъфчем пак    моето мнение се различава .

Истинският диамант изфърчЕ у Босфора ква физиономия напрай Сахер  олеее парите отидоха .

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 20:03 от femmi2

# 671
  • Варненска клюкарка
И аз когато мога ще гледам, но се оказва че повече май пропускам, не ми е удобно времето Tired

Ами моментите в които търчеше след нея да и обяснсява че не му трябвала и колко много я мрази hahaha

Марги напомни ми за този момент след като бена я видя и заяжданията и обидите Емкови отстъпиха пред тревогите за нея а и после станалото на другата сутрин като я видя, тя засрамена той изумен от гледката... Ами боя в училище и като влязоха двамата в тоалетната Crazy Това с тоалетните ми е по-прясно,  миналата пролет му хвърлих едно око на испански, исках да чуя как звучат там че така бяха пощурели латините, направо вдигнаха Т на главите си, 14 часа тренд, пък и попаднах направо на линк Laughing

Значи вече забравих къде, но тези дни четох че Хазал е забелязана да влиза в офиса на една американска компания нещо ала Карга, прощавайте, но минах инфото набързо и после както често ми се случва го изгубих. Споменаваше се че може би тази компания ще си сътрудничи с Нетфликс. Ако там стане някаква заварка, това обяснява защо Аксой не изпълни собственоустното си изявление че ще ходи с Хазал в Мексико, както и не я взе в Кан и защо ги изплещи такива преди 2 седмици Wink

# 672
  • Пришълец
На мен най-удобни са ми сериалите в осем вечерта, макар, че лятно време и те не са ми съвсем. Но, сега в ОС предстоят готини сценки, все ще хванем някоя Grinning

О, да. Flutter След като Емко потроши носа на Илкер, като се обясняваха, че не е извикал приятелчетата и не е имал за цел да я злепостави...
Ще се появи и Азра. Как ми приличаше на Луиза Григорова по едно време...

Има, има причина някаква за изказванията на Аксой Mr. Green

# 673
  • Варненска клюкарка
Тук сякаш е една идея по ясна снимката Thinking
 Дялкат го че пак бил бухнал, то въобще какво си личи тук, нищо освен гърбът на Мали Шимшек ooooh!

На мен ми е най удобно времето след 22 ч. и затова в 19 хващам колкото мога...

Да и някакви предположения чета че ще се опита да изтика Несрин на преден план за да си продължал сериала, никой не водел по Мипкомите второстепренните и т.н. Ще се чуе де Whistling

Днес в тон с поредната акция в Т сме на АФК вълна, гледам в Т все още се мятат колажи и снимки, намерих това, не съм отваряла канала да проверявам откак са го качили отново.

От пролетта почти 2 млн. посещения на стар сериал, при това с четвърти поред канал Party

И цифрата на испански Wink

# 674
Защо Аксой да го казва заради това . Не се  радва щото Хазал ще му избяга ли ? Тя ще си свърши договора пък по - нанатък   за трети път  може да участва в негово дизи .  Това за Холивуд   докато не се потвърди      са само загадки .  Аксой   даде неуместен пример  .

Когато мога зяпам   тази седмица ще гледам да фащам  сериалчето .
 Илкер отнесе боя  Фердуца не ще обяснения .

https://twitter.com/bestofcu/status/927155910375505922
 Маргарелке вади милиционера

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_754923
 #Crazy   Лидя без грим   

Айча и бившия колега  

веднага ми изплува това  Mr. Green

как е издържала да не припадне  Joy  

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 20:07 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт