ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 25 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Пришълец
Профи, мерсии Hug
Бел, и ти ли, благодаря и на теб Hug

Минах да погледна за резултати от вчерашното туитване, такива не намерих, но се посмях с колажите. В огромни количества, но некачествени и представляват комбинации от различните роли на Ча и Хазал Joy

# 646
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Само Гъбка  Heart Eyes Hug може да прави такива колажи, че новини да сътворява и да ѝ ги лайкват близки на Ча и Хазал колеги в бранша.  Peace

# 647
  • Варненска клюкарка
Проф, видях някакви снимки от сторито на Гинчо, ама име не видях, може да е имало и други, че в текста донесен от Фема нещо и за Илка видях, ако и там е имало снимки нещата се навързват щом въпросното име е арт дизайнер в кампаниите на големи брендове включително и Нетфликс Peace

Не обичам колажи тип примерно Марал тупната на Аман или Филка на Баръш. Такива смесени много рядко са ми харесвали, но нямам против ако са от фотосесии от въпросните периоди Peace Но ще намина да погледна и аз Crazy
Тези латини ги знаем какви акции правят, но накрая обобщените резултати кой очакват да ги направи не знам ooooh! Много са упорити, поне в Аржентина мисля че АФК приключи през август или септември миналата година, в Мексико в началото на годината, очаквах вече да се кротнат но те продължават Shocked Резултатите най-лесно ги намирахме преди в профила на Едже Ер, но нещо много я налетяха в мрежите и тя си ги направи скрити, оттогава много трудно се намират обобщенията след акциите ooooh! Помня Марги че ти донеде някакъв за последно пролетта 3 милиона и нещо и повече не намерихме 33uu

Марги Hug

# 648
  МаргарелО донеси колажи който ти ареса  . Вероятно са направили с  перушината  . Минах покрай Т набързо  да видя   откъси от НИ

Цитат
 изражението на лицето  оф   не ми напомняй   солено ми излезе   . Тя има има вина кво се цупи .

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 14:41 от femmi2

# 649
  • Варненска клюкарка
Само Гъбка  Heart Eyes Hug може да прави такива колажи, че новини да сътворява и да ѝ ги лайкват близки на Ча и Хазал колеги в бранша.  Peace

Проф даже и режисьорът Ферзан Йозпетек е лайквал Габин колаж - онзи с Ча от фестивала на турското кино и Хазал от същия фестивал но предното издание където беше водеща на италиански Peace
Е той няма как да не знае че е колаж, защото е някакъв на този фестивал, може би нещо в управителния съвет или органвизацията. Но явно му е харесала идеята на колажа Laughing
Той е рядко обратен, даже е щастливо омъжен или женен, според зависи, ама каква поезия беше дръпнал под една Чачославска снимка, чак се ужасих на нашия човек  да не му излезе име tooth

Вярно Марги, щеше да носиш още колажи Heart Eyes Вчера щях да ти отговарям, ама в калабалъка на обсъжданията забравих Crazy

# 650
  • Пришълец
Ех, тази любима моя пиянска сцена Heart Eyes Емко много красив тук и влюбен, влюбен... Heart Eyes

Феми, нищо не ми хвана окото, пък наистина има в изобилие Laughing
Не само Филка с Баръш и Марал с Аман, имаше и на Аман с Нихал, не са изпипани обаче Laughing Габи няма стигане, любимото ми Габелфи го беше лайкнал Ферзан Йозпетек Wink Почти като истински е Crazy

Бел, гифчета щях да нося, колажите не са ми по вкуса и няма си загрозявам постовете Mr. Green

# 651
  Габка  произведе новина от фестивала в Рим  .
 Гифки с пияната Фера ако ти попаднат мятай

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 17:37 от femmi2

# 652
  • Варненска клюкарка
На мен на въпросния фестивал дрехите им не ми харесваха - тя спретната като лелка с бежовата пола, пък Ча с това бежово двуредно карирано сако, беше станал двоен в талията ... Но качеството на колажа произведе новина hahaha А иначе е ясно защо беше лайкнато от Ферзан Йозпетек, доколкото знам той кани хората на този фестивал, а въпросната година Хазал беше водеща там Peace

Марги, аз съм виждала на Емир с Нихал, Ча от началото на АФК омотан с хавлиена кърпа през кръста и Нихал с розова хавлиена кърпа през търдите и на косата, това е един от малкото "смесени" които ми харесват, наскоро пак го бях срещнала някъде Peace

И аз обичам тази пиянска сцена Laughing Онова "ама" от Емковата уста като я видя как се поднасе като слезе от стъпалото hahaha  И момента като му каза да отиде с Корай че да може на спокойствие да насмете Хандето, а той я гледа в очите и "да отида ли м?" Както казва Профа, толкова естествено изглеждаше всичко Heart Eyes А според едно видео  от този сет до степен че извън кадър се заливаха от смях едва приключили сцената Joy Joy Joy

# 653
    пишат , че може би е Ча на мач в Лас Вегас
 почти нищо не се вижда  осанката , прическата и шапката   са в негов стил
https://twitter.com/ahsngmc/status/1053915660340916224

ХаканчУ в кадър

# 654
  • Пришълец
Пак ни метнаха трохички, почти нищо не се вижда ooooh! Crossing Arms

Бел, освен облеклото и при двамата, на мен не ми харесва и Чачовата усмивка там, напомняща протезата, която не свали през онзи период Whistling Но колажа е добър, лесно е да го обърка човек с истинска снимка. Laughing

Феми, сигурно съм срещала и пияна Ферка, ако пак ми попадне ще я сложа. Заедно с разните колажи със сърчица и звездички по тях Twisted Evil ми минават пред очите и много красоти. На няколко пъти слагам гифчета и тук, но не искам да започнат да се повтарят Peace Това със сигурност не съм Heart Eyes

# 655
  • Варненска клюкарка
Пак ни метнаха трохички, почти нищо не се вижда ooooh! Crossing Arms

Бел, освен облеклото и при двамата, на мен не ми харесва и Чачовата усмивка там, напомняща протезата, която не свали през онзи период Whistling Но колажа е добър, лесно е да го обърка човек с истинска снимка. Laughing

Феми, сигурно съм срещала и пияна Ферка, ако пак ми попадне ще я сложа. Заедно с разните колажи със сърчица и звездички по тях Twisted Evil ми минават пред очите и много красоти. На няколко пъти слагам гифчета и тук, но не искам да започнат да се повтарят Peace Това със сигурност не съм Heart Eyes

Heart Eyes
От любимите ми Heart Eyes Сега ако намериш и погалването на ръцете.... Heart Eyes

Така е Марги, с редки изключения в онзи период на Ча усмивката беше такава ooooh!

Това от боксовия мач май са стари снимки, нали излязоха някакви преди месец.... Егати качеството- все е дно са снимани не с телефон, а с калкулатор ooooh!

# 656
Трохички все е нещо при сушата .
Не помня кое е последното фото ,което е споделил  май с рибата от Байряма Rolling Eyes
Случайно са го засекли никой не го познава там снимали са мача   са го фотнали или е бил с аркадаши .
МаргарелО  през новата  ша черпиш кафе надушвам   парфюма  Sweat Smile
Бел аз си помислих, че са стари но там е с кожено яке и черна тениска  на тези  въпреки лошото качество  изглежда с различни дрехи Може  наистина да са стари .

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 13:20 от femmi2

# 657
  • Пришълец
Фемо, почерпка не обещавам, че ще има Mr. Green Нося ти тука от пиянската сцена, вижда се повече Емко, други исках Crazy
Скрит текст:

Не си гледала епизода в петък, ето и оттам Crazy
Скрит текст:

И това
Скрит текст:

Ядосан Емко с бяла тениска за Ети Laughing
Скрит текст:

Има и едни готини, дето малко му остава да 'чупи главата на каптана, ама стига толкоз... не мога се спра hahaha
Наистина, много хубави нещица има Crazy

# 658

Марги  , Мерсии Hug

Цитат

Цитат

Евалла ! Crazy Crazy Flutter  

На Ети е хубав  с тениската и черният часовник
стола на принца    обича да размишлява и пие на него

Маргиии  извади от тук гифка
https://twitter.com/J3w3Lc/status/1052605225964630016

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 17:42 от femmi2

# 659
  • Варненска клюкарка
Скрит текст:
Фемо, почерпка не обещавам, че ще има Mr. Green Нося ти тука от пиянската сцена, вижда се повече Емко, други исках Crazy
Скрит текст:

Не си гледала епизода в петък, ето и оттам Crazy

Скрит текст:
И това
Скрит текст:

Ядосан Емко с бяла тениска за Ети Laughing
Скрит текст:

Има и едни готини, дето малко му остава да 'чупи главата на каптана, ама стига толкоз... не мога се спра hahaha
Наистина, много хубави нещица има Crazy

Eхааа Crazy
Тази сцена с последния път от петък съм я гледала не повече от 4 пъти. Иначе сериала съм го гледала 847506 пъти, някои неща напраУ мога да ги изиграя, нищо че други съм ги позабравила Joy Дори за пръв път нямах намерентие да си я причинявам още като го даваха по Шоу, но се омотах с един чаршаф и не можах да си намеря дистанционното навреме... Втори и трети път да съм я видяла по ЮТ и Бтв и последно в петък- потресаваща е Peace
Пък сега си я копнах на гифки Laughing Марги bouquet
Дано и Рори да си я види Heart Eyes

Тая пък искала да се жени и да ражда деца newsm09 Любов ли е Shocked, Като го видя този и ми домилява зетко какъв ни е левент tooth

Общи условия

Активация на акаунт