ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 25 487
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Варненска клюкарка
О, стига да са заедно ще се вдигне...

Мдамм и аз така мисля, ако са заедно ще се вдигне. Тоя предварителен рд е много странна хрумка, освен ако няма друга причина за него, нещо като да го празнуват предварително че на датата няма да може.

# 631
  • Пришълец
Точно това си помислих и аз, може би за самата дата има друго предвидено, та затова го отбелязаха предварително...
Ние така или иначе няма да узнаем, ама любопитно ми е Mr. Green

# 632

Марги    може да сложи гледка от ЛА    

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 11:12 от femmi2

# 633
  • I Love You 3000
хахахахаххаха  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Видели ли сте го това? hahaha hahaha hahaha hahaha

Пинокио ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  

Оооооооо неееееееееееееееее  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 634
  • Пришълец
Аз не съм го виждала това, уникален е Пинокио hahaha Него само като видя и прихвам, пък и ролята на ченге не смятам, че му отива, и на мен ми е като подмладен Мистър Бийн hahaha Пухчо както винаги го намирам за много сладък Heart Eyes

# 635
Прави чупки и движения като мистър Бийн . Joy Пухчо с тези бузки  Yum

# 636
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много по-добър е от Мистър Бийн.  Joy Joy Joy

# 637

фемирско кафе    попападна ми и го доносох

Цитат
Вчера Энгин Айканат развлекал своего гостя из Лос-Анджелеса Хазара Байандыра, работающего в качестве арт-дизайнера с крупнейшими брендами США, включая и Нетфликс. Кстати, Чагатай Улусой и Илькнур Шереф также подписаны на Хазара. А это значит, что рекламная компания Защитника начнется со дня на день, подтянулась тяжелая артиллерия

Енгин е в Щатите  Ча също . Каква кампания като главният го няма  Rolling Eyes  ще го презентират в Щатите  . Обърках се не знам какво да мисля .

момиченцето участва  в Защитника   и е писала следното :

Цитат
Именно Хелин поделилась на своей странице в Инстаграм фотографией с озвучки этого сериала от Нетфликс, и подписала на турецком и английском языках: "Мы в восторге и очень рады! Скоро будет в Нетфликс!"

# 638
Ние чакаме филмът вече да излезе, а те тепърва за рекламна кампания дърдорят.  hahaha
Феми, чудно ми е рускините откъде смучат такива новини? Ще речеш лично Гинчо им е казал какво е правил вчера.

# 639
Не се знае кога ще излезе филма .Преди това  трябва се позиционира . Постери фотосесия на  актьорите .Така и не разбрах кои са сценаристите ? Малко видяхме от тийзъра .От сета   фото  на кръв ,катакомби глави на зомбита .
Ча и Айча почти не ги показваха .В началото и края кога приключиха сезона  имаше снимки.
От къде черпят инфо те си доизмислят   като са видели  Гинчовото  фото  .

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 11:11 от femmi2

# 640
  • Пришълец

фемирско кафе    попападна ми и го донесох

Добре ще ми дойде, днес по изключение се излежавах до късно, пък още ми е сънливо hahaha
Ще подсладя кафето с това, което ми излезе в известията, прощавайте за спама Laughing
Скрит текст:
Неделя е ... днес поне не бързай ,
постой без думи  - с чашата кафе ...
Навън е тихо още ...ти не бързай  -
в надпревара с времето сме все .

Защо ли винаги сме тичали припряно -
на крак изпивахме поредното кафе ,
разделяхме задачите по равно
и всеки бързаше незнайно за къде ...

Изминаха години неусетно,
подгонени от бързащия ден ...
Не може да премине ...не е честно
животът ни от хаос подреден .

Не може да ги няма тези наши
любими ритуали насаме .
И да говорим само за задачи ...
днес време е за романтичното кафе .

Неделя е ... Пак станали сме рано ,
пак пълни са и чашите ни две ...
Не бързай ... още няколко минути само .
Не спреш ли ти ... то времето ще спре.

stela50

Че то Чачослав го виждахме рядко, какво остава за Айча или пък общи снимки с тях. Направо завиждам (благородно) на тези, които са следили АФК в реално време и са виждали онова, което се пуска от сета. При следващите Чачови сериали е по-скучно, еднотипни снимки с фенове, за последния пък какво да кажем, направо оскъдно Joy

# 641
  • Варненска клюкарка
Фемо,  в така цитирания руски текст пише че Енгин лазвлича госта си от ЛА някой си там Хазар...
Тоест Гинчо си е в Турция, гостът също. Ако е вярно инфото и този се е вдигнал от дойде от ЛА да прави рекламна кампания, значи и Чачослав може да се появи съвсем скоро Peace
В превод от руски из означава от Peace

Аз това видео с Пинокио съм го гледала преди доста време, помня че се посмях, забавно е Laughing

# 642
 Heart Eyes Много е хубаво това в спойлера ти Маргарелче  Hug !
           На ти чичеци

# 643
  • Варненска клюкарка
Проф, подозирам Фема от коя тема го е довлякла и аз се чудя но там админката винаги първа от всички групи успява да донесе инфо. Понякога трудно и се разбират приказките защото често смесва истинското инфо със своите си разсъждения и докъде е инфо откъде е тя не става много ясно понякога. Също и доста плява поднася, но някак съм и свикнала на стила. Въпросната админка живее в Париж, срещала съм откровения нейни, мисля че работи или в рекламен бизнес или в кино и тв  средите, но наистина знае доста неща   Peace

Марги

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 11:16 от Беллора

# 644
Белл, аз съм си Тома Неверни  Laughing . И ние си имаме огромен процент потвърдили се умозаключения, но поне винаги сме ги поднасяли като наши, а не да ги изтипосваме като новина, както явно ги прави въпросната рускиня. Щом работи в рекламен бизнес или в кино и тв  средите поне става ясно защо е такъв стила й. Напомня ми на нашите журналисти, които така украсяват и поднасят нещата, че да създадат новина, поради липса на истинска такава.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт