ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 25 494
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Варненска клюкарка
Най после се сетиха да сравнят костюмите на Хазал и ХазаР tooth

Ха ха, втората девойка която водеше Емко, нататък пък беше под ръка с Юнал, ама не помня преди да се зашият със Санемката или после Peace Пък и работеше на сета hahaha

# 616
  • I Love You 3000
Аааа Белл, браво bouquet
Не се бях сетила, но в това истинският Баръш да е бащата на това дете има голяма логика!  Hug Нали въпросният Баръш едно време е бил влюбен в някаква жена , ама техните не му дали да спре да учи и да се вземе с нея. Сашо уж се върнал да ги убеждава, но те взели , че "отвлекли" Баръш. Може би, въпросната жена да е и забременяла тогава и сега да е дошла да си отмъщава на татьо и мама. А Сашо да й помага, защото татьо е щял да навреди на Филкини по някакъв страшен начин. Само това е да знаете.

# 617
Малииииии, всяка си пише нещо си Laughing и аз съвсем се обърках ooooh! коя за кой сериал си бърборка.Joy
Видео с пернатото ни пиле Mr. Green по въпроса за аркадашеството. Whistling
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456246591%2Fcbade3db70e03 … pl_wall_-58199741

# 618
Ети, тая скумрията де изобщо не му помага. Тя го иска за себе си. В предишната серия ясно проличаха намеренията й. Но може и затова да са били женени само един месец преди 6г., за да узаконят детето на Баръш. Обаче пък ако на Баръш защо се казва Саваш. Но и аз очаквам Баръш да изскочи от някъде. Да кажем нещо като историята в Ичерде без полицейската част.

# 619
  • Пришълец
Ха ха, втората девойка която водеше Емко, нататък пък беше под ръка с Юнал, ама не помня преди да се зашият със Санемката или после Peace Пък и работеше на сета hahaha
Не знаех Laughing

Капитана  не е  Баръш Калъч по чаровност.

За съжаление не е Laughing Да знаеш как ме радваше факта, че на наш Емко му намериха достоен конкурент. И като го види още как да не повярва човек, че има защо Емир да ревнува от него. Не е някой смотаняк, че да го отпишеш още отначало. Хубав мъж, богат, образован и най-важното обичащ Фера и проявяващ разбиране. С основание Емко все си търсеше повод да му се нахвърли. Mr. Green
За разлика от Пинокио в НИ примерно. Само като видя по снимки ме напушва смях Mr. Green Адвоката и той един такъв никакъв. Mr. Green

# 620
  • I Love You 3000
Рори , може Баръш , да е искал да го кръстят на брат му. newsm78 А със сигурност Скумрията си е харесала Сашо. Все пак трябва да има интрига. Но със сигурност си помагат взаймно за нещо срещу бащата.

Не знам все търся логиката  Confused А накрая наистина ще излезе , че Сашо е забравил , че си е свалил гащите в една пианска нощ и на другият ден като ги е обувал, не се е е сетил за какво ги е събувал.

# 621
Истинският Баръш няма да се окаже жив . Детето да е от брат му Rolling EyesТя сега се влюбила в Сашо . Детенцето  няма вина ще му разбият психиката Imp Скумрията  използва всеки момент .

Пернато пиле знаещо как  да се държи не като некой дето  се чекнЪт   и фъфлят .

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 23:22 от femmi2

# 622
  • Варненска клюкарка
Той Пинокио е като младия вариант на Мистър Бийн, ама как все такива смотльовци са ги събрали ooooh!

Фемо, истината е че за Саваш почти нищо не се знае, по едно време брат му та брат му, ще вземе да изскочи нещо там... Ако докато се размотават да връщат Филка в изходна позиция на драгия зрител не му втръсне да гледа все едно и също... Rolling Eyes

Сега я видях Mr. Green

# 623
  • Пришълец
Детенцето  няма вина ще му разбият психиката Imp
Няма да е първото  Laughing
Ети на предната страница е нахвърлила накратко в някоя от точките за другите потърпевши. Зейнепчето, малката ”майка”... хич не ги щадят децата бе #Crazy

Онзи ден обсъждахте, че в НИ за различни героини се използва едно и също име и веднага си спомних за Джан в АФК. Joy В първи сезон някакъв от персонала в Хилса, братчето на Емко и то, а в третия и полицайката hahaha 3 бр. Джан Joy

СарСем скоро не бяхме ги виждали hahaha

# 624
  • Варненска клюкарка
Помня в някаква полицейска сцена там акция нещо си, бяха ги хванали зрители как я беше погледнал, хич не беше по Сарпски hahaha
СарСем Joy

# 625
    Що не я гръмне   с пАтлака  Mr. Green  на 24  ако познайте с Марга ще е за сефте  .  Няма да сложат фото  фаним клюто

Сонгюлче Heart Eyes Heart Eyes

Аркадешеството    кво да го коментирам  повече   #Crazy     Всеки си вярва в каквото си иска !  

Скрит текст:
този със   Седеф Авджъ от къде ми е познат  newsm78 newsm78  

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 23:05 от femmi2

# 626
  • Варненска клюкарка
Журналист, има рубрика в някакъв вестник, май Миллиет, ама не съм сигурна.

Ама кака вярно скоро не е хвърляла къчове никъде  newsm78

# 627
  • Пришълец
Ааа, на 24-ти е рожденият ден на кака ли? Ча не се появи на неговия празник, дали пък няма да го видим на нейния tooth
Все се случва наобратно на онова, което очаквам, затова по-добре да не предполагам нищо hahaha
Аз за рд на Ча не исках снимка, а тийзър на Протектора. Чаках, чаках, а по ирония на съдбата се появи на друга дата Mr. Green

# 628
  • Варненска клюкарка
Марги и аз така, чаках тийзър за Чачовия рд, а ни изненада на Хазалиния Joy Даже ми се струва че вече е време за втория Crazy

За какиния рд предпочитам да не мисля нищо, то и без това едва ли ще разберем нещо, по-добре да сме в блажено неведение. Аз се шегувах за летището. То само престоя и по летища и самолети отиване и връщане ще е 2 дни Peace Знам че не и е голяма ролята, ама все пак да се вдигне само за седмица.... Thinking

# 629
  • Пришълец
О, стига да са заедно ще се вдигне...
Дано е дошло време и за втори тийзър, пак е нещо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт