ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 25 496
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Пришълец
Да, аз по снимките, които сложи Бел разбрах, че за същата сцена става дума. Днес ми попадна на мен, добре го изигра Хазалка Laughing

Майсторка е Габи smile3521 Имам аз лично преживяване с едно нейно произведение Laughing
С ключова дума Габелфи в Гугъл, лесно се открива това, което търси човек сред нейните неща. Wink

Предполагам, че е нова

# 601
  • Варненска клюкарка
А-а пусна мухата и сЯ да ходим да търсим Габелфитата hahaha

Доколкото разбирам това е лайкнала Лорка в някакъв от латино фенските профили- лайк с коментар  stunning - зашеметяваща Peace

Аз също много харесвам тази снимка, но тук Хазал е през февруари и е с десетина кг по лека....

На горната снимка с Фикрито как се е селфила ooooh! Излязла е с камбест нос и 2 пръста чело Rolling Eyes

# 602
Белл, видя ли кадрите преди да седне в колата. Тъй като е с къса, ама много къса .... пола може би, ми се стори че краката са хубави т.е. слаби.
И докато гони Хикмет да го поздравява за жената и бебето ми се видя сякаш отслабнала. Даже си помислих на шега, че явно много дубъли на сцената с гоненето са направили, че чак е поотслабнала. Ти имаш набито око и ще кажеш така ли е или ми се е сторило.

# 603
  • Пришълец
В това, което сложих на предната страница, се вижда този коментар на Лори под нещо зеленеещо се, т.е. снимката е тази от поста на Бел. Laughing Има коментар и към още една, скорошна.

# 604
  • Варненска клюкарка
Рори, това с краката го видях на снимка не на видео. И на мен ми се сториха поотслабнали, но тя видимо напоследък пак е възобновила спорта, дано да вземе да и се отразява по-бързо.
Но в лице е прекрасна, на нея там много и отиват няколко килограма повече Peace

Преди няколко години коментирахме 2 видеа от потребителка от темите на онлайн гледането, ако Надето се сеща за името и.... Джейн ги донесе при нас, та тя беше ходила на сета на АФК в университета и пишеше че на хазал краката са слаби, по-едра е в горната част на тялото, а Ча е висок и слаб, но обема при него идвал от широките рамене.

Марги коментарът под костюмчето е Красавица Peace

# 605
  • Пришълец

Марги коментарът под костюмчето е Красавица Peace
Имах предвид, че коментарите на Лори уловени от феновете са два, но към различни снимки, ”красавица” и ”зашеметяваща”

# 606
  • Варненска клюкарка
Марги ето я цяла, не знам защо при теб излиза само долната част newsm78
Последвала е профила на Хазал, но разглежда и лайква в латино профили newsm78  Или заради това че може би на испански са и достъпни коментарите, сигурно няма човек в ЛА който да не разбира испански Wink

# 607
 На мен ми липсва Габи  Heart Eyes  Колажи на Елбарите прави  . Не влиза във форума  Rolling Eyes Марги ти минаваш ли през нейния туитър ?  

не ми аресва Айчата на тоя колаж  от любимата сесия на Марга

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 20:41 от femmi2

# 608
  • I Love You 3000
Пак ме заварват бая коментари , та .....

1:Бел, правилно ме поправи не човек , а сериален образ Mr. Green Но пък и този образ трябва да бъде измислен от някого, та яда ми се насочва към сценаристите  #Cussing out Наивна съм може би, но ми се иска поне за това дете да не са измислили такава тежка драма. Поне него да пошадят , па макар и да е от Сашо. Ама те така маскарят образите на децата в този сериал, че думи нямам.  ooooh!  В реалния свят всичките лапета трябваше да ходят на психотерапевт отдавна. То не беше малката 3-4годишна  Зейна , която и утрепаха майка й; трапосаха я на напълно непознати, трябваше да си мълчи за баща си; да върти номера на леля си; да крие диаманти и т.н. ooooh! После малката 7- 8 годишна Майка - мащехата пияна я гони с дни на улицата; опитва се да я изгони изцяло; бащата в затвора; отвлича полицай; знае как да кара кола и да ползва приспивателни и т.н. Изобщо за децата жал няма, ама затова СЕМ няма Naughty

2:И аз този похват не го разбирам - Как пък няма да помниш, че си лягал с някого, колкото и да си пиян? newsm78  Това да не е като да пиеш вода. Все пак се изискват някакви физически усилия. И точно Емковият случай беше изключително по - достоверен. Човека помнеше , че ги е вършел някакви , но може и да е забравил предпазните средства. На това вярвам, на друго - не Naughty

3: Сцената с Филка и Сашо в колата наистина беше много добра. Рори много правилно я е предала. Аз просто гледах да свърши по - бързо. Laughing Радвам се за Хазал, но образа на Филка не ми харесва. Не виждам никакъв добър финал за Филка. Изобщо не я виждам да излиза от това блато, с който и да е. Виждам я на дърти години в същия коптор с поредните племенници , на които да прави макарони със салата до откат.

4: Хазал определено е смъкнала кила. Поне от първи епизод до сега има разлика.

# 609
  • Пришълец
Никак не са се постарали за този колаж, но за любимата ми Чачова фотосесия си права Феми Grinning Heart Eyes
Габи по-рядко влиза във фемирския си профил, ползва предимно другия....

ПП от миналия ден ми прави впечатление как Рори и Ети взаимно се допълват, браво Grinning

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 19:08 от Маргарита Н.

# 610
  • Варненска клюкарка
Ети, по последното КС вчера ми се струва че Филка отново е в изходна позиция с всичките келеши на главата си ooooh! Въртят, сучат и пак и ги тупват, а така няма как историята да има развитие #Cussing out Това е преливане от пусто в празно и съвсем скоро зрителите ще се отдръпнат. Имаше някаква светлинка, нещо различно за окото от обичайната мизерия, и ей я пак същата и който и да остане от мъжете с Филка  ще и е като поредното дете за обгрижване ooooh! Да не говорим че няма мъж който да си вземе такава беля на главата- едно е любов и да тича след нея, но то от толкова народ покрай Филка, време за любов няма да имат ooooh!

На мен може би Айчата ще ми хареса малко повече от други с които е играл. Поне изглежда естествена Peace Даже леко обикновена, нормално симпатично момиче и ще видите че това ще стои добре до Ча Peace Вече сме го виждали с такава, която хем не става за актриса, хем разперва присъствието си и мрънка по целия екран и не оставя  Ча да покаже нищо, толкова нищо че започва да изглежда смачкан и съсухрен, друга пък е незабележима, толкова незабележима че съвсем и орязаха ролята...  Не знам, по-добре въобще да не ги мисли човек колежките, повечето са един дол и ако не ги мисли, може пък да вземе да се изненада приятно Grinning

ПП Не знаех че Габи има два профила Peace

# 611
 Хиената Иджлял в Сега и Завинаги го упои  Ийт си мислеше ,че  се натряскал. Излъга го за  бебето  забременя от друг .
Не по естествен начин а  инвитро  в клиника .Онзи не се усети че го  мами .

Атеш от Моя живот се напи заради Бахар и Ейфсун се възползва.   Не си спомняше  оная го излъга,  че са преспали    за да ги раздели каза че е хамиле .Еднотипни сюжети  .

Така както го разказвате   Филка на финала на дизито ще гледа децата  Сашо ще помага .Ще се сдобрят  разточват с капитана и  с- вото на Сашо .Трябва пълнат епизоди.  Капитана  не е  Баръш Калъч по чаровност.
Ще свикваме с  различни  хора и актьори.
В Т видях как  се карат с Филка и за малко да я целуне но се спря.
 Като  Емо и Фера  са .
За партнерките каквито такива .Ще се наслаждаваме на играта на нашия красавец .От всичките СС е нетърпима .

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 20:45 от femmi2

# 612
Феми, тя караницата беше казвам ти дъще сещай се снахо. Като коментираха емоционалните проблеми между малкия престъпник (по когото си пада Кираз), който Сашо взе под крилото си и леля му, която работи при Филка и на която е помещението всъщност говореха за неизказаните чувства и истини помежду си, но пък говорейки за други не можаха да излеят докрай всичко насъбрано и съответно се появиха гръмотевици и светкавици, напрежението достигна критична точка и за малко да се цунят. Ама явно ще е по-нататък.
Да, за съжаление са отново в детската градина и вече си имат и снаха, но на възрастта на Хикмет, а в скоро време и бебе. Филка и големия брат се чудеха какво да правят з бременната. Тъй като тя твърди, че са я били братята й отпадна варианта да търсят семейството й. И накрая двамата си дадоха сметка, че Хикмет и Зейнеб не могат да се грижат за себе си, така че явно и девойката и бебето пак те ще ги гледат.

# 613
  • Варненска клюкарка
Фемо, точно затова казваме с Ети и с Марги че такива сцени изглеждат неестествени, като кръпки зашити на видно място с бели конци ooooh! Досадно е и обидно за интелекта ooooh! Както казва Ети, един човек това няма как да не го помни, детайлите може да му се губят но основното ще го помни. А и сме в ерата на ДНК и всичко лъсва с един тест smile3502 Затова казваме че при Емко беше най-реалистично- забърса някаква случайна, метна я от вратата и за краката, щото с тази цел я беше довел Peace Но като всеки нормален човек първото което се сети след благата вест беше за ДНК тест Peace Искаше тест макар че знаеше че е бил с нея, а по други сериали хем нямат спомен, хем ги лъжат женорята кви са били супер любовници, а накрая даже и тест не знаят какво е- ами досадно е  newsm11 Такъва глупости минаваха преди 20 години в тъпи латино сериали, даже и там бяха дразнещи, но в сегашната действителност изглежда оше по-малоумен и нелеп такъв похват #Cussing out
Аз съм сигурна че ще изскочи нещо при скумрията на Саваш Peace Обаче ми е странно бащинско отношението на Саваш към детето, първото което трябваше да направи като лекар е да провери истина ли е. Но ние понеже тънем в мъгла около докторчето, може би той да е знаел или ще изскочи нещо друго там. Да не вземе да се окаже дете на брат му който уж е умрял пък може и да не е newsm09 Другото което ме поразява в разни малоумни сериали е фалшифицирането на ДНК тестове или носене на някакви коси, нокти и т.н. Доколкото съм чела, пробите се взимат от един екип, слагат им се кодове и така пристигат в лаборатория, като работещите нямат идея кого изследват, а после на финала изследванията  отиват при трети екип и се получават срещу кодове. Но комшиите и по тази част използват много елементарни похвати и всеки санитар или случайна сестра могат да фалшифицират резултат ooooh!

# 614
  • Пришълец
И аз съм на същото мнение, само СС не ми харесва, другите партньорки на Ча по-биват Peace
Феми, точно за Ийт си мислех днес, докато обсъждахме тоя абсурден похват, от героят на Толгахан спомените са ми сравнително пресни. Разбирам примерно главната героиня да е наивна, тиха и прекалено кротка, такива с лопата да ги ринеш, но като видя и любимия й да е някой заблуден и прихвам направо hahaha На тоя вечно му тровеха живота я леля му, я жена му, после пък една Фикрет, мъж голям пък оставил се беше на няколко жени. ooooh!

Емко имаше една конкретна цел, затова и беше довел Рюя. На следващата вечер водеше и друга, не по-малко тъпа от нея, ама Фера я изхвърли преди да се качат иначе и тя можеше да го потърси след време и да създава проблеми. Шегичка hahaha Втория път беше ясно, че целеше да подлуди Фера от ревност и хем погледа малко сеир hahaha

Общи условия

Активация на акаунт