ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 25 505
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Варненска клюкарка
Гъкмо си редактирах последния пост и видях че си писала Марги, та затова в нов да го сложа...

Лорка последвала Хазалинда, пък тя май лайква любимите турци на Ча както веднъж беше писала под някаква снимка с групичка от Чачовите приятели зад океана Mr. Green

Лайкнала е няколко Хазалини снимки, едната е с червеното костюмче Party
Миналата година пък беше попаднала в някакъв фенски латино АФК профил пълен с Фемирски сцени и колажи tooth

# 586
Хелоуууууууу Party

И к'во  излиза сега, tooth бай Фатю си съчини виц, Laughing а се оказва че Ча е един от най-близките приятели на Хазал?!

# 587
  • Пришълец
Нещо такова, Наде Mr. Green

Ако става дума за истинските профили, а не фотошоп, Лорка и коментар е оставила даже.
Фотошоп ще е си мисля, Thinking иначе тоя фемирски кадър какво прави и той там при отрязаната снимка с Хазалкиния панталон....
Вай, знаела за съществуването на Хазалинда, нали с аркадашчето й са аркадаши нормално Mr. Green

# 588
  • Варненска клюкарка
Марги и Лорка знае и Нетфликс също, нали и лайкнаха там някакъв лайк на тийзъра на Протектора  Mr. Green

Нищо не разбирам от Туитър, Инстаграм,ФБ и прочие но последването е факт, за снимките нищо не мога да кажа Peace

# 589
  • Пришълец
Ами те са толкова последователни феновете при туитванията и вечно отбелязват Ча, Хазал, Енгин, вече и Нетфликс, като едно семейство са си, как няма да се знаят tooth
И днес има акция в Туитър, ако открием обобщени резултати, в което малко се съмнявам, любопитно ще ми е да ги видя Laughing

На тази колежчица в НИ, истинското й име било Хазал Laughing

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 15:19 от Маргарита Н.

# 590
Цитат
миличките  Heart Eyes    закуска у леглото поднесе    

Съзнателно злоупотреби    държеше се на краката  не беше чак толкова пиян . Филм да става  важното  да  се предпазва в  живота .  

Руята мислеше, че е  бащата   като се роди изненадка  Mr. Green  Емир се отърва  онези останаха  без парите на фамилия Сарафолу . Айсун се радваше     при Фера ходи да я тормози  #2gunfire   Не ги разделиха те  шамара на Емир кога се изнерви  .

Лорка отразила Хазал .  Ча е в Щатите   няма начин да се е върнал да е излязал с Гинчо   феновете да не го налазат за снимки .
 Енгин не се прай на лисица  ами да сложи Ча без загадки ! #Cussing out  

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 09:00 от femmi2

# 591
  • Варненска клюкарка
Ей вярно че за днес беше, аз отдавна спрях да им отбелязвам акциите и ни брой им знам ни цифри... Но така е Марги като вземат да туитват не пропускат и Нетэликс както и МЯ и АЯ и оше 5-6 абревиатури Laughing

Наде и забележи какво казва Хазал давност 10 години hahahaИзминали били 10, та то дизито свърши преди 6 hahaha

Писали сме тук за студените ветрове, но това е някъде след 55-56-та серия. Може би края на април 2012 г. И като се има предвид от какво естество е скандалът в ЗП и само споменаването на имената на наЩи буди доста въпроси, ама толкоз ще я свърши Аксой Mr. Green Иначе всички сме гледали кадрите как един през друг се обясняват как са останали последни в ресторант в единствената си свободна вечер от много време ... сигурно са отишли да се поскарат там hahaha

Бе да ходи да пасе Аксой, пак ще я потърси. Прави успешни рейтингови сериали, но никой последните години не му е стигал 40 серии Whistling И то сериал в който няма моди и красавци, нито дори за съжаление на Ети боксерки ей така да се поразвее някой там добре намокрен с вода hahaha

# 592
  • Пришълец
Хазал решила да закръгли годините на 10, едва ли наистина са толкова... В противен случай излиза, че се знаят от много време, ама няма да доглеждаме hahaha
Едно е сигурно - с Аксой взаимно защитават интересите си Whistling

Право казваш, Феми, в живота да се пази Ча Mr. Green Ама като знаем как устоя на едно друго изкушение, хич не си взима поука от сериалите си hahaha
Че и дете да има, той ли ще го гледа?! То ще си има майка, ако е актриса, тя да му мисли, нейните изяви ще се преустановят, не Чачовите. По принцип мамите поемат грижата за келешите, татковците са по-заети Mr. Green Може би не всички, ама знам ли Joy

Ах, тая Фера, да ходи Емко заради нея да охлажда страстите в снега hahaha

И други хубави гифчета срещнах, може да ги метна и тук...

Пък тоя кадър с Аман е един от трите, които харесвам с него, но изключително рядко попадам на него...

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 15:51 от Маргарита Н.

# 593
  • Варненска клюкарка
Устоя-ха го Марги, зорлем. В неговия случай се получи точно по приказката всяко зло за добро. Но кой му е виновен, такъв шанс имаше както никой друг в бранша, а той самия замалко да го изпорти.  Ако не бяха го хванали кой знае къде щеше да е сега, по-гламав е отколкото ни се вярва ooooh! Но поне нещата му се случват в правилния ред Laughing И да е жив и здрав Гинчо.

Да се надяваме че някои неща от филмите си е научил че лесно се случват ако не внимава... Сценариите са като книги за живота. Пък дори и да не чете книги все нещо ще му влезе в главата от сценариите които преглежда Peace

Хазал е умна и отлично знае какво да каже- искала е да каже 10 и толкова е казала, колкото е вярно нейното, толкова е вярно и другото Peace

Станала е тренд в Т

пп Ама каква е хубава сцената там където му отряза мераците, за миг какво разочарование мина през лицето му Crazy Омайва я, стопли я, понапи я и вече беше така smile3508 пък то hahaha

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 15:58 от Беллора

# 594
  Маргии  имаш право . Някой си оставят кариерата или  балансират . Фахрие   хамиле    няма се връща на екран .Капат като круши късмет е ако се задържи   така че добре е решила .  

Цитат
Марги   тук е добре  след ваканцията    като почна сезона  стана....  Outta Joint

още едно където  бива

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 19:42 от femmi2

# 595
Марги, ама този кадър с Аманчо спокойно можеш да го представиш и като кадър с Емко или Ча. Красива снимка на която лицето не се вижда ясно. И аз го харесвам на тази снимка.

Велика Хазал в сцената в която честити брака на брат си както Ети писа трябва да се види, но има още един момент който ми достави истинско удоволствие. Ети разказа как на финала се ревнуват със Сашо, но погледите, усмивките, израза на лицето на Филиз не могат да се разкажат. Така както си седеше в колата на адвоката така ошамари с поглед Баръш, че на мястото на скумрията не бих му позволила да шофира. Тя според мен е съща Гицка, но по-лош вариант защото използва детето. А Филиз дари адвоката с такава прелестна усмивка, че той сигурно ще си премести кантората в ателието. В тези финални кадри Хазал сияе. Много е сладка.

# 596
  • Пришълец
Рори, днес гледах откъс точно с тази сцена, Филиз в колата на адвоката Laughing

Феми, вярно, че е свеж Ча в началото на втория сезон, но на снимката със Сера не ми харесва. На тази, която аз сложих, както и Рори отбеляза лицето не се вижда съвсем. Много ми е красив на нея Heart Eyes Рядко я виждам обаче, ще взема да си я запазя Laughing

Връщам се на това, че много ме изкефи както е описано Mr. Green
Омайва я, стопли я, понапи я и вече беше така smile3508 пък то hahaha

още оттук й мята белтъци Mr. Green

Всичко върви по ноти...

Завалията, като за финал на вечерта отмъщението му се стовари върху тиквоча Mr. Green

На сутринта продължи с опитите, но и те безуспешни  Laughing Едно сладко гъди, гъди имаше Mr. Green Как се задържа онзи поднос, не знам Joy

# 597
  • Варненска клюкарка
Аз я гледах въпросната сцена в колата Филка с адвоката срещу Саваш и скумрията. Много добре и се получи на Хазалинда, точно му би на докторчето два шамара от разстояние hahaha Вчера писах за нея, даже и снимки сложих. Само видеото не можах да намеря да метна и него.

Връщам се на това, че много ме изкефи както е описано Mr. Green
Омайва я, стопли я, понапи я и вече беше така smile3508 пък то hahaha

още оттук й мята белтъци Mr. Green

Всичко върви по ноти...

Завалията, отмъщението му се стовари върху тиквоча Mr. Green

На сутринта продължи с опитите, но и те безуспешни  Laughing Едно сладко гъди, гъди имаше Mr. Green Как се задържа онзи поднос, не знам Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Марги, и аз се учудих подноса и най вече кафетата как останаха на него Laughing

# 598
Цитат
Иначе всички сме гледали кадрите как един през друг се обясняват как са останали последни в ресторант в единствената си свободна вечер от много време ... сигурно са отишли да се поскарат там hahaha

Joy Joy Joy
    поскарват се ,  нали е серт характер  всичко свършва  Mr. Green smile3502

майсторка е Габи  

дали ще награби Айча така като я лепне до стената  

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 17:49 от femmi2

# 599
  • Варненска клюкарка
Цитат
Иначе всички сме гледали кадрите как един през друг се обясняват как са останали последни в ресторант в единствената си свободна вечер от много време ... сигурно са отишли да се поскарат там hahaha

Joy Joy Joy
    поскарват се ,  нали е серт характер  всичко свършва добре ето така  Mr. Green smile3502

И не само, там е бил Мелих с приятелката си, Хазал и досега се среща с тях, той беше с нея в Анталия, имат снимка. Пък що и неговата приятелка беше с тях, и ква е таз вечеря с колегата в свободната вечер, и той що не си е при продуцентката....  Пък и отивали да и хващат такси и докато го казваха се разминаха таман с три hahaha

Жива да си Фемо откога не бях го виждала тоя колаж, наистина е майсторка Габи Heart Eyes Липсва ми Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 17:29 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт