Корайчик си няма и идея кой е тоя, пък той му се нахвърля 
А това което гледаме сега е от следващата серия, значи Хазал току що е навършила 21, нали са със седмица разлика 

Ще се жени тоя балък за Сехер, ама тя Сехера си беше обезчестена, какво й се чувства длъжен на нея

И с нея има снимки, ако ми попаднат ще ги сложа 

, и все познати муцуни в него.
. И на мен, както на Белл, някои моменти са ми все едно за първи път ги виждам. Хем поне на Бтв епизодите съм ги извъртяла най-малко по три пъти, заради коментарните ни студия. Уж трябваше всичко да ми е познато, а все изскачат незабелязани досега неща.
Но, съм съгласна и че целият каст е блестящ. Само с нашите нямаше да се получи като краен резултат това, на което се наслаждаваме в момента 

Пази Боже
Ама много е радвал колежките на сета де, било то и само с присъствието си
Ахуто особено се е привързала, че все около него е кръжала 
Вманиачена по Емко
Онзи път като Юнал я представяше на синчето си, казва, че май се познават. И тя потвърждава: Да, от фитнес залата
Човекът под път и над път среща такива като нея, всички ли да помни 
Лара пусна една много уместна шега, но не се сещам каква беше...

Пази Боже
Ама много е радвал колежките на сета де, било то и само с присъствието си
Ахуто особено се е привързала, че все около него е кръжала 
Аз все се чудех неговата кака освен хубост в онези времена какво е намирала у него, ама като се сетя как и други каки му се лепяха, също мухи на мед.... Едва ли всички бяха опитвали от меда, ама от чара са усетили 
Ами остави човека да каже, ако си е струвало ще те отбележи 

но все пак звучи малко смешно, разбрали, че ще стават родители при рутинен преглед, ама иначе е в 12 г.с. албанката
Сега вече ще грачи на воля, все някак трябва да приспива бебока 
това вече е нещо хубаво.
То и на Чачовите келеши ще сме, ама дотогава може да сме баби, че не се е разбързал
това вече е нещо хубаво.
То и на Чачовите келеши ще сме, ама дотогава може да сме баби, че не се е разбързал 

Че с тая банкетна клапа и тоя апетит, след десетина години дано да му е останало нещо за харесване. Други любимци освен Чачослав нямам, може да се позаглеждам тук там, но друг не ми е интересен като него 

Препоръчани теми