ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 25 461
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Пришълец
Много куха я бяха измислили тая Рюя Laughing  Емко иска ДНК тест, а тя веднага навита. Дори майка й се цупеше повече от нея и се правеше на обидена заради съмненията му, щяло да стане ясно и Емко да съжалява за думите си... И двете до последно вярваха, че той е бащата. hahaha
Ама как обаче ни при Емко, ни при Корай се случваха тез неща от първия път, цяло чудо си е за турски сериал. Mr. Green

Чачун и Киво са ми любимците на мен, колко дълго ще е никой не знае hahaha на други се възхищавам ей така, между другото  Mr. Green

Жансуле  tooth си е все същата според мен.

Едни красиви Бехлюл и Нихал Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 11:55 от Маргарита Н.

# 721
  • Варненска клюкарка
Киво чак любимец не ми е, ама ги преживявам нещата ако му тупнат неподходяща колежка или за пореден път дизи с Еджела и Зерин Текиндор #Cussing out Тоя път Зеринката му се размина- Не че не е добра актриса, ама веднъж бавачка, два пъти тъща, аЙ пък стига му толкоЗ ooooh!

Марги то до онзи момент цяло чудо си беше главна да не снесе златното яйце от главния. после вече имаше и други, но, даже Зиза дето е гледала много сериали го отбеляза tooth
Вярно, при наЩи нямаше точна стрелба от първия път hahaha Всъщност последната заснета серия от ПЕ не беше излъчена, там май щеше да е станала заварката и Гизема щеше да е в ролята на единствената му екранна любов, с която да са уцелили нещата от раз hahaha

# 722
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Я па Джансула ква готина снимка извади!  Shocked
И не е съвсем същата, Маргарелче, щото е пипната тук-там у фейса, ама на тая снимка не личи много. Иначе си спомням колко нескопосани пластики има. Даже сме коментирали тук, че трябва да кара хирурга да вземе да ѝ върне парите. Или е ходила при друг да я оправя от първия, или фотографът е голям майстор, или майсторски е пипано с фотошопа.  Peace

Аз на Толгахан му харесах сериала "Сега и завинаги" и нищо друго. Новият му, който върви в момента нямам време да го гледам. Някои от старите му не бих си причинила заради колежките  Mr. Green. Той в последните години е споменавал, че му се ще да стане баща. Така че, ако е вярно, да му е честито.  Peace

# 723
  • Пришълец
Ча май не е играл досега повторно с бивши колеги, newsm78 както е при Киво примерно. Laughing Харесвам ги и двамата, Ча повечко, Mr. Green ама не съм ги гледала във всичките им роли, нищо, че са ми любимци Laughing
Много съм разсеяна, с Хазар се знаят още от Олигофренията, а сега и в Протектора Laughing

Хубава новина и при Толгахан, и при БуФ-четата също. Дано е вярно. Едно желано бебе си е голяма радост за родителите, пък и тези около тях.

Явно не гледам внимателно, Профи Laughing

# 724
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ети нещо не се е мяркала тия дни.  Thinking
Я да сложа примамка  Wink - от сета първия сезон.  Peace

# 725
  • Варненска клюкарка
На мен лицето на Жансуто ми е идеално за отрицателна роля- воднистите очи и неприятната физиономия  не биха могли да и отредят друга роля Naughty  Да, има корекции на носа, но стана по-зле отколкото беше. По рождение ноздрите и странно са разляти по бузите и не можаха да ги оправят с операцията, само още повече и изкривиха носа, и бузите и още повече провиснаха и като се усмихнеше нещата повече или по-малко дърпаха в някоя посока. Сега е поотслябнала доста и може би от там идва разликата, естествено и от фотошопа Peace Помня че доста я дъвкаха по медии и мрежи заради неуспешната корекция.

, Проф, надявам се за новата серия да се появи. На мен пък ми се искаше да видя Филка как ги подпуква с чепишците, но не можах да намеря частта ooooh!

Кивовия сериал го спрягат за края на ноември, значи НИ може да устиска още 4 седмици, там някъде или по-рано ще тръгне и Керо с Ибрахим Челиккол. И двата са от т.н. мъжки сериали но и тримата главни имат дзоста голяма фенска подкрепа...

# 726
  • Пришълец
Силно се съмнявам в успеха на сериалите, които предстои да започнат. И амбициозни проекти с обичани актьори се провалят, а в четвъртък преждевременно приключилите са най-много.newsm43

Излъчването на Жансуто я прави много подходяща за психарски роли. И онзи в ролята на Халил е незаменим направо.  Много убедителни и двамата. Ама то по принцип в нашия сериал всички си бяха по местата Laughing

# 727
  • Варненска клюкарка
Обещавала всеки ден да се пуска в сторито Peace

Още един кадър от рекламата на Фокс, вижда се татуировката и Twisted Evil

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 15:06 от Беллора

# 728
  • Пришълец
Отива й червеничко, ама тая рокля не е сред най-подходящите за нея Laughing

# 729
  • Варненска клюкарка
Никак не е, този тежък бюст не е за това деколте. Тя е поотслабнала малко от времето когато е снимано това видео, но все пак не е добре. Само косата и е хубава. Много ме е яд на нея че цапа тази хубава кожа с татуировки, бива да е опака, бива да е навъпреки, но с тази професия, трябва да внимава за някои неща. Помня в АФК Дениз Оур на яхтеното пристанище, времето топло и явно се беше поизпотила, а на рамото и откъм гърба въпреки грима синееше огромно тату ooooh!

# 730
  • Пришълец
Косата й наистина е много хубава,  Peace Хазалка с къса коса или пък дълга, но черна не я харесвам.
Хич не си падам по татуировките, ама да кажем, че ако е само една и неголяма като размер става. Ама Хазалкините са няколко ooooh!

Единият от Филкините братя с нова визия ли newsm78

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 15:59 от Маргарита Н.

# 731
  Баджаначки , лелки  Joy Joy Толгахан жена му не я долюбват  както казва Еми закъса го мамин сладък  . Не него не му пречи такава я харесва .  

Колко е вярно ще видим. Журналята при доктора ли са прлисъствали та знаят в коя седмица е ?

Марги ти си лелче наистина   се радваш на племеничка  Party

Пази Боже  Жансу  и Емир романтичнУ  Stop Stop  

https://vk.com/cagulsoy?z=video-58199741_456246597%2Fb2b61b91602 … l_wall_-101396376
 зад кадър   май не съм го виждала  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 18:43 от femmi2

# 732
Скрит текст:
Силно се съмнявам в успеха на сериалите, които предстои да започнат. И амбициозни проекти с обичани актьори се провалят, а в четвъртък преждевременно приключилите са най-много.newsm43

Излъчването на Жансуто я прави много подходяща за психарски роли. И онзи в ролята на Халил е незаменим направо.  Много убедителни и двамата. Ама то по принцип в нашия сериал всички си бяха по местата Laughing

wavey

Сладурана Heart Eyes

# 733
  • Варненска клюкарка
Пет са и вече татутата- до Фериха бяха Малкия принц на глезена, това там където се вижда  отстрани с червената рокля и още една за която не конкретизира. Преди 2 години се появи един мини велосипед на тила и най-новата не я знам къде и каква е. И аз мразя такива украси и при мъже и при жени.  На Ча в сцена от АФК личи една много избледняла или прикрита с грим, наистина едва си личеше, нямаше и да забележа, но бдителни фенове направиха скрийн шот и оградиха сянката от вътрешната страна на китката му в кръгче Peace Сцената в самолета, всеки си е на седалката и като протяга ръка към Фера се забелязва, не помня коя серия .

Напоследък с видеата от ВК съм на принципа тука има тука нЕма- едно се отваря две не се отварят и така ooooh!

ЩИ пръснИ ръкавИтИ Mr. Green Доста е едричък за модел Crazy

# 734
В снощната серия на Забранената Ябълка споменаха ФЕмир. Laughing Laughing
Двама аркадаши, единия страдаше за момиче което харесва, но е богата, а той беден и приятелят му спомена нашите за да му обясни, че любовта му е невъзможна, защото не са от една соц.прослойка.
Приятеля на бедния му вика, че е Фериха, Joy а момичето, в което е влюбен било Емко. Joy
Много готино ми стана като чух Емир и Фериха, даже върнах кадъра да не би да ми се е причуло, но не би.
Не че нещо, Laughing Mr. Green  ама-ФЕмир и в учебниците, smile3534 и в сериалите. smile3534

Общи условия

Активация на акаунт