Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 884
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Пропуснаха момента докато всички му се възхищаваха на Йосиф да го изкарат от самотата. Сега не виждам вече някой да го забелязва, а си имат достатъчно други важни герои да им разказват играта.

# 496
Не просто не разбирам кой има нужда от всички тези драми! Не можеше ли поне малко по-лежерен да го направят този сезон!

# 497
В тази болница всички трябва да минат през големи страдания за да им дадат по малко глътка въздух. По едно време вече бях съгласен Калин и Наталия и на остров Тамбукту да отидат само за да ги оставят вече на мира от безкрайните измислени проблеми. За останалите направиха вече достатъчно за да не ми пука какво ще стане с тях.

# 498
Хайде, моля ви се, директора с Романова - до нея е като дядо и - нищо, че са почти набори...И Кръстева не му я давам  на тоя злобен истерик...

# 499
  • София
Ами тогава Цонев да го дадем на Жекова, те със сигурност си пасват Joy

# 500
Хахахха, ами да го дадем, ама пусто нали Владо Пенев каза, че е имал изрично изискване да не го забъркват с Марта, та им е подрязал крилата в зародиш Grinning

# 501
  • София
Хах, това е интересно. Защо така, нещо подробности или просто ей така... :о

# 502
  • София
Нали са "забъркани" в реала, та да няма конфликт на интереси  Mr. Green

# 503
Хах, това е интересно. Защо така, нещо подробности или просто ей така... :о
Той го разказа в първото си интервю по повод участието му в сериала. Каза, че тъй като имат взаимоотношения с Марта в реалния живот, не иска да смесват реалните им отношения със сериалните и затова го е поставил като условие, когато са го поканили.

# 504
  • София
Еее, това е малко тъпо, но ок, няма проблеми. Има много обратни примери на двойки в шоубизнеса и в реала и във филм/сериал и то успешни. Аз си мислех, че е някоя по-любопитна пикантерийка. Simple Smile

# 505
Сцените между Кая и майка й ме докосват. Само който не се е грижел за психично болен не знае какво е всъщност.

# 506
Много силна сцена и страхотна игра на Неда.

# 507
В тази болница всеки втори обича балет и опера, ноооо пази тайна от другите, че да не му се смеят  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat

# 508
  • Пловдив
Кръстева, хахахах! Кърти! Хахаха, и Хинова!

# 509
Може ли някой да преразкаже разговора с момчето със сърцето, Христо и Романова, че не успех каква му беше молбата.

Общи условия

Активация на акаунт