Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 882
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • Разпиляна във въображението
Някой ще даде ли адекватно обяснение защо Мазов е такъв? Поредна глупост в този сериал.

Сега пък всички за Кая. Кая по-ниска от тревата, а сега пък хайде пак с рогата.

Чакам промото.

# 526

Не, Мазов е амеба с косми в носа, май така беше Joy Joy

# 527
  • Кърджали
Мазов и Романова днес си простят боя. Не разбрах какъв ѝ е зора на Романова че момичето иска да учи медицина.
А ЗА Мазов нямам думи просто. Аз разбирам какво иска да постигне. Но това неговото е ужасен егоизъм и злоба.
Иска да накара Хинова да се откаже да работи и да остане да си гледа детето. Но и да иска това, не е такъв начина. Това неговото е направо идиотия.

# 528
Романова не миже да преглътне амбицията на Кая да бъде хирург. Защо -надявам се да разберем в някакъв момент.

За Мазов и малоумното му поведение нямам обяснение.

# 529
Мазов много си е повярвал.
Дали егото му страда или се бори за малкия Стефчо?
Гнусен е ...

# 530
  • София
Ама се раздвижиха малко нещата, никой не го очакваше това.
А Мазов ще си го получи, както и не си го и представял.
Ще вижда малкия Стефчо, когато му позволи съда, след като се разведат.

# 531
Серията нещо не ме грабва. Сега последните 10 мин Христо ще натиска Кая надъхан от момчето без сърце, следва промо как шефа крещи по Банков

# 532
"Това че е баща на детето ми не го прави по-малко изперкал комплексар"

"Ако ще е война, да е война! Никакъв секс за Мазов, никакъв!! "

Smiley Трябва да си направя една тетрадка-речник с изрази, май....

# 533
  • София
Аз пък очаквах точно такова поведение от Мазов, те го подготвят от две серии вече. Тъп гном, дано Лора го накара да се влачи след нея и да я моли за прошка. Абсолютен комплексар, не разбра ли, че така с работата няма да я накара да му върви по гайдата, в предишен сезон нали пак се пробва.. А това с Кръстева, думи нямам. Романова в тая серия, освен че прилича на вещица, така се и държи 😁 Кая много ми харесва как игра днес.

# 534
  • София
Е, не го ошамари Кая, ама избяга.
Промото за утре е добро.

# 535
Добре че бяха Мазови да си обявят война този епизод, че инак нищо не стана.

Промото е обещаващо, дано и епизода е такъв, а не само промотирането да е интересно.

# 536
Христо поне извади късмет да не изяде шамарите Wink

Промото изглежда интересно - явно утре ще бъдат онези сцени със зарята.
И най-вероятно Христо ще зацепи на къде вървят нещата, Кая си глътна граматиката като видя Банков.

Романова е супер дразнеща, в поведението й няма никакъв професионализъм. Принизи се да шушука и клюкари по коридорите, само и само да отрови живота на Кая.
Браво на Магда, един път поне се опита да бъде полезна.

Мазов много долно постъпи. Изкефи ме как остана с пръст в устана като замина Лора.
Тепърва очаквам война там.

Интересно какво показва директора на Романова в следващия епизод.

# 537
  • София
Ванилия, предполагам това ще е отмъщението на Фотев. Нали щял да използва медиите, за да си разчиства сметките с болницата

# 538
Мда вярно, бях забравила за това.

Кръстева много ми хареса този епизод. И много ми стана жал, когато онази я обвини, че е алкохоличка.
Дано си върне подобаващо на Мазов!

# 539
На Мазов жална му майка, ядоса не една, а две жени, то само Лора може да му стопи лагерите ако иска, ама с помощта на Кръстева сега ще му излезе всяка буквичка през носа и то съвсем заслужено.

Общи условия

Активация на акаунт