Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~193

• 42 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug Hug Hug
Чета ви редовно, нямам време да пиша. Да не казвам, че в петък се сетих, че има серия в 23 ч. и разбира се видях само края…  но днес не се въздържах на „философстването“ на Криси Hug
Скрит текст:
Криси Hug, мила Hug, съгласна съм с теб за всяка написана думичка. Само че, аз цитата на майката на Ани не го разбирам така, както ти. И си мисля, че е искала да каже точно това, което си ни написала. В смисъл – гледай деца и се не радвай, че те ще ти бъдат собственост – че винаги ще правят това, което очакваш от тях, че ще ти „вървят по водата“. Та нали точно това се опитваме да правим- да ги направим самостоятелни, можещи, знаещи, за да могат да се справят с предизвикателствата на живота и когато нас вече няма да ни има. Не вярвам майка и да е искала да каже, че не бива да се радваме на успехите им, да споделяме радостите им. Едва ли някоя съвременна майка очаква от децата си те да правят всичко за нея и вместо нея, а тя да си гледа старините. И аз помагам и ще помагам, докато мога. И дай Боже, когато не мога, наистина да не ме изоставят и да ми бъдат опора – от това повече мисля, че не мога и нямам право да искам. Но наистина искам сега, докато все още мога, те да са самостоятелни, да се справят сами с трудностите и да споделят радостите с мама, а защо не и болките. И макар да смятам, че предпочитат да не ми споделят болките и трудностите си, /те го правят точно от уважение – да не тревожат мама/, когато усетя нещо такова винаги съм втълпявала, че понякога дори една топла дума може да ти помогне много повече от всичко друго/визирам примерно пари, връзки, труд дори, с които да речем не мога да помогна/. Хайде и аз стига съм философствала, надявам се мила, че разбра какво исках да кажа. Просто споделих различен прочит на казаното от майката на Ани.
Що се отнася до серията – прехвърлих я набързо с мишката. Нищо ново и неочаквано. Очаквахме Фикрет да се забърка в нещо лошо – и той намери най-лошото. Очаквахме и да не си държи езика зад зъбите – и това се случи. Очаквахме Ипек да се прояви – и тя го направи. Защо Фарук не се изправи пред майка си? Ами аз предполагам, че докато се съвземе от шока и реши да го направи, ще е излязъл резултата от ДНК теста. Нека не забравяме, че поредната каша, в която се забърка Фикрет със сигурност е отнела доста време на Фарук. И докато Есма се тревожи за поредните неприятности на Фикрет, едва ли Фарук ще и „стовари“ собствените си притеснения и вълнения. Та притиснати от времето и скорострелността на Ипек са стигнали до момента, който видяхме във фрага. Е, дали е точно така ще разберем в петък, а може и по-рано да ни подскажат с някое фрагманче. Thinking
Останете си със здраве! Обичам ви! bouquet

# 376
Бризче - когато човек има много ангажименти е нормално да забрави кой ден е....На мен също ми се е случвало понякога....Хубавото е, че има от къде да се гледа епизода и по-късно....
Права си, че всичко, което очаквахме се случи...Добре познаваме характерите на героите....нямаше никакви изненади....
В този епизод се надявам да излезе истината, кой е бащата на Фарук....Останахме малко хора, които да гледаме сериала, но ако искате да си направим анкета.....

Нови снимки на Хатидже - може би и тази година са в Кан с Бурак .... Thinking

# 377
  • Плевен / София
Здравейте момичета
благодаря ви за всичко споделено...Криси,Бризче Grinning
Утре вече ще мога да изгледам серията и ще коментирам....
Ани, ако искаш направи анкета....няма значение броя на гласувалите...важно е да видим ще има ли познали...

# 378
Денят започва с кафе, усмивки и пожелание той да е прекрасен!

# 379
Добро утро  Hug

Щастлив ден с усмивки зареден!

Гости  Hug

Днес да се надяваме, че ще ни пуснат снимките и озета за новия епизод.....

В историята си в инстаграм ,Йозжан Дениз е сложил момент от предстоящия епизод,който видяхме в трейлъра с текст:" От 3 дена нищо не чувам с ухото си.....
Ипекджим,и аз съм човек..."

PP
Лу  Hug писали сме почти едновременно....да не стават много кафетата, изтрих моето...Но го пия в реала....

# 380
Привет! Много трудно ми върви гледането на последния епизод. Сега съм го докарала до гледането на албуми и не знам дали ще изглеждам остатъка. Тягостно ми е очакването непрекъснато нещо лошо да се случи. Дори тези почти черно- бели кадри като от италиански неореализъм ми дотегнаха. Очакваме ли нещо щастливо след мрачното начало на първи епизод от новия сезон. Такава тъга и отчаяние има у всички. Даже в забитата стена на Есма. Сто пъти съм убедена, че имат решение и то е Гарип, ама пусто сценарий. Много ме натъжава филма и може и да спра да го гледам. Хубав ден!

# 381
# 382
Добро утро! Hug

Лу HugАни HugВики Hug

2-ри тийзър за филма...Премиера на 23 ноември....

Deliler Filmi 2. Teaser (23 Kasım'da Sinemalarda!)_Full-HD.mp4
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456239970%2F79 … pl_wall_-58520450

Желая ви приятен есенен ден! bouquet

# 383
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Освен Истанбулска невеста в Каан  представят и ГЮЛПЕРИ, !
Нургюл и Тимочин ...

Привет! Много трудно ми върви гледането на последния епизод. Сега съм го докарала до гледането на албуми и не знам дали ще изглеждам остатъка. Тягостно ми е очакването непрекъснато нещо лошо да се случи. Дори тези почти черно- бели кадри като от италиански неореализъм ми дотегнаха. Очакваме ли нещо щастливо след мрачното начало на първи епизод от новия сезон. Такава тъга и отчаяние има у всички. Даже в забитата стена на Есма. Сто пъти съм убедена, че имат решение и то е Гарип, ама пусто сценарий. Много ме натъжава филма и може и да спра да го гледам. Хубав ден!
Hands Plus1
Все още не съм стигнала до този момент да спра, но истината е, че го няма трепетното очакване от първите два сезона....
Хатидже Шендил и съпругът й, Бурак Саяшар в Каан...

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 11:34 от gostenka68

# 384
58. Bölüm Fotoğrafları

озета....
Скрит текст:
İstanbullu Gelin'e Faruk ve Fikret yüzleşmesi damga vuracak!
Faruk ve Fikret yüzleşmesi Faruk’un duygusal gel git yaşamasına neden olur. Dilara, bebeğini Adem’den gizlediği için kendisiyle mücadele ederken boşanma günü gelmiştir. Süreyya herkese destek olmak için mücadelededir ancak Faruk’un getirdiği bilginin ağırlığı her şeyi sıfırlar. Faruk ve Süreyya kendi aralarında duyarlı düşünerek durumu sindirmeye çalışırken, İpek kendi yöntemiyle soru işaretlerini ortadan kaldırmak ister. İpek’in hamlesi taşları yerinden oynatacaktır.

Yayın Günü: 19 Ekim Cuma
Yayın Saati: 20.00

=========================

Превод на озета....
Цитат
Озет к 58 серии🖤

В "Стамбульской невесте" будет замечено противостояние между Фаруком и Фикретом.
Противостояние между Фаруком и Фикретом послужит причиной эмоционального прилива , который проживет Фарук. В то время пока Диляра скрывает ребенка(беременность) от Адема, наступает день развода. Сурейя изо всех сил пытается поддержать всех, но вес принесенной информации Фаруком уничтожает все. Пока Фарук и Сурейя пытаются между собой переварить эту ситуацию, Ипек хочет устранить вопросительные знаки своим методом. Действие Ипек изменит положение "камней".

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 16:30 от Zlatina3

# 385
Привет момичета  wavey

Вики  Hug Лу  Hug Злати  Hug Гости  Hug

Благодаря за споделеното, за снимките и озета  Hug

Намерих преведения озет във фейса - Превода е направен от ‎Galya Racheva

Цитат
Истанбулска невеста/ Озет към еп. 58
В “Истанбулска невеста”, ще бъде забелязан сблъсък между Фарук и Фикрет. Сблъсък, който ще стане причина за емоционален шок, който Фарук ще преживее. Докато Дилара крие бремеността си от Адем, идва деня на развода. Сюрея с всички сили се опитва да подкрепя всички, но тежестта на информацията, която Фарук донася, унищожава всичко. Докато Фарук и Сюрея се опитват да преживеят тази ситуация помежду си, Ипек иска да отстрани всички въпросителни чрез своите методи. Действията на Ипек ще променят изцяло положението./ melekteam

# 386
  • Плевен / София
Не знам какво ще ни "сервират" в петък.....пожелавам ви хубава вечер с една лъчезарна Аслъ/Сюрея....

# 387
Добро утро  Hug
Синоптиците казаха, че циганското лято днес свършва....Есента ще покаже своите капризи....Мислех, че така ще изкараме поне до края на месеца...ама природа...... Wink

Да започнем деня с едно есенно кафе и да се подготвим за изненадите на времето.....

Гости - Сюрея е с лъчезарна усмивка...ще видим ние ще имаме ли поводи да се усмихваме утре вечер..... Thinking

Хубав есенен ден  Hug

# 388
Благодаря на Ани за кафето и фотосите! Ще го пием заедно!

# 389
Добро утро! Hug

Ани Hug Лу Hug,благодаря за кафенцата и пожеланията за деня!

Моя милост днес има ИД! Wink Laughing Почерпете се....
Скрит текст:

Желая ви приятен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт