Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~193

• 42 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
# 76

Здравейте, момичета!

Явно и следващият епизод ще бъде напрегнат. И без пълнеж. Изгледах 54 епизод вчера на пресекулки и 55-ти епизод по нощите. Харесаха ми. Да, и на мен не ми харесват тези сцени със скока във времето, а и с отношението на дъщерята към майка си. Но може би ще получим логичното  обяснение. Жалко, че те сриват рейтинга. А иначе не са досадни като времетраене. В смисъл дават ги по веднъж в сериите.

Направи ми впечатление в сцената около колата, когато Фарук подбра бебето и количката от студиото. Сюрея, подпряна на колата,  сякаш се замисли и се позабави с влизането в купето. А Фарук бързаше. Фарук е под нечовешко напрежение. Но и Сюрея не е постъпила безотговорно. Просто мал шанс - недоразумение! Нали е казано, че пътят към ада е постлан с добри намерения. Тя не е искала да го притесни, че имал важно съвещание, лелята не беше на линия. И видя в поканата да свири и пее шанс да допринесе и тя нещо за семейството.  А за излизането в парка, Фарук  й разреши, но да не е сама. Допускам, че в този момент покълва някакво зрънце за бъдещи развития на нещата.

Ясно е, че Есма може да  си отиде. Актрисата достатъчно убедително ни предава нейните преживявания за всичко, което се случва, това, което семейството и тя са принудени да изтърпяват. Както и острите й реакции, които допълнително подкопават здравето на възрастната жена. Визирам  гневната й реакция спрямо Фикрет, когато разбира къде е ходил. И с пълно право. Той продължава с дебилните си изпълнения и неовладяни, бурни реакции.

Много от нас допускаха, че Фарук е син на Гарип. В сцените от младостта, Гарип още тогава го даваха като млад, способен и отговорен младеж. Актьорът много хубаво го пресъздава! С малкото екранно време, което има, прави един пълноценен образ. Същият този младеж се превръща в един успял и почтен юрист. Дори и Гюнеш, дясната ръка на Юлфет, знае за него. Така че, Фарук е онаследил добри гени. Както и да реагира Гарип при узнаването на новината, не може да не се зарадва. И двамата са достойни мъже. Ако Йозджан е имал пред вид този  факт като неочаквани обрати в сезона, той не е знаел, че ние сме се сетили вече за това отдавна!?  Grinning

Относно постъпката на Ипек - не я одобрявам, разбира се, но я разбирам. Тя е млада, родена и израсла в охолство. След принудително трудния живот с две бебета, съвсем нормално за нейната героиня  да се поддаде на изкушението. И е права, когато попита Фикрет чии грешки са по-големи, а аз бих добавила и по-фатални!

Въобще във втората серия от сезона дават наченки на пукнатини в отношенията в двете семейства - на Фарук и на Фикрет.

Четох, че и вие допускате дали няма да се зароди нещо между Осман и Дилара. Аз нямам против.

Не знам дали са заети в реала актьорите изиграли Мурад и Баде, но биха могли да се появят за минутки. Дори и като кратко гостуване в семейството, за да покажат съчувствие.  Да, споменаха ги в разговор. Мисля, че беше Осман. 

И да попитам - нали второто бебе на Фикретови се появи с цел да спасят живота на Ада. За нищо такова не става въпрос вече!?

До тук мога да кажа следното: харесва ми развитието, харесва ми и сценария, особено като диалог,  дано само сюжетните насоки да не торпилират хубавата работа до сега!

Момичета, няма да мога често да се включвам.

Хубава сряда!

Ани, прекрасно направена тема! Богата, многоцветна и разкошна като самата красива есен! Поздравления!

# 77
Добро утро! Hug

Благодаря за кафенцето и пожеланията-Лу HugКриси Hug!

Цитат
  И да попитам - нали второто бебе на Фикретови се появи с цел да спасят живота на Ада. За нищо такова не става въпрос вече!?
Криси Hug, Ада беше излекувана с приложената терапия!Тъкмо,когато Ипек забременя и се разбра,че детето е спасено! Peace

Хубав ден на всички! bouquet

# 78
Здравейте, за мен сериалът придобива характеристики на психо-трилър и това не ми е особено приятно. Дано не залитнат в тази посока.

# 79
# 80
Привет момичета  wavey
Току що се прибрах....трябваше да се върна спешно, за един служебен ангажимент и съкратих с един ден престоя.....
Не съм чела нищо, не съм гледала нищо, само видях снимките за следващия епизод и прочетох озета на български.....
Да се "разтоваря" и ще ви изчета  smile3529

# 81
Здравейте, за мен сериалът придобива характеристики на психо-трилър и това не ми е особено приятно. Дано не залитнат в тази посока.

Вики, хм, права си да знаеш! Сега като те прочетох и ми навя и на мен същата мисъл. И правилно си се сетила да  използваш, според мен, думата "характеристикИ", вместо "харктерисикА" Защото второто предполага, че изцяло е станал психотрилър. А то не е така. Само наподобява, все още. Дам, с тази роля на дъщерята от бъдещето, с тази ексцентрична и озлобена леля...

Но все още е добър сериал. И аз все още ще го гледам. Не допускам да допуснат да стане негледаем. Дано!

Злати, сега като ми напомни, ясно се сетих и кадъра, с усмивката на все още изплашеното лица на Ипек. И не само.

Хубав четвъртък!

# 82
Добро утро  Hug

Криси благодаря за ранното кафе

На мен сериала все още ми е интересен и ми харесва - вълнуват ме съдбите на героите. Не харесах начина на представяне на образа на дъщерята Яз, заприлича ми малко на фантастика - това не е любимия ми жанр и се старая да забравя тези моменти.
За сега сериала не ме натоварва. Много често в реала се случва това, което виждам и го приемам като нормално.
Не мисля, че постъпката на Сюрея е малшанс. След като леля й не отговори, Сюрея можеше да се обади на Дилара или на Есма. Или пък да изпрати съобщение на Фарук.
Винаги съм се притеснявала от неизвестното - когато не знам какво се случва с близките ми. Не става въпрос, че съм любопитна или, че някой е длъжен да ми се отчита какво прави.....Във времето в което живеем, във времето на развитите комуникации, не мисля, че е проблем, да се осъществява връзка между хората......Това е мое мнение и не ангажирам никого с него. Сама съм потърпевша на подобни случаи и знам какво ми коства това.

Изпих си кафето и вече трябва да тръгвам, защото имам служебни ангажименти....

Желая лек, спокоен и спорен ден на всички  Hug

# 83
Добро утро! Hug

Криси Hug,благодаря за ранното кафенце!

Ани Hug,добре завърнала се!

Аз успях вчера да изгледам епизода с бг.превод! Peace Благодаря на екипа! bouquet bouquet bouquet Все още не мога да свикна с новите персонажи в трети сезон!Натоварват ме порасналата Яз,лелята,Окан,Гюнеш!Явно добре си играят ролите!На Юлфет тези облекла и аксесоари,които са измислили не ми допадат! Peace Това си е мое мнение,разбира се! Peace

Йозджан филм ли ще снима на лятото? Thinking

Цитат
Следующим летом у Озджана будет новый проект от компании 1000 Volt

За Еркан нищо не е излязло,трябваше вече да са започнали да снимат сериала! Thinking
Само това видях пуснато....

Цитат
#vurgun #erkanpetekkaya #denizçakır

⚠⚠Эркан Петаккая и Дениз Чакыр дали согласие на съемки в совместном сериале "Добыча".
В кресле режиссера Омер Фарук Сорак ("Любовь любит случайности", "Лучший в мире аромат", "Мертвая петля/Узел")
Приятен ден на всички! bouquet

# 84
Злати - много съм далече от модните тенденции, но и на мен не ми харесва Юлфет с нейните облекла и аксесоари...Все пак е жена на възраст....Не казвам, че трябва да се облича като Есма, но все пак би трябвало тоалетите й да отговарят на възрастта....А и тя работи в този бизнес....
Относно сериала с Еркан - може би още водят преговори с медията по която ще бъде излъчван сериала и затова не бързат със снимките....
Скрит текст:
Този път отново ще гледам новия епизод без да съм изгледала предишните. За утре имам записан час за варене на ракията....Дано да успея да се върна за вечерта, за да гледам новия епизод, защото часа ми е за 12.00 на обяд.....Имам да направя подготовки днес и едва ли ще ми остане време да изгледам поне един от преведените епизоди....

Е, този тоалет горе долу става....

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 14:02 от MAMA-AN

# 85
Ани Hug

На са ни пуснали 2-ри фрагман... Thinking

# 86
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Не ми спори гледането на новите серии....Не е срамно да си кажеш истината нали? Не мога да преглътна образа на дъщерята на Сюрея и Фарук....От  тази голяма любов, такова дете ли трябваше да се пръкне, както казваше баба.....Искам да гледам Сюрея повече такава...
На мен щеше да ми обидно ако ми кажат, че усилията, които полагам , за да помогна не семейството си не са от полза....да не  са милионите, които им трябват...но за хляб ще стигнат нали.....Спомнете си Сюрея в Прага...как тичаше от работа на работа и се прибираше само да спи....и сега виждайки как Фарук се лута и му отказват на всяка крачка....предложението за работа и дойде дюшеш...почувства се полезна...да трябваше да е по настоятелна в обажданията си...но и Фарук си познава стоката...т.е. Адем защо тръгна да го бие...да беше се обадил в полицията....да подаде жалба....като се окаже, че Адем този път е "чист" и не е направил нищо....ще каже "извинявай" и о толкова....Но и Фарук е свикнал, че е недосегаем  ...и си помисли, че в Истанбул ще е същото....да ама не.....
Дъщерята на Сюрея не е била достатъчно смела да последва мечтите си....артистична натура, а учи право....разликата е от небето до земята....но тя се е чувствала в сянката на майка си....и и е завиждала.....за аплодисментите, за обичта на хората към нея....Не мога да повярвам, че жената, която изпита толкова болка, за да има дете е ненавиждана от детето си.....
Адем в опита си да се види с Дилара получи образно шамар в лицето....за нае няма път назад....той трябва да живее с това, което искаше най много... конака...но в него ще бъде сам...не знам с какви очи каза на Сюрея, че те правят същото, което са направи родителите му с него....първо те не са били женени...второ Дилара все още не е родила и не е скрила детето от баща му....но докато то все още е в нея...тя не е длъжна да го споделя....Аз също не бих била спокойна край такъв човек...А когато се роди детето.....много неща могат да бъдат видяни по друг начин....
Така, че ще продължа с гледането....но очаквах друг сезон да гледам....това вече не е моята история, която гледах по три пъти всяка серия...

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 20:31 от gostenka68

# 87
Злати и аз проверявам за втори фрагман, ама няма....Да не ни оставят с един... Thinking

Гости - вярно е, че в момента семейството имат нужда от всеки лев, но не мисля, че Сюрея отиде да свири само заради парите........За мен постъпката на Сюрея е лекомислена и сега Фарук може би ще си загуби работата....Ако съм му работодател, може да е най-големия специалист, но за това, че ме е излъгал и ме забърква с полицията ще го уволня на часа.....без никакви обяснения...
Много силно развито чувство за женска солидарност имаш.... Grinning  Няма лошо, но съм сигурна, че ти няма да постъпиш като Сюрея......Докато пътуваше с корабчето имаше възможност да позвъни на 100 човека....
Скрит текст:
Свърших служебния ангажимент, приготвих се за утрешния много важен ден  Party и трябва да се насиля да поспя, че утре работа ме чака....

# 88
  • Плевен / София
Злати и аз проверявам за втори фрагман, ама няма....Да не ни оставят с един... Thinking

Гости - вярно е, че в момента семейството имат нужда от всеки лев, но не мисля, че Сюрея отиде да свири само заради парите........За мен постъпката на Сюрея е лекомислена и сега Фарук може би ще си загуби работата....Ако съм му работодател, може да е най-големия специалист, но за това, че ме е излъгал и ме забърква с полицията ще го уволня на часа.....без никакви обяснения...
Много силно развито чувство за женска солидарност имаш.... Grinning  Няма лошо, но съм сигурна, че ти няма да постъпиш като Сюрея......Докато пътуваше с корабчето имаше възможност да позвъни на 100 човека....
Скрит текст:
Свърших служебния ангажимент, приготвих се за утрешния много важен ден  Party и трябва да се насиля да поспя, че утре работа ме чака....

не е от женска солидарност....а защо е излъгал...да беше казал истината.....този, който го взе на работа не му ли беше ясно, че Фарук има проблеми....най лесно е да удариш падналия...но е трудно да му подадеш ръка и да го задържиш на крака.....Адем заплаши Сюрея да не му се мярка пред очите....защо Фарук не подаде жалба....защото му беше по лесно да затвори Сюрея в къщи......Сюрея може  да е отишла не  само заради парите....музиката е в кръвта...в душата и....заради Фарук тя се отказа от кариерата на музикант....сега я поканиха да запише музика...защо да не го направи....тя ли е най грешната....
Скрит текст:
Успех при варенето на ракията...Да кажеш колко градуса е...

# 89

Имаме си нов фраг  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт