ПЕТИЦИЯ Да спрем Глобалния пакт за миграция!

• 29 272
  • 587
  •   1
Отговори
# 120
А колко гласа трябват, за да се задвижи нещо?

# 121
Моля модератор да ми поправи гласа на НЕ. Погрешка гласувах с ДА

# 122
  • Street of Dreams
Моля модератор да ми поправи гласа на НЕ. Погрешка гласувах с ДА

Анкетата не е важна, подписа ли петицията?

# 123
Да това правя в момента.

# 124
  • Street of Dreams
Швейцарската партия SVP заплаши със съд швейцарския представител към ООН Юрг Лаубер , ако подпише пакта през декември.

# 125
  • Street of Dreams
Пак съм аз - страхотни новини за Австрия. Вчера парламентарния клуб на Партията на свободата ясно е заявил, че застава срещу Мограционния пакт.Те ще поставят неподписването на Пакта като условие за по-нататъшното съществуване на коалицията - тоест ако техният представител към ООН подпише, ще бутнат правителството! Нека после някой да ми каже, че петицията, информирането на народа и евентуалните масови протести, които се заформяха, нямат значение! Радвам се за Австрия, остава да последваме техния пример!

# 126
  • Чужбина
Пак съм аз - страхотни новини за Австрия. Вчера парламентарния клуб на Партията на свободата ясно е заявил, че застава срещу Мограционния пакт.Те ще поставят неподписването на Пакта като условие за по-нататъшното съществуване на коалицията - тоест ако техният представител към ООН подпише, ще бутнат правителството! Нека после някой да ми каже, че петицията, информирането на народа и евентуалните масови протести, които се заформяха, нямат значение! Радвам се за Австрия, остава да последваме техния пример!

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Браво! Респект към австрийците!

# 127
Радвам се за Австрия, остава да последваме техния пример!

Аз не съм сигурна, че ние имаме партия, която да яхне точно тези протести, за да клати наличната лодка. Но знае ли човек.

Между другото, откъде идва тази идея, че Пактът ще бъде подписван от представителите на страните в ООН, след като Конференцията е обявена като междуправителствена с най-високо ниво на участие включително до държавни глави?

# 128
  • Street of Dreams
Открих немския Левски! 😂

"Тъкмо си идвам от запитване от врата до врата. Запитах млади семейства с деца - какво знаете за миграционния пакт, който Меркел иска да подпише на 11.12.? Само 2 от 47 семейства бяха чували нещо. В последствие хората избухнаха. "

Ето и още малко снимки от борбата в Германия.

Ако някой има желание да направи такива флайери, но има финансови пречки, да ми пише!

# 129

Ако някой има желание да направи такива флайери, но има финансови пречки, да ми пише!

OnDiNe, разбира се, нищо не ти пречи да предлагаш пари за кампания срещу Георги Панайотов, доколкото схващам целта на флайерите, но все пак - сигурна ли си, че именно представителите на държавите в ОНН ще приемат/ подписват Пакта на Междуправителствената конференция или просто призоваваш за тормоз срещу този човек, за да може да се твърди, че идеята на идентитарите  печели подкрепа навсякъде?
Ако се окаже, че не са представителите /въпреки, че те не изразяват личната си позиция, а тази на държавата/, кой ще носи отговорност за това, че злепоставя лично тях с подобни флайери?

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 18:22 от Vapor

# 130
Добре де,кампанията може да не е персонално срещу Панайотов.Само срещу подписването на глобалният пакт.Допълвам се.Тук колкото е овчедушен народа и флайери да им пуснеш в пощенската кутия,като видят,че не е за някое намаление,промоция,няма и да го прочетат.

# 131
  • Чужбина

Допълвам се.Тук колкото е овчедушен народа и флайери да им пуснеш в пощенската кутия,като видят,че не е за някое намаление,промоция,няма и да го прочетат.

И аз така мисля. Хората буквално не се интересуват от някакво си ООН и нещо, което сме щели да подпишем. Те живеят с мисълта, че тях това не ги засяга.
Имат някаква много странна концепция за страната - все едно са отделени от останалия свят поради някакви метафизични причини.

# 132
Добре де,кампанията може да не е персонално срещу Панайотов.Само срещу подписването на глобалният пакт.Допълвам се.Тук колкото е овчедушен народа и флайери да им пуснеш в пощенската кутия,като видят,че не е за някое намаление,промоция,няма и да го прочетат.
Далеч по-разумно, но тогава трябва да се избере друг адресат, към когото да се апелира Пактът да не бъде подписван. А това обезсмисля тази петиция като конкретен инструмент и къса връзката с аналогичните петиции на идентитарите. Все пак смисълът да идентифицираш представителят в ООН като виновник е, че човек, който няма демократичен мандат взима еднолично решение за цялата държава. Ако апелираш към управниците се губи този нюанс с демократичността и излиза, че държавата е участвала в преговорите, съгласила се е и чак след това някакви партии в парламенти и правителства са се усетили, че е яко да експлоатират темата.

Във всички случаи аналогичната петиция на английското Идентитаре , пусната по удивително стечение на обстоятелствата точно преди 6 дни, когато и OnDiNe пусна тази, е формулирана по-умно - пак се придържат към тезата, че представителят в ООН  ще упражни правомощия, които не са му делегирани демократично, но им е стигнал умът адресатът да е Тереза Мей. Всъщност допускам, че реално горе-долу това ще е нивото на приемащите/подписващите Пакта.

Имам предвид тази формулировка. https://www.change.org/p/theresa-may-mp-stop-the-united-nations-migration-pact

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 23:37 от Vapor

# 133
А някой читав журналист би ли свършил работа? Сещам се за Карбовски, той често разлайва кучетата, а предаването му е много гледано.

# 134
  • София
Дами, давате ли си сметка, че в Германия и в Австрия всички материали са на немски?

Защо анкетата и подписването на петицията са на английски?
Защо не разберете, че уважението към езика е първото, което трябва да се съблюдава?
За кого се трудихте толкова, докато сътворите ПЕТИЦИЯТА?

Листовките по кутиите, пак ли на английски ще отпечатате?

Общи условия

Активация на акаунт