ПЕТИЦИЯ Да спрем Глобалния пакт за миграция!

• 29 363
  • 587
  •   1
Отговори
# 330
Те може пак да създават проблеми, ама поне няма да извършват атентати, да взривяват и газят по улиците и да искат да се свалят кръстове. Имало в похода един от банди..Тук каква армия влезе...

# 331
  • Street of Dreams
Те може пак да създават проблеми, ама поне няма да извършват атентати, да взривяват и газят по улиците и да искат да се свалят кръстове. Имало в похода един от банди..Тук каква армия влезе...

Ако визираш "ome", съм сигурна, че е "some", а не "one" Grinning И това "някои" е политически коректно изразено, познавайки стила на автора.Особено като съм чела далеч по-директните коментари на приятелите му. И за нашите се казва, че "някои" са престъпници и терористи, но и те са достатъчно, при такава бройка.

Не искам да си мерим мигрантите с Америка - искам да кажа, че всичко се случва по един и същ начин, по един и същ сценарий, режисирано от едни и същи хора. Работещи и свестни мигранти НЕ биват организирани да ходят никъде.

Между другото, Мексико и Щатите имат огромен проблем с джендър-културата. И ако в Щатите има сериозни поддръжници на либералните ценности, то консерватовно, религиозно  и традиционално Мексико възприема това като насилие.

# 332
# 333
  • Чужбина

Няма ли да го подписваме?

Верно ли?

Хора, това да не е фейк? Чак не ми се вярва, честно ви казвам.

# 334
Ангел Джамбазки постна преди 10 минути следния пост във ФБ

Ангел Джамбазки

8 минути ·

Една добра новина според мен. Коалиционният съвет, съставен от ГЕРБ и Обединени патриоти (НФСБ, АТАКА, ВМРО) взе решение българското правителство да НЕ подписва Глобалния пакт за миграция на ООН.

https://www.facebook.com/Djambazki.VMRO/

https://news.bg/politics/pravitelstvoto-nyama-da-podkrepi-global … iyata-na-oon.html

# 335
  • Чужбина
Ангел Джамбазки постна преди 10 минути следния пост във ФБ

Ангел Джамбазки

8 минути ·

Една добра новина според мен. Коалиционният съвет, съставен от ГЕРБ и Обединени патриоти (НФСБ, АТАКА, ВМРО) взе решение българското правителство да НЕ подписва Глобалния пакт за миграция на ООН.

https://www.facebook.com/Djambazki.VMRO/

https://news.bg/politics/pravitelstvoto-nyama-da-podkrepi-global … iyata-na-oon.html

Айде сега...Швеция и Германия, и Франция да се оттеглят...и му е спукана работата на "глобалния" пакт.

# 336
  • София
Честно казано, не очаквах това от нашите шушумиги, но се радвам, че предположенията ми не се сбъднаха.
Интересно ми е кои още страни ще откажат да го подпишат - предполагам, че се готви някакъв по-масов бойкот и това е причината и ние да тропнем смело по масата.  Simple Smile Имаме си, разбира се, и съвсем основателни конкретни причини.
„Когато сме на турската граница, не може да си позволим да правим отворени маршрути”, заяви Джамбазки.  от ТУК
Съвсем вярно.
Но така или иначе - добра новина! bg

# 337
  • Street of Dreams
Гледахте ли новините? newsm78 newsm78 newsm78
Нашата новина, която е тема номер едно в други държави и вълнува най-много хората, взе едно от последните места в емисията, съвсем между другото, съвсем без фанфари и без да се прави голяма работа от решението на правителството. Просто не мога да повярвам и все още съм много развълнувана. Бях отчаяна и песимистично настроена. Народът, който в момента основано протестира срещу друго,  така и няма да разбере какво му се е разминало на този етап. След това и казуса ИК, не знам дали накрая няма да започна да го харесвам това правителство. Не мога да не ги поздравя сърдечно за това решение, което беше взето някак с лекота, въпреки огромния натиск отгоре и въпреки привидно слугинската си роля! Благодаря! Много съм горда!
България няма да стане Германия, Франция или Швеция!
Скрит текст:
И може би е the place to be.
newsm44 moresmile

Поздрави и прегръдки на всички тук, които заедно с мен трепереха цяло лято - поне се подкрепяхме!
И много поздрави на Vapor.  Mr. Green

# 338
Българският народ в голямата си част е тъп! Протестират, за да си карат раздрънканите 20 годишни немски брички, които в Германия са били бракувани, а пактът за миграция не ги интересува и го споменават едвам едвам в новините.

Радвам се много, че този дяволски пакт няма да бъде подписан у нас, но ме е яд на народа!

# 339
Да не забравяме, че Меркел падна. Тя беше основният крепител на ББ.
Оповестяването по този начин е при всички случаи с цел.
Аз за съжаление не мисля като Ондийн, че България няма да стане Германия, Франция или Швеция!
Надали някой може да спре ОРДИТЕ , които ще ни подготвят, ако решат че трябва.
Слаби сме, бедни сме и сме на границата на ветровито и не на завет като вишеградците.
Може би лакейничеството на ББ да не е чак толкова лоша стратегия.

# 340
  • София
Чичко Юнкер ни е сърдит - цепим се от колектива. Като как не сме единодушни и не приемаме миграцията като всемирно благо, и глобалния пакт не щем... Ей така като го ядосваме - и току-виж пак го стегнал ишиаса.  Laughing
Юнкер срещу принципа на единодушие в ЕС
Съдейки по киселата физиономия на Цвъцко докато обявяваше решението да не подписваме пакта, мисля си, че на ББ хич не му харесва цялата тази работа, но явно е принуден да го направи.
Според FOCUS сме петата държава в света, която официално обявява, че се оттегля от Глобалния пакт за миграция - след САЩ, Унгария, Австралия и Австрия, останалите не са обявили окончателно решение. 

# 341
Българският народ в голямата си част е тъп! Протестират, за да си карат раздрънканите 20 годишни немски брички, които в Германия са били бракувани, а пактът за миграция не ги интересува и го споменават едвам едвам в новините.Радвам се много, че този дяволски пакт няма да бъде подписан у нас, но ме е яд на народа!
Това е защото става дума за оцеляване, а извратеният "пакт" видимо и непосредствено не ги заплашва, пък и мнозина от тях сигурно изобщо не са чували за него.  Sunglasses Медиите яко участват в манипулацията и разглеждат какви ли не идиотизми и представят в благоприятна светлина всякакви уродщини, затова людете, които си живеят на първа до втора чакра, реагират само на непосредствени заплахи за тяхното съществуване и материално положение. Явно герберастките малоумници чувстват жега под краката...  Grinning А безобразно нагло манипулативната другарка Захариева се жалваше тези дни как сме прецакали целия ЕС, разбираш ли, защото не сме ратифицирали стамбулската шитня.  Sunglasses

# 342
  • Street of Dreams
Моралке, българският народ не е тъп. Той е неинформиран. Пред очите му не са банди мародерстващи мигранти, а високи цени, инфлация и лошо отношение на политици - затова протестират. И аз ги подкрепям в това. Те не знаят, че им се размина мноооого по-голямо зло.

Мирела, съгласна съм и затова казах "на този етап". Светът си го чака и глобализма и джендъризма. Но сега ние се спасихме. Сега сложихме ясно н знак - не с нас!

Нум, аз забелязах същото при ЦЦ и също съм много любопитна кой точно е оказал такъв силен натиск, защото онзи ден Дончев каза, че ще се подписва. Чух Корнелия, чух и Джамбазки, но не бих определила велите им думи като някакъв огромен натиск. Така че КОЙ? Вътрешното ми усещане е за Каракачанов и Симеонов, задкулисно и със свити перки пред медиите заради издънките им на други поприща. А Юнкер - и на него много поздрави! Grinning

# 343
Някой в Париж може да е казал две-три думи на послушните голишарковци от Балкана. Да им е обещал някое друго доларче от Задокеана, ако се съгласят да го играят инат, все пак Америка фърст и Европа трябва да се дразни и дестабилизира.
Обикновено има връзка между събитията.

Не съм наясно с господата Каракачанов и Симеонов, но надали имат тежестта да въздействуват на голямо ниво за такова решение.

# 344
  • София
Екатерина Захариева скоро се върна от посещение в Щатите...  Тя самата е никой в политиката, но послания може да пренесе и предаде.
Мисля си само... newsm78
А иначе наш ББ им трепери на патрЕотите, защото кабинетът му се крепи на магия - ще се срине при първо поклащане. Така че може би Баце е проявил тези чудеса от храброст просто ...  от страх, страх да не загуби властта - както ще стане с бившата му покровителка Меркел.

Общи условия

Активация на акаунт