Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 423
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Честито на приетите деца! Моят кандидат-гимназист е под черта с 3.75, дано да има шанс за 2-ро класиране...Малко сме отчаяни, но...където му е късметът.

# 526
  • София
  Супер!  Честито на приетите! Много странни оценки днес ми се сториха -  на двата полюса, но и децата са били малко...

Два пъти по-малко деца от кандидатствалите в Приложното. Но и приемат два пъти по-малко деца. Конкуренцията е същата Simple Smile

# 527
  • Sofia
Честито на приетите деца! Моят кандидат-гимназист е под черта с 3.75, дано да има шанс за 2-ро класиране...Малко сме отчаяни, но...където му е късметът.
   bettybetty, ще стискаме палци. Струва ми се, че има шанс като погледнах класирането...

# 528
  • Sofia
  Супер!  Честито на приетите! Много странни оценки днес ми се сториха -  на двата полюса, но и децата са били малко...

Два пъти по-малко деца от кандидатствалите в Приложното. Но и приемат два пъти по-малко деца. Конкуренцията е същата Simple Smile
Да, така е, но миналата година имаше доста по-малко деца в НУИИ с над 5.00. Сега са значително повече, но под 4.00 са доста голям процент...В Приложното ми се стори,че някак си по-равномерно се разпределиха оценките. Но това само на пръв поглед, не ми се рови за статистиката...Simple Smile Но оценката не е важна толкова - децата се борят с другите деца за местата, не с оценките...Важното е  да са приети, да се чувстват добре и да си отдъхнат. Време е за ваканция все пак! Мисля, че доста се напрегнаха...

# 529
   bettybetty, ще стискаме палци. Струва ми се, че има шанс като погледнах класирането...

Благодаря, дано... Включи се в последния момент в подготовката за изпитите, която при него започна от м. април, вчера беше доста притеснен, не е рисувал ябълки и метални предмети, но имам някаква малка надежда. На вас - успех в Приложното и браво на децата с отлични оценки!

# 530
Честито на тези, които влизат! Мост син е с 4,25, но е категоричен, че няма да учи в НУИИ. Подкрепям го, това си е негов избор.

# 531
  • София
В Приложното ми се стори,че някак си по-равномерно се разпределиха оценките. Но това само на пръв поглед, не ми се рови за статистиката...Simple Smile Но оценката не е важна толкова - децата се борят с другите деца за местата, не с оценките...Важното е  да са приети, да се чувстват добре и да си отдъхнат. Време е за ваканция все пак! Мисля, че доста се напрегнаха...

Горе-долу аналогично са разпределени. Но така или иначе съпоставка между резултатите от приемните изпити в двете училища трудно може да се направи. Например дете с 5.50 в НГПИ е  с 3.50 в НУИИ. В същото време дъщеря ми с 4.40 в Приложното за малко да остане извън класацията, но в Изящното е сред първите приети. Различни постановки, различни критерии, различна стъпка в оценките /отдавам го на спецификата на приема на двете места/. Няма как да се сравнят резултатите.

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 14:24 от Elfi

# 532
Здравейте! Знаете ли кога във фотографското ще публикуват списъци за приетите деца по специалности? За сега има само оценки Simple Smile

# 533
здравейте и честито на приетите!
Имам въпрос за изпита в НУИИ-децата казали ли са ви на каква хартия са рисували?
Дали е била за графика или акварелна?

# 534
  • софия
Честито на всички приети дечица! Май форумната група приключи още на първо класиране и миже да се отдаде на лятна ваканция Simple Smile Браво на децата!
На тези, които ще изчакват второ класиране стискам палци!

# 535
Здравейте! Знаете ли кога във фотографското ще публикуват списъци за приетите деца по специалности? За сега има само оценки Simple Smile

По телефона ми казаха, че ще изчакат и резултатите от изпита по български език и след това ще публикуват класирането. Очаква се да стане преди сряда, но не се ангажираха с по-точни срокове.

Чакаме и ние с нетърпение Simple Smile

# 536
  • София
Имам въпрос за изпита в НУИИ-децата казали ли са ви на каква хартия са рисували?
Листата са били леко грапави. Не много, но не са били съвсем гладки.

# 537
Листата са били леко грапави. Не много, но не са били съвсем гладки.

В НУИИ обикновено рисуват на картон Академия на изпита. Предполагам, че и тази година е било така. Акварелната хартия е по-скъпа, не вярвам да са им я дали за изпит.

# 538
Има ли някъде информация за сроковете за записване в НУИИ?

При нас на дневен ред е решението в НУИИ или във фотографското.
Девойката я влече фотографското, но отвсякъде чуваме мнения, че в НУИИ е по-добре като среда за развитие.
Какво е вашето мнение?

# 539
  • sofia
Лени, във фотографското после почти не се рисува. Та от гледна точка на рисуването - НУИИ. Просто са несравними.

Общи условия

Активация на акаунт