Отговори
# 150
Стеф, за черния списък няма да мисля, обещавам.
Леа, блазе ти, имаш да чакаш без надежда още два месеца, това  си е почивка. Е и аз съм от септември 2004 тук....а мислех, че ще съм за кратко.
Някой попита от колко време опитваме - преди форума 5 години/ тях много не ги броя, поради различини причини/ и във форума 2 години, сумарно около 7 годинки.Ужас Shocked
Боровинке, тя твоята графика идентична с моята. Какво да ти кажа, чакаме си  и двете лелката утре, хубаво е Т. да не пада. Ако падне- има лелка, ако не падне - има надежда. Аз не се проверявам въобще, не го прави и ти. Иначе ти е хубава графиката, но понякога/ на мен много често/ се случва Т. да падне в деня на М. Успех. И да се наспиш, а не да се ровиш цяла нощ Wink  

# 151
blueberry, аз чакам минимум 10 дни, правим опити от 5 месеца и съм правила само един тест на 11 дни закъснение и беше отрицателен, разбира се. Зареди се с търпение и ти пожелавам да не ти е нужно, а скоро, ако не и този месец да се прехвърлиш към отчетни.   bouquet  Първите 2 месеца откачах, защото откакто правим опити за бебе цикълът ми от 26-28 дни стана на 30-36 дни. Но сигурно е на психическа основа. Най-важното е да се опитваш да се разсейваш с други неща. Много е трудно, но пък когато успееш е по-добре.  Peace
Леа,  сигурна съм, че след като отстраниха проблема ще ни се похвалиш    bouquet

# 152
  • Варна
Я да видя аз кой се е оклюмал тук  Naughty Даре, скъпа, недей така, знам какво ти е - аз може да не съм тук толкова дълго, колкото теб, но отдавна "наваксах" с негативните преживявания  Rolling Eyes
Цял ден се чудя що за късмет е това, особено след като разбрах какво става с Голдито  Cry
И честно казано нямам смислен отговор, нямам идея как да се успокоим - Голди, ти, аз ... да не изреждам всички  Tired
Това, което знам за себе си, е следното: Един ден ще имам дете, независимо родено или осиновено. Точка. Другото са трудности по пътя, които ще ме отведат до детенцето. Само не знам кога.
Откакто стана последният аборт все си повтарям една мисъл, която много ми харесва - Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Старая се да разсъждавам по този начин, иначе съм за никъде. Пиша това не само за себе си, а за всички в моето положение, и най-вече в този момент за Голди, дано го прочете тези дни. И продължавам да се моля за всички ни  Praynig

# 153
  • София
Даренце, 3 месеца ще чакам, а после не се знае. Само виж в сайта на Зачатие колко момичета след пълния курс инжекции и диагноза ендометриоза още не се забременяли. Това не ми пречи обаче аз да си се надявам, де Simple Smile Даже много.
sunlight, знаех си аз, че съм сънувала моята си кукличка! Ооох, веднъж да я гушна и цункам по бузките....

# 154
Леа, Светли, аз не съм се отчаяла, просто се натъжих, знам, че и да не рода ще осиновим в някакъв момент.
Какво става с Розичката? Притесних се. Сега разбрах-несправедлива работа.

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 16:28 от Дара

# 155
  • Стара Загора
Кви са тези черни мисли....питам Crossing Arms Бързо да си оправяте настроението Naughty...няма да посочвам. Особено Лея...ти не чети много много...мисли позитивно Hug

# 156
Даре, преди няколко дни ми пожела да съм по-спокойна и сега искам аз да ти пожелая ЧУДОТО да стане и вече да не ти трябва това търпение и чакане

# 157
  • София
Я! Херичка с метлата се появи Wink
Херкооо, не съм се отчаяла, какиното! Даже днес ми е супер весело! Тая критическа, ако я карам все така, много добре ще се чувствам Mr. Green Ами как е юнака в тумбака? Ритка ли?

# 158
и така, момичета, имам едно предложение

представете си, че правим кръг и се хващаме за ръце - както по филмите правят отборите, нали се сещате... всяка си мисли за своето, но идва момент, в който всички са набрали необходимата решимост и вяра, и с една силна въздишка се отправят по пътя...

хайде, правим кръга, подкрепяме се взаимно, придаваме си сила и ... напред към най-сладката и най-горчивата мечта ... за детенце

нещо повече за мен. Имам едно момиченце. Забави се близо 4 години. Познато ми е чувството и въпроса "защо на мен?"... Но чудото се случи.
Сега нещата са по-сложни по ред причини. Не искам засега да ги коментирам. А Искам бебе - още едно, поне.

# 159
  • София
Асса, като четох постингите ти в другата тема, си мислех кога ли ще се осмелиш да пишеш тук. Радвам се, че го направи Hug Добре дошла в групата на искащите Grinning Дано скоро да имаш и второ детенце. А какви бяха причините да чакаш толкова дълго първото?

# 160
Не е престашаване, а узряване Simple Smile

Право да си кажа, може би се заразих от настроението в темата. По един от поводите ми стана особено мъчно. Та затова започнах да пиша...

А на въпроса ти = не знам какви са били конкретните причини (ако е имало физиологични такива). Ветоятно основната е в "божия промисъл" - тогава е трябвало да стане.
Минахме по цялата спирала на ентузиазма, преминаващ в умерен скептицизъм, "работа" по график, отчаяние и отказ. Е, тогава се случи чудото - чак не ми се вярваше...

Та така, тези вълнения не са ми непознати.

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 16:27 от Асса

# 161
Ето, че имаше смисъл да пусна онази темичка. радвам се, че и Асса и пише тук и други момичета се престрашиха. Wink

# 162
eeeee, стига де... Simple Smile не съм се "престрашала"...

целувки на всички и топла прегръдка

ама много се надявам да провлача крак, повече момичета да се появят тук, и още повече да напуснат в посока на отчетните

# 163
Аз влизам да видя вече усмихнати лица, а то какво стана разревааааааах се  Cry Cry Cry Ама какво е това, какви са тези мисли... Избърсвам си сълзите и почвам да ви се карам. Нали сте ми каки, Hug  трябва да сте за пример  Wink Моля ви се, стига черни мислииии, ще си имаме бебета всички до една, аз ви го казвам един от най-големите песимисти на 21 години.   bouquet
Ама какво става с Глодииииии, какееее , къде си мъчно ми е за теб и вече доста притеснено
 Praynig

# 164
Ако искате прочетете в `проблемно` в `Преживях аборт`, ама ще стане пак много тягостно, но Голдъна има нужда от подкрепа точно сега.

Общи условия

Активация на акаунт