Лидл 120 - Октомври

• 141 599
  • 1 837
  •   2
Отговори
# 1 245
  • София
USB кабела за зареждане на телефон и пренос на данни да знаете,че е за най-новите модели телефони. Бързо зарежда.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 20:36 от Amiamo

# 1 246
Не знам какво се разбира под хубаво брашно за хляб, но има някакви готови смеси (никога не съм ги изпробвала и не мога да дам мнение) и също имат 2 вида брашно- едното е бяло, другото е малко по-тъмно- но не е пълнозърнесто. По принцип аз всичко съм правила с по-тъмното и съм доволна от него, не съм имала оплаквания. Като добавки- може и да има нещо добавено (аскорбинова киселина или ензими, почти няма брашно в което да няма доколкото си спомням), скоро не съм купувала и не си спомням точно.
На тази пица лютото ли и е хелоуинското и зловещото? newsm78 Аз очаквах и на вид да е така, но май не.... Thinking
Тези които имат сандвич мейкър с триъгълни плочи- какъв хляб купувате, за да пасват филиите на триъгълните плочи (марка имам предвид)? newsm78 Аз използвах тостерен на Симид, обаче филиите идваха по-малки от плочите....И нормално ли е  трудно да се затваря тостера? Thinking

# 1 247
Има ли хубави брашна (за хляб) в Лидл? И има ли без добавки.

Ползвам най-обикновиното им брашно по 60-70ст. за селски хляб. Става много хубав. Simple Smile

# 1 248
  • София
Купих си черна хелуинска тениска с зелена щампа/ вещица/, която би трябвало да свети  тъмното - ами не свети! Тениската ли е дефектна или информацията на етикета е погрешна? Някой купил ли си е "Светеща" да каже дали свети в тъмното, че искам да плаша мъжа....че иначе я връщам....

Пробвай да я "заредиш" като я сложиш на много силна светлина и да постои известно време на нея. Това скоро го научих, мислех, че е майтап, но наистина действа на нашите дрехи.

В детската ни стая са такива тапетите:на звездички, които светят в тъмното, но само известно време като изгасим лампите. После си става тъмно.

# 1 249
Има ли таймери с аларма в Лидл?

# 1 250
Как са перуките? Дамските.... newsm78

# 1 251
Спомням си, че някой беше поръчвал от немския Лидл, само не си спомням дали се коментираше с кой превозвач беше доставено. Ако някоя добра душа се сеща моля да сподели.

# 1 252
Не знам какво се разбира под хубаво брашно за хляб, но има някакви готови смеси (никога не съм ги изпробвала и не мога да дам мнение) и също имат 2 вида брашно- едното е бяло, другото е малко по-тъмно- но не е пълнозърнесто. По принцип аз всичко съм правила с по-тъмното и съм доволна от него, не съм имала оплаквания. Като добавки- може и да има нещо добавено (аскорбинова киселина или ензими, почти няма брашно в което да няма доколкото си спомням), скоро не съм купувала и не си спомням точно.
На тази пица лютото ли и е хелоуинското и зловещото? newsm78 Аз очаквах и на вид да е така, но май не.... Thinking
Тези които имат сандвич мейкър с триъгълни плочи- какъв хляб купувате, за да пасват филиите на триъгълните плочи (марка имам предвид)? newsm78 Аз използвах тостерен на Симид, обаче филиите идваха по-малки от плочите....И нормално ли е  трудно да се затваря тостера? Thinking
Да,брашната са два вида-бяло 500 и тип 650(добруджа).Има и две смеси за хлебопекарна със зърна.Сандвич мейкър имам на филипс и също се затваря по-трудно,а вече е на 10 год.Хляб за него взимам от пакетирания тост от Лидл(има само един вид хляб за тост).Принципно стават сандвичи със всякакви филии,какво като не са триъгълни!

# 1 253
  • София
Съни, какво искаш да поръчаш от там?

# 1 254
Съни, какво искаш да поръчаш от там?
[/quote
Ето тази електрическа метла
https://www.lidl.de/de/silvercrest-akku-besen-sabd-3-7-li-c2/p25 … ario=also_clicked

# 1 255
  • София
Хм... За тия пари и аз бих поръчала...

# 1 256
     Някой от Бургас има ли 3 точки, които не му трябват?

# 1 257
  • Бургас
Дамски домашни комплекти имаше всякакви размери и цветова при нас днес (Бургас, Мол Галерия). Но не и така чаканите бисквитки с розмарин!!! Само 2 кутийчета забърсах и повече тц Sad Ще обикалям и другите клонове, та барем са останали някъде...
Още вчера проверих в мола ,но няма номер и разцветка, която търся.
Често на другия ден връщат дрехи, тъй като първия ден масово се взима за проба у дома. Понякога и вадят от склада още количества. Ако другия път като ходя има М-ка от първата разцветка, ще ти взема и ще ти пиша Wink

Крекерите ми с розмаринче май доста хора са ги надушили или дебнали като мен, защото и в друг магазин ходих да ги търся днес и там също бяха опоскани Sad

# 1 258
Dkoki, ще погледна този хляб който препоръчваш. Принципно искам да са триъгълни сандвичите заради детето- така ги пълня с каквото искам и по-лесно е да я накарам да ги яде. Laughing Харесва ми плънката да си остава запечатана вътре.

# 1 259
  • shumen
И аз бих за тия пари поръчала.
При нас поларени комплекти има.

Общи условия

Активация на акаунт